Carousel

2020 Bitmeden İzlemeye Başlamanız Gereken Diziler

Havaların yavaş yavaş soğumaya başlamasıyla birlikte; sıcak bir kahve eşliğinde saatlerce dizi maratonu yapma dönemleri de geliyor.

Her sezon olduğu gibi bu sezonda da pek çok yeni dizi bizi bekliyor ancak tek sezonluk bir macera yerine; başarısını kanıtlamış yeni dizilere şans vermeye ne dersiniz? Her biri ödül almış, yeni sezonları sırada bekleyen ve gelecek sezonlarda da konuşulacak bu dizileri şimdiden aradan çıkarmak harika bir seçenek olabilir.

İşte 2020 bitmeden izlemeye başlamanız gereken diziler:

Succession

successıon

Geçtiğimiz yıl Emmy ve Altın Küre’de kendisini gösteren dizi; geçtiğimiz ay ikinci sezonuyla bu yılın Emmy Ödülleri’ni de toplamıştı. Drama-kara mizah türünde olan Succession, merkezine medya devi bir aileyi ve aralarındaki güç savaşını alıyor. Murdoch Ailesi’nden esinlenildiği konuşulan dizinin yeni sezonlarıyla daha da çok ses getireceği kesin!

Hunters

hunters

Herhalde başrolünde efsanevi oyuncu Al Pacino var desek yeterli olur diye düşünüyoruz! Hunters, 70’li yıllarda kendi adaletlerini sağlamaya çalışan bir grup Nazi avcısının hikayesini konu ediyor. Dizi, Amazon’dan şimdiden 2. sezon onayını aldı.

White Lines

whıte lınes

White Lines, yıllar önce Ibiza’dan kaybolan ünlü bir DJ olan erkek kardeşinin gizemli ölümünü çözmeye çalışan bir kadının hikayesini merkezine alıyor. Dizinin arkasındaki isim ise La Casa De Papel’in yaratıcısı Álex Pina.

Ratched

ratched

Guguk Kuşu’nun soğuk ve ilginç karakteri hemşire Ratched, Ryan Murphy’nin yeni dizisinde tekrar hayat buluyor. American Horror Story sevenlerin bayılacağını düşündüğümüz dizi de şimdiden yeni sezon onayını alanlardan.

We Are Who We Are

We Are Who We Are

HBO’nun Euphoria sonrası yeni gençlik hitiyle tanışın. We Are Who We Are, İtalya’da orduda görev yapan iki gencin hikayesine odaklanıyor. 14 yaşındaki New Yorklu Fraser Wilson, evinden ayrılarak, İtalya’da orduda görev almaya başlar. Yeni hayatına alışmaya çalışan Wilson ve orada tanıştığı Caitlin Harper’ın hikayesi; Suspiria’nın yönetmeni Luca Guadagnino tarafından çekiliyor. Bu bile yapımı çekici kılıyor!

The Mandalorian

The Mandalorian

Bu Star Wars dizisinin yönetmen koltuğundaki isim; Iron Man, Iron Man 2 ve The Jungle Book gibi yapımların da yönetmenliğini üstlenen Jon Favreau. Star Wars izlemeyen veya sevmeyen kişilerin bile takipçisi olduğu dizi, yakında yeni sezonuyla dönecek. Baby Yoda desek sizin için yeterli olur herhalde!

The Boys

the boys

Amazon Prime’ın hit dizisini görsellerine bakıp bir süperkahraman yapımı sanabilirsiniz ancak alakası yok! Süper kahramanların güçlerini ve şöhretlerini kötüye kullandığı bir evrende; onlara karşı olan ve kendilerini “The Boys” olarak adlandırılan bir grup insan, yozlaşmış süper kahramanları ortadan kaldırmak için zorlu bir yolculuğa çıkıyor.

Schitt’s Creek

Schitt’s Creek

Bu yılın başka bir Emmy galibi de Schitt’s Creek olmuştu. Bir anda tüm varlıklarını kaybeden ve eskiden oldukça zengin olan Rose Ailesi’nin hayatını izlemek oldukça eğlenceli.

What We Do In the Shadows

.What We Do ın the Shadows

Aldığı adaylıklarla gündeme gelen dizi; oldukça eğlenceli bir konuya sahip.What We Do in the Shadows‘ta ev arkadaşı olan dört vampirin gündelik hayatına ve modern dünyada hayatta kalma maceralarını izliyoruz. Bizi soğuk günler beklerken izlemek için harika bir seçenek!