YAŞAM

YEME İÇME İŞLERİ KANYON’DA!

Yeme İçme İşler’i turna yemişli ve pikan cevizli lezzetlerle Kanyon’da!

• Alternatif yiyecek ve içecek etkinlikleri düzenleyen ‘Yeme İçme İşleri’ ekibi turna yemişli ve pikan cevizli atıştırmalıklarla Ocak ayı boyunca Kanyon Gurme Mobil’de!
• Ekip tarafından günlük olarak hazırlanan bitter çikolata, ekşi maya ekmek, granola, brownie ve sandviç gibi farklı lezzetler bir ay boyunca satışa sunulacak.

yeme içme işleri kanyon

İstanbul eğlence hayatına ve son dönemdeki kapalı etkinliklere özel olarak hazırladığı atıştırmalıklar ve sokak lezzetleriyle alternatif bir yiyecek hizmeti sunan ‘Yeme İçme İşleri’ Ocak ayı boyunca Kanyon’daki Gurme Mobil’de yer alacak. Farklı malzemelerin lezzet uyumlarını ön planda tutmayı hedefleyen ‘Yeme İçme İşleri’ ekibi, pikan cevizi ve turna yemişiyle harmanlanan gurme lezzetleri satışa sunacak.

Menü, pikan cevizli brownie, turna yemişli beyaz çikolata, pikan cevizli ve turna yemişli granola ile zenginleşiyor!
Bir ay boyunca özel tariflerini satışa sunacak olan ekibin menüsü taze olarak hazırlanıyor ve her gün değişiyor. Menüde pikan cevizli, karamelli ve deniz tuzlu bitter çikolata, turna yemişli ve pikan cevizli granola, pikan cevizli ekşi maya ekmek ve sandviç, turna yemişi marmelatı gibi lezzetler yer alıyor.

yeme içme işleri kanyon da

‘Yeme İçme İşleri’nin yaratıcısı Yiğit Akdemir, “Doğallık ve tat uyumundan yola çıkarak başladığımız serüvene turna yemişi ve pikan ceviziyle hazırladığımız tariflerle bir ay boyunca Kanyon’daki Gurme Mobil’de devam edeceğiz. Yer aldığımız etkinliklerde dikkatimizi çeken ve ‘amatör’ ruhla başladığımız bu işte bizi motive eden farklı lezzetlere ve tariflere olan ilgiyi burada da göreceğimizi inanıyoruz. Ay boyunca satışa sunulacak ürünlerde pikan cevizi ve turna yemişini hem geleneksel ve modern tariflerden hem de sokak lezzetlerinden esinlenerek yeniden yorumlayacağız” dedi.

‘Yeme İçme İşleri’ ekibi aynı zamanda 26-28 Kasım 2015 tarihlerinde bu yıl ilk kez gerçekleşen ve önemli şeflerle gastronomik bir şölene dönüşen mutfakta yaratıcılık festivali ‘Omnivorious by Badoit’e katıldı.