Anaslide

2018 YILINDA BURÇLARI NELER BEKLİYOR?

BALIK (20 Şubat – 20 Mart)

Gökyüzü sizi sonuna kadar test etti. Herkesin zor sayacağı yılları siz başarınızla geride bıraktınız. Kendinizi ortaya koyabileceğiniz, baskın yapınızı öne çıkartma şansı yakalayacağınız bir yıl sizi bekliyor. Artık Balık burçları rahat bir nefes alabilir. 2018’de artık sizin için bambaşka bir dönem başlıyor.

AŞK
Yeni yılda ilişkilerinizde kararlı ve istikrarlı tavırlar sergileyeceksiniz. İlişkilere bakış açınız tamamen değişecek. Bekâr Balık burçlarının ise karşısına güzel fırsatlar geliyor. Aile çevrenizden gelen tavsiyelere sıcak bakabilirsiniz. Yüksek öz güveniniz, cazibeniz ve sır dolu yapınızla karşı tarafın ilgisini çekeceksiniz. Özellikle yaz aylarında bambaşka bir aşka evet diyebilirsiniz. Ayrıca bu yıl duygularınızın da eskisi gibi olmadığını, kırgınlıklarınızın üstesinden gelmeyi başardığınızı göreceksiniz.

KARİYER VE PARA
Artık geçmişi değil geleceği düşünüyorsunuz. Daha çok saygı görecek, yaşam rehberliği yapacak, insanların gelecekle ilgili alacakları kararlarda etkili olacaksınız. Öğrenciyseniz part-time çalışma imkânı bulabilirsiniz. Akademik olarak da şans elde edeceksiniz. Çok değer verdiğiniz bir öğretmeninizin rehberliğinde ortak bir çalışma ortamında yer alabilirsiniz. Para yönetimi konusunda 2018 yılında şanslısınız. 2016 yılından gelen kişisel borcunuz varsa ödemekte zorlanmayacaksınız. Daha planlı ve istikrarlı olacağınız bir yıl.

SAĞLIK
Yeni yılda kronik hastalıklarınıza dikkat etmenizi öneririm. Kış dönemlerinde sık sık solunum yollarıyla ilgili şikâyette bulunabilirsiniz. Bedensel kondisyona 2018 yılında ekstra dikkat etmeniz gerekebilir. Beslenme konusundaki özeninizi ihmal etmeyin.

CİNSELLİK
Çekiciliğiniz sayesinde birden fazla kişinin dikkatini çekeceksiniz. Hayal gücünüz sayesinde partnerinizle birlikte unutulmaz anlar yaşayabilirsiniz. Yeni yılda tutkularınızı görmezden gelmeyecek, arzularınızın hakkını vereceksiniz.

Geleceğinizi yönetmek ve astrolojiye dair her şey için Twitburc uygulamasını indirin.