YAŞAM

YULAFLI KEPEKLİ TOPLAR

Kalorisi düşük, besin değeri zengin bu toplara bayılacaksınız!

gorsel

Malzemeler

2 adet elma
1 tatlı kaşığı toz tarçın
1 yemek kaşığı yulaf kepeği
2 adet ceviz
Üzerini süslemek için hindistan cevizi

Hazırlanışı

2 adet elmayı rendeleyin, teflon yada seramik bir tavada rengi dönene dek kavurun.

Rengi dönünce içerisine toz tarçını ve küçük küçük kırdığınız cevizleri ekleyin.

1 yemek kaşığı yulaf kepeğini de ekleyip iyice karıştırın. Karışım soğuduğunda elinizle top şeklini vererek hindistan cevizine bulayın.

Buzdolabında 1 saat bekletin.

Yanında yeşil çay yada alternatif bir bitki çayı ile öğün aralarında tüketmenizi tavsiye ederim. Tatlı krizlerini çözen sağlıklı bir atıştırmalık.