Saç

2022 yazında denemeniz gereken saç renkleri

Neredeyse her yerde karşımıza çıkan 2022’nin öncü saç renkleri, renk konusunda kararsızlığınızı giderebilir. Uzun süredir ertelediğiniz kuaför randevusunun şimdi tam zamanı!

Kapak fotoğrafı: @hoskelsa

Parlak Sarılar

Gigi hadid

Sarının her tonu favorimiz ama uzmanlara göre Gigi Hadid sarısı bu yaz en çok tercih edilecek sarı tonlarının başlarında geliyor. Buzlu sarı rengi sizi gerçekten “ateşli” gösterecek.

Soğuk Bakır

kendall jenner

Bakır her ne kadar sonbaharı temsiliyetiyle gündeme gelse de 2022 yılında işler değişebilir! Kendall Jenner’dan Sydney Sweeney’e kadar birden çok ünlünün yakın markajında yer alan bakır saç rengi, yakaladığı popülariteyi kolay kolay kaptırmamaya kararlı.

Sıcak Kumral

zendaya

Sıcak havalara sıcak bir giriş yapmanın tam zamanı! En az bakır kadar bu sene adından sıkça söz ettiren kumral tonlar Phoebe Dynevor, Barbie Ferrera, Zendaya gibi isimlerin kullanımıyla 2022 yılında saç renginizde değişikliğe gitmenize sebep olabilir.

Altın Kahve

hailey bieber

Süper model kimliğinin yanı sıra yakın zamanda kendi güzellik markasını çıkaracağını duyuran Hailey Bieber, kahve tonların önlenemeyen yükselişine eşlik etmeye en az sizin kadar bayılıyor! Eğer sizde Hailey Bieber’ın saç rengi seçimlerine güveniyorsanız, açık bronzdan koyu kahveye kadar tüm esmer tonlar 2022 yılında denemeye değer bir seçenek gibi duruyor; ne dersiniz?

İki Tonlu Renkler

Megan Thee Stallıon

İki renk arasında kalmış ve hangi rengi seçmeniz gerektiği konusunda kafa karışıklığı yaşamaktan sıkıldıysanız, 2022 yılı tek bir renkte seçim yapmanızı ortadan kaldırıyor! Saçlarınızı yıpratmadan gökkuşağının enerjisi yüksek renklerini denemek istiyorsanız, Megan Thee Stallion ilham kaynağınız olabilir.

Neon Tonlar

Bella hadid

Neon kırmızılar, yeşiller, pembeler, maviler… Aklınıza gelebilecek her rengin neon tonları havaların ısınmasıyla beklediğinizden daha çok karşınıza çıkabilir. Bella Hadid’in ilham kaynağı olduğu neon tonlar, içinizde yatan parti ruhunu her an ortaya çıkarabilir!

Bronz Sarı

Jennifer Aniston

Sarı rengin sıcak tonlarına hepimizin bayıldığı su götürmez bir gerçek. Ten renginiz ile sarı saç renginin uyumlu olduğunu düşünmüyorsanız bile ön yargılı olmayın. Jennifer Aniston’un başarıyla taşıdığı saç rengi, yeni yılda sizi bambaşka biri yapabilir!

Feminen Kahverengi

Jennifer Lopez

Kahverenginin konfor alanından çıkmak istemiyor fakat 2022 yılında biraz değişim istiyorsanız, balyajlarla saçınıza yepyeni bir görünüm kazandırabilirsiniz! Jennifer Lopez de en az sizin kadar balyajlara bayılıyor gibi, değil mi?