Anaslide

2018 YILINDA BURÇLARI NELER BEKLİYOR?

 

OĞLAK (22 Aralık – 20 Ocak)
Bu yıl karakterinizi ve duruşunuzu hayatınızın her alanına yansıtacaksınız. Satürn’ün Oğlak döngüsü 2018 yılında kaderinizi belirleyecek. Yılın ilk aylarından itibaren çok konuşulacak ve gündemde kalacaksınız. Hayatınızda engel gördüğünüz kaygılarla mücadele edeceğiniz günler göreceksiniz. Yaşamınızın tam ortasından geçecek Satürn, sizin doğrularınıza ve değerlerinize destek verecek.

AŞK
Uzun süreli bir ilişkiniz varsa geleceğe dair planlar yapabilirsiniz. Nişanlanabilir veya evlenmeye karar verebilirsiniz. Duygusal olarak cesaretli olmanız sizi ailenizle karşı karşıya getirebilir. Ancak yine de onları ikna etmeniz zor olmayacak. 2018 yılında aşk hayatınızda şanslı ve oldukça özgürlükçü olacaksınız. Bu yeni Oğlak benliği size çok şey kazandırırken, artık kendinizi ihmal etmek istemeyeceksiniz. Kendi benliğinizi ön plana çıkartacak belki de bu konuda birlikte olduğunuz kişiyi de zorlayacaksınız.

KARİYER VE PARA
Yeni yılda eğitim hayatı devam eden Oğlak burçlarının hedeflerine ulaşmak için çok çalışmaları gerekebilir. Dil bilimine, edebiyata, sanata 2018 yılında ilginiz artabilir. Teknik beceriler için de yeni yılda gökyüzü, olumlu etkileri işaret ediyor. İddialı, tartışmalı, engelleri aşan, sorgulayan, öğrenmeye meraklı bir yıl sizi bekliyor. Yedi yıldır aynı yerde çalışan bir Oğlak burcuysanız, iş yerinizde yaşanan değişimden nasibinizi alacaksınız. Bu yol ayrımı size bireysel çalışmak için cesaret verecek. Bilgi ve birikiminizi kendi markanızı yaratmak ya da geliştirmek için kullanmak isteyeceksiniz.

SAĞLIK
Sağlıkla ilgili daha çok ailenizde gelişen problemler nedeniyle yoğunluk yaşayabilirsiniz. Beslenmeye ve fiziksel görünümüne yıllardır önem veren Oğlak burçları ise belli alışkanlıklarını devam ettirmekte ısrarcı olacaklar. Çevrenizden gelen eleştirilere kulak asmayacaksınız.

CİNSELLİK
2018 yılında birlikte olduğunuz kişiyle tutkulu geceler yaşayacaksınız. Uzun süreli bir ilişki içindeyseniz, gecelerinizi renklendirmek için şimdiden alışverişe çıkabilirsiniz. Atacağınız her adım, size olumlu bir şekilde geri dönecektir.