GÜZELLİK

2021-2022 Kışı İçin En Trend 15 Saç Rengi

Her kış, hayatı 15 kat yünün altından yaşarken, yağışlı bir havadan sonra kendimizi iyi hissetmek için olağanüstü saç rengimize güveniriz. Çünkü kışın saçımız genellikle görünür olan tek yerimiz.

Bu kış sıcak çikolata tonları, renk patlamaları, nötr kahverengiler, bakırımsılar moda olacak. Artık 2021-2022 kış saç trendlerini öğrendiğinize göre, rahatlamanın ve kendinize özel kışlık saç renginizi bulmanın zamanı geldi.

Derin Sedir Dalgaları

Daha soğuk alt tonlar için, hafif bir ombré ile solan, eşit derecede serin bir kestane rengi tercih edin. Ve eğer aniden Zendaya gibi kakül kestirmeyi düşünüyorsanız, bu kararı tamamen destekliyoruz.

Soğuk Sarı

Kış aylarında da sarışınlara biraz sevgi vermeliyiz. Düşen sıcaklıklar kadar keskin bir platin sarısı tonu gibi “soğuğa nerdeyse hazırım” demenin daha iyi bir yolu var mı?

Kızıl Rüyası

Bir dahaki sefere kuaföre veya saç boyası almaya gittiğinizde, haftalardır beklediğiniz kızıl saç boyasını alın. Kış, koruyucu stiller gerektirir, o zaman neden biraz renk katmıyorsunuz?

Işık Oyunları

Ciara’nın bakışlarından büyülenen bir tek biz miyiz? Güzel bakış bir yana, saçlarındakı sarı ışıltılar mükemmel gözüküyor. Bu sene saçlarınıza ışık oyunları katarak trend bir görünüm sağlayabilirsiniz.

Koyu Renk Dipler

Sarışın olmanın laneti her zaman bakımdır. Herkesin birkaç haftada bir dip boyası yaptırmak için zamanı yoktur. Ancak Florence Pugh’un gösterdiği gibi, özellikle şık bir topuz yaparak saçınızın uzamasına ve dip renklerini kucaklamasına izin vermelisiniz.

Renkli At Kuyruğu

Renk bloklarıyla kendinizi gösterin. Saçınız da yeniliklere açık olun çünkü tekrar uzayacak. İster renkli bir peruk takın ister uzatın iki farklı renkteki saçınızla kışa damga vuracaksınız.

Kahve

Derin, koyu kahverengi tonları kış aylarında her zaman iyi bir seçimdir. Soğuk havaları karşılamak için zengin bir kahve tonu yeterli olacak.

Çok Renkli Bukleler

Beyoncé yaptığı için ombréli ve renkli bukleler için yeterli sebebiniz var.

Simsiyah

Parlak koyu siyah saçların modası asla geçmez.

Amber Uçlar

Gemma Chan’ınki gibi iki tonlu uçlar cesur gözüküyor ve bere taktığınızda saçlarınız süper şık görünecek.

Zencefil

Kızıl için çekingenseniz Emma Stone gibi daha incelikli bir renk tercih edebilirsiniz.

Günbatımı

Her iki dünyanın da en iyisini elde edin ve her zaman istediğiniz gölgeyi yaratmak için sarışın ve esmeri bir araya getirin. Hadid’in yaptığı gibi yapın ve ters bir ombré efekti elde etmek için koyu diplerinizin yavaş yavaş açılmasına izin verin. Hem derin hem de sıcak, bu gün batımı sarısı tonu zamansız.

Çikolata

Saç ne kadar koyu olursa, gölge o kadar tatlı olur. Dunn kadar cezbedici görünmek istiyorsanız ihtiyacınız olan renk çikolata. Bu sütlü çikolata rengi, gardırobunuzdaki her ürünle uyumlu olacak ve çok fazla bakım gerektirmeyecek. Bu zahmetsiz renkle kendinizi serbest bırakın.

Buzlu Lavanta

Euphoria yıldızı Hunter Schafer, daha soğuk havalar için baharın güzel pastel tonlarını nasıl adapte edeceğinizi gösteriyor. Bu tarz, her sezon havalı gözüken iki renkli tonların yakıştığını kanıtlıyor.

Bal Sarısı

Bal sarısı saç, çok sert görünmeden küçük bir değişiklik isteyen esmerler ve sarışınlar için mükemmel bir ara renktir. J.Lo, kahverengi saçlarını birkaç ton açarak sonbaharda bir bronz rengin (kahverengi ve sarışın) kışa da uyarlanabilir olduğunu kanıtladı.