Anaslide

2018 YILINDA BURÇLARI NELER BEKLİYOR?

 

YAY (23 Kasım – 21 Aralık)

2018 yılına gelecekten umutlu başlayacaksınız. Yılın başından itibaren hayatınızla ve girişimlerinizle ilgili daha rahat risk alabileceksiniz. Ailede miras veya ortaklıklarla ilgili sorunlar sebebiyle büyük konuşmalara tanıklık edeceksiniz. Paraya bugüne kadar önem vermemiş biri olarak çevrenizde oynanan oyunlara, özelikle şubat ve mart aylarında kayıtsız kalamayacaksınız. Eğer uzun yılardır aynı sektörde çalışıyorsanız, işinizde büyük bir yön değişikliği de yapabilirsiniz.

AŞK
Uzun süreli bir ilişki içerisindeyseniz ve birbirinizi çok yıprattığınızı düşünüyorsanız, yeni bir sayfa açmak isteyebilirsiniz. Siz yönetilmekten değil, yönetmekten hoşlanan bir burçsunuz ve toparlayıcı yanınızın baskınlığı sayesinde sorunlarınızın da üstesinden geleceksiniz. Yaz aylarının gelmesiyle birlikte cazibeniz, gözlerden kaçmayacak. Sizi beğenen insanların sayısında artış olduğunu gözlemleyebilirsiniz. Yalnız bir Yay burcuysanız, gökyüzü haziran ayında evleneceğiniz kişiyi size tanıtabilir.

KARİYER VE PARA
1984 – 1998 yıllarında doğan bir Yay burcuysanız, işinizin eğitim alanına daha çok ağırlık vereceğinizi vurguluyor gök kubbe. Çalışma hayatınızda destek göreceksiniz ve önünüz açılacak. Mesleki olarak gelişim göstereceğiniz 2018 yılında ailenizin desteği ayrıca önem kazanacak ve aile bireylerinizden daha fazla anlayış bekleyeceksiniz. Son derece dinamik olacak ve eylemlerinizle kendi kaderinizi yaratacaksınız. Yatırım yapacaksanız, iyi bir araştırmanın ardından beklemenize gerek kalmayacak.

SAĞLIK
Özellikle beslenme konusunda kendinizi ihmal ettiğinizi düşünüyorsanız, birtakım sağlık sıkıntılarınızın üstesinden 2018 yılında gelebileceksiniz. Beslenme konusunda ısrarcı olduğunuz huylarınızı bu dönemde değiştirebilirsiniz.

CİNSELLİK
2018 yılında cinsel yaşamınız her zamankinden iyi olacak çünkü sevdiğiniz kişiyle seks hayatınızı canlandırmak için güzel detaylar yakalayacaksınız. Eğer yalnız bir Yay burcuysanız, yeni ilişkinizde cinsellik önceliğiniz olabilir. Seks hayatınız iyi olunca gündelik hayatınız da yoluna giriyor.