2003 yılında Nişantaşı’nda açılan, daha sonra Ortaköy’e taşınan Banyan 15 yıldır müdavimlerine boğazın en güzel manzaralarının birinin eşliğinde hizmet veriyor.  Thailand, Japon, Vietnam ve Malezya mutfaklarının modern sunum ve pişirme teknikleri ile harmanlandığı Asya füzyon mutfağını sunan  Banyan’ın bütün yemek reçeteleri yönetici ortak Cem Pasinli ve mutfak ekibi tarafından tasarlanmış.  Banyan’ın en beğenilen yemekleri arasında 8 farklı Asya baharatı ve portakal kabukları ile marine edilmiş ‘Orange Beef’, ağızda adeta eriyen Malezya usulü kuzu kaburga, kırmızı körili karides ve ‘Caterpillar Roll’ ve ‘Samurai Roll’ gibi sushi çeşitleri var.

Kurucuları Aslı ve Cem Pasinli çifti Soul Group restoran grubundaki dört restoran arasında ilk göz ağrıları Banyan’ın sektörde bir mihenk taşı olan 15. yılını tamamlamasından dolayı çok mutlu olduklarını ve Banyan’ın 15 yıl içinde 250.000 i yabancı turist olmak üzere 500.000 kişiye hizmet verdiğini söylediler.

Total
0
Shares

Bir cevap yazın