Anaslide

2018 YILINDA BURÇLARI NELER BEKLİYOR?

 

BAŞAK (23 Ağustos – 22 Eylül)

Çaba gösterdiğiniz, emek verdiğiniz her konuda kazanacaksınız. 2018 yılını sükûnetle karşılayacaksınız. Ay ve Güneş öncü etkide hareket ederken, yeni bir yıla girmek uzun zamandır düşündüğünüz ama bir türlü harekete geçemediğiniz planları uygulamanız için fırsat verecek. 2018 size kazanç kapılarını sonuna kadar açmayı hedefliyor yeter ki, siz küçük detayların içinde kaybolmayın. Çözüm odaklı kişiliğinize haksızlık yapılmasına bu kez izin vermeyeceksiniz.

AŞK
Aşk hayatınızda, güven duygunuzu hırpalayan olayları geride bırakacaksınız. Duygusal kaygılarınıza da son verecek 2018, ortada dağınık kalmış ne varsa çözmenizi sağlayacak. Eğer evli bir Başak burcuysanız, son yıllarda yoğunlaşan hayatlarınızdan zaman bulup gidemediğiniz seyahatleri yapabileceksiniz. 2009 yılından sonra evlenen Başak burçları; eşlerinin iş değişikliği sebebiyle farklı şehir ya da ülkelere gidebilir. Evlilik arifesindeki Başak burçları ise güven beklentilerinin bir kez daha altını çizecek. Sadakati, güveni, kendi ile barışık olmayı tetikleyen gökyüzü, beklentilerinizle doğru orantılı bir şekilde çalışıyor.

KARİYER VE PARA
Zihninizi, mantığınızı yöneten gökyüzü, yeni sorumluluklar getiriyor. Yedi yıldır uğraştığınız konularda daha fazla bilgi sahibi olurken, şubat ayından itibaren sektörünüzde önünüze serilecek, kişisel kazançlar elde edebileceksiniz. İyi niyetinizi suistimal eden insanlara keskin mesajlar vereceksiniz. İçinizden gelmeyen konularda söz vermeyeceksiniz. Menfaate dayalı ilişkileri de sorgulayacaksınız. Bu kişiler ailenizden bile olsa onlara karşı tavrınız çok net olacak.

SAĞLIK
Sağlıklı yaşam ve beslenme konusunda ilkbahardan itibaren, kendinize yeni bir yol haritası çizerseniz; daha iyi hissedebilirsiniz. Tansiyon konusunda sıkıntı çeken Başak burçları kontrollerini ihmal etmemeli.

CİNSELLİK
Yeni yılda yönetici gezegeniniz tam dört kez geri gitmeyi planlarken, cinsel hayatınıza daha fazla zaman ayıracaksınız. Yalnız bir Başak burcuysanız, seks hayatınızda kendinizi yeniden keşfetmeye hazır olun.