Anaslide

2018 YILINDA BURÇLARI NELER BEKLİYOR?

 

YENGEÇ (22 Haziran – 22 Temmuz)

Yeni yıl ayaklarınızı yerden kesmeyi hedefliyor. ‘Artık ilişkilere farklı bir gözle bakmaya başladım’ dediğiniz gün, aşka tamamen teslim olabilirsiniz. Kalbinize koyduğunuz sınırları kaldırırken, geçmişin izlerini de sileceksiniz. Gökyüzü, kariyer evinizde de oldukça etkili. Yedi yıldır düzenleyemediğiniz alanlara eğilebilirsiniz. Bu döngüde farklı sektör ve çevrelerden teklifler alabilirsiniz. 2018 yılı, ayağının tozu ile size yeni imkânlar getirmek için elinden geleni yapacak.

AŞK
Aşk hayatınızda güven kelimesi tekrar anlam kazanacak. Cesur kararlar alacaksınız. Bazı konuları yeni yılın ilk günlerinden itibaren duymazdan gelin. Canınızı sıkan detaylarda boğulmayın. Daha önce tanıdığınız ama bir türlü duygularını anlayamadığınız biri tekrar hayatınıza girmeye çalışabilir. Evli Yengeç burçlarını ise farklı sınavlar bekliyor. ‘Asla başıma gelmez’ dediğiniz konuları tecrübe edebilirsiniz. Evliliğiniz içinde ortak iş konuları varsa bu alanlarda geri dönüşlere şaşırabilirsiniz. Geçmişte kaldığını sandığınız konular bugün önünüze gelebilir. Sorumluluk konusunda eksik kalan eş ya da eş ailesine karşı tepkileriniz yüksek olacak.

KARİYER VE PARA
Kurumsal bir firmada çalışan Yengeç burçları yeni yılda farklı düzenlemelere tabi olabilirler. 1960 – 1969 yılları arasında doğan bir yöneticiniz varsa, görev yerinin değiştiğine tanıklık edebilirsiniz. Deneyim kazanırken, koşullarınız da eskisine oranla olumlu anlamda değişecek. Her ne kadar kariyer hayatınız sizi yorsa da, önünüze çıkan fırsatları kaçırmak istemeyeceksiniz. Eğer uzun yıllardır aynı yerde çalışıyorsanız, işinizle ilgili büyük dönüşümler yaşayacaksınız.

SAĞLIK
Duygusal dünyanızdaki iniş çıkışları tetikleyen kirli dolunayların bu yıl üçüncüsü, yedinci evinizde etkili olacak. Ruhen kendinizi iyi hissettiğinizde bedeninize yansımalarının da ne kadar olumlu olduğunu göreceksiniz.

CİNSELLİK
Cinsellik sizin için ilk planda olmasa da 2018 yılı kendinizi özgürce, güvendiğiniz kollara bırakmanızı sağlayacak. Cinsel hayatınızda algılarınız açık olacak ve daha çok keyif aldığınızı fark edeceksiniz.