Anaslide

2018 YILINDA BURÇLARI NELER BEKLİYOR?

KOVA (21 Ocak – 19 Şubat)

Yeni yıl, size cesaret verecek sevgili Kova burçları. Gök kubbe, yüksek duygularla 2018 yılına hızlı bir giriş yapacağınızı söylüyor. Alışılmışın dışında kararlar almaya başlayacak, yaşamınızda önemli değişiklikler gerçekleştireceksiniz. Kendinizi yenilediğiniz bu döngüde, yaptıklarınız çok konuşulacak. Gökyüzü yeteneklerinizi en iyi şekilde ortaya koyacağınızı ve farkındalığınızın arttığını herkese göstereceğinizi vurguluyor.

AŞK
Yalnız bir Kova burcuysanız, hayatınızı kuracağınız kişiyi yılın ilk ayında bulabilir, kendinizi aşkın büyüsüne bırakabilirsiniz. Evlilik fikrine sıcak bakmayan Kova burçlarının 2018 yılında fikirleri tamamen değişebilir. Zaman zaman verdiğiniz kararı sorgulasanız da sevginizden hiç şüphe etmeyeceğinizi vurguluyor gökyüzü. Geleceğe dair planlarınızı hızla yapabilirsiniz. Evli Kova burçları ise bu yıl ilişkileriyle ilgili sorunları daha rahat konuşabilecek ve köklü değişiklikler yapacaklar.

KARİYER VE PARA
Uzun zamandır görüşmediğiniz, itibarlı kişilerle yeniden bağlantı kurabilirsiniz. Ufkunuzu açacak insanlarla yaptığınız görüşmeler sizi kariyerinizde bir adım öteye taşıyacak. Dış görünüşünüzü ve iç dünyanızı eş zamanlı değiştirebilirsiniz. Gelecekteki kariyer hayallerinizi gerçekleştirmek için ideal döngüdesiniz. Bahar aylarında arkanıza yaslanın ve kendinize zaman ayırın. Bazı kısıtlamalarla karşılaşabilir ve kendinizi gergin hissedebilirsiniz. Kamu kuruluşlarında çalışıyorsanız kendinizi yılın ilk çeyreğinden sonra biraz baskı altında hissedebilirsiniz.

SAĞLIK
2018 yılında sağlığınızla ilgili çok önemli bir sorun yaşamazken, uzun vadede sağlığınızı korumak için spora başlayabilirsiniz. Kronik bel ve sırt ağrılarıyla mücadele eden bir Kova burcuysanız, uygun sporlarla ağrılarınızın üstesinden gelebilirsiniz.

CİNSELLİK
Bu yıl farklı deneyimlere açık olacaksınız! Eğer bir ilişkiniz varsa, birbirinizi zamansız sürprizlerle mutlu edeceksiniz. Sevdiğiniz kişiye olan bağlılığınızı ve ona olan arzunuzu hissettirdiğiniz sürece aranızda bir sorun çıkmayacak.