Anaslide

2018 YILINDA BURÇLARI NELER BEKLİYOR?

 

AKREP (23 Ekim – 22 Kasım)

Yeni yıla yoğun duygularla giriş yapacaksınız. Yakınlarınıza karşı duyarlı tavrınız ön plana çıkacak ve yanı başınızda gelişen olaylara kayıtsız kalamayacaksınız. Ailenizde gelişen olaylarda söz sahibi olmak isteyebilirsiniz. Çevrenizdeki insanları her anlamda yönlendirmek isteyeceğiniz bir 2018 yılı yaşayacaksınız. Şans gezegeni Jüpiter’in burcunuzdaki seyri ve Uranüs’le karşıtlığı sayesinde hayatınızın birçok alanında yeni duyguları deneyimleyeceksiniz.

AŞK
Yıllar sonra Güneş’in etrafında büyük bir çember oluşturan Jüpiter; şansı, bereketi ve huzuru getirecek. Kalbinizi size yeniden hissettiren kişi varlıklı bir ailenin üyesi olabilir. Gökyüzü, yeni başlayacağınız ilişkiyle birlikte çevrenizin de bir anda değişebileceğini işaret ediyor. Güzel bir döneme giriyorsunuz, fırsatları doğru kullanırsanız, hedeflerinizi gerçekleştirebileceksiniz. Kararsızlık yaşadığınız konularda güvendiğiniz arkadaşlarınızdan yardım alın, kendi akıl süzgecinizden geçirmeyi ihmal etmeyin.

KARİYER VE PARA
Geleceğinizin masalını bu yılın ilk aylarında yapacağınız girişimlerle yazmaya başlayacaksınız. Bahar aylarının gelmesiyle, aranılan isim olacaksınız. Kariyer evinizdeki korkuları üstünüzden atmanızı sağlayacak retrolarla birlikte daha emin adımlar atacaksınız. Son yıllarda kredilerle ilgili, hareketlerinizi kısıtlayan ödemeleri hiç düşünmediğiniz bir şekilde çözeceksiniz. İş veya eğitim hayatınızdaki becerileriniz, araştırmacı yönünüz artacak. İş kurmak isteyen bir Akrep burcuysanız, teklifleri düşünün.

SAĞLIK
Fiziksel gücünüzü artırmak için adımlar atmanız gerekebilir. Saçınızın renginde değişikliğe gidebilir, estetik operasyonlara yönelebilirsiniz. Vücudunuzla ilgili rötuşlar bile yaptırmayı düşünecek, 2018 yılında kendinizi baştan yaratacaksınız.

CİNSELLİK
Yalnız bir Akrep burcuysanız, Uranüs’ün toprak seyri mayıs ayına kadar sevgiliniz olacağını söylüyor. Tensel uyumunuz, harika bir seks hayatı sağlayacak. Eğer evli bir Akrep burcuysanız, en büyük yakınlaşmalar kavgalarla başlayacak. Sahiplenme duygunuzla partnerinize baş döndürücü bir yıl yaşatacaksınız.