ASTROLOJİ

2016 YILINDA BURÇLARI NELER BEKLİYOR?

2016 yılının 2013-2014 yıllarındaki yüksek gerilimli, zıtlıklar, sorunlarla dolu döneme ziyade, daha yumuşak ve olgunlaştırıcı bir yıl olacağını düşünüyorum. Ancak 2015 yılında dünya genelinde damga vuran, ekonomik ve siyasal belirsizlikler, terör gibi sorunlar maalesef bu yıl da bitmiyor.

Ülkemiz için de 2016 sonbaharından sonra ekonomik ve siyasal konularda daha rahat etkiler mevcut. Yılın ilk bölümünde ise, yine zor şartlar, siyasi gerginlikler ve özellikle de komşu ülkelerle gerginliklerin artması söz konusu olabilir. Hangi burçtan olursa olsun bireylerin çoğu ruhsal, felsefi, spiritüel konularda bir değişim-yenilenme yaşayacağı bir süreç de bizi bekliyor olacak.

2016 yılında ister bir maratona katılmak, ister yeni bir kente taşınmak olsun; yine bir çok kişi hayatlarında bir zirve, çocukluktan beri kurulan ama korkulan bir hedefi başarmak isteyecekler. Eğer 2015 bir ara geçiş yılı ise 2016 artık zafer ya da yenilgi diye sonucun belli olacağı bir yıl olacak!

2016 yılının Çin astrolojisindeki sembolü ise Maymun. Yani bu yılı bir Maymun gibi düşünürsek, kah neşeli çığlıklar atan, kah sevgilisine kur yapan ama kızdı da mı tam kızıp, arkadaşını ısıran bir maymun gibi, duygusal yönden dalgalı bir yıl olacak deniyor.

CigQNta