YAŞAM

GRAND HYATT 34 RESTORAN’DAN YENİ MENÜ

Grand Hyatt Istanbul, yeni y?la yeni menü ile merhaba diyor. 34 Restoran, ö?le yeme?i saatine özel ba?lang?ç, ana yemek ve tatl?dan olu?an menüsüyle 12’den 15’e kadar hizmet verirken tüm gün geçerli olacak di?er menüsü ise ?talyan mutfa?? a??rl?kl? olacak.

?stanbul’un en önemli ya?am merkezlerinden Taksim’de yer alan Grand Hyatt Istanbul, 34 Restoran’?n?n usta ?efleri, özellikle çal??anlar?n ö?le yeme?ini ?ölene dönü?türmek isteyenler için özel bir menü haz?rlad?. Vejeteryan meze çe?itleri, greyfurt soslu Kinoa salatas?, fesle?en-ricotta püreli f?r?nlanm?? domates çorbas? ve Yunan salatas?n?n ba?lang?çlar aras?nda yer ald??? menünün 2 çe?it yemekli fiyat? 49 TL, 3 çe?it yemekli fiyat? ise 59 TL. Bir adet me?rubat?n da dahil oldu?u menüde ana yemekler aras?nda geleneksel tavuk ?i?, ?zgara köfte, Adana-Urfa’n?n yan? s?ra Porcini mantarl? risotto ve sote sebze e?li?inde Izgara tuna bal??? da yer al?yor.

Grand Hyatt’?n deneyimli ustalar?ndan ?talyan mutfa?? yorumu

Tüm gün tad?labilecek yemek menüsünde so?uk k?? günleri için s?cak çorbalar, damaklar? oldu?u kadar gözleri de ?enlendirecek ba?lang?çlar ve mezeler, salatalar?n yan? s?ra peynir&?arküteri taba?? da yer al?yor. ?talyan mutfa??n?n leziz makarna çe?itlerinin yan? s?ra kuru dinlendirme yöntemi ile haz?rlanan Picanha, Dallas gibi et çe?itleri, organik tavuk, bal?k tercihlerine e?lik eden leziz garnitürler ile devam ediyor. Yemek, pastane bölümünün s?n?rs?z seçene?i sunan tatl? çe?itleri ile de sonlan?yor.

34 Restoran, yenilenen menüdeki lezzetleri deneyimlemek isteyen konuklar?n? bekliyor.