MODA

2015 SS GENTLE MONSTER KOLEKSİYONU

9 tasarımcı tarafından çalışılan ve tamamen el işçiliği ile üretilen 2015 SS koleksiyonunda 7’si limitli 45 model renk seçenekleri bulunmakta. Tüm dünyada çılgınlığı devam eden aynalı modeller hem metal hem de asetat çerçevede yorumlandı. Asetat yani kemik modeller de renk seçenekleri ile pembeden maviye, sarıdan kahverengiye dikkat çekmekte. Koleksiyonda klasik olarak nitelendirilebilecek modellerin yanı sıra çılgın tasarımlar da yer almakta. Gentle Monster’in en çok ilgi çeken modelleri de zaten en çılgın olanları.

Çılgın renkli kedi gözü modeller, büyük ekatman flat camlı tasarımlar koleksiyonun en beğenilen parçaları. Kedi gözü modelini tercih eden ünlülerden biri de adı hep sansasyonlarla anılan Paris Hilton.

20140917_Paris Whitney Hilton _001_2015_03_12

Her modelin tasarımı kadar da bir ismi var… Alley Cat, Not to day, Flying Piggy gibi… Bu koleksiyon tükenmeden tüm dünyayı ve Hollywood’u etkisi alan Gentle Monster çılgınlığına siz de katılın.

Dipnot: Gentle Monster’lar tamamen el işçiliği ile üretildiği için ülkelere gönderilen adetler de sınırlı. Bu yüzden hangi Gentle Monster’ı tercih ederseniz edin, size özel bir Gentle Monster olacaktır…