Genel

2021-2022 Sonbahar/ Kış Modasının En Trend 6 Rengi

Rengarenk bir yaz sezonunu geride bırakıp 2021-22 Sonbahar/Kış dönemini kucakladık. Yeni sezonla birlikte alışveriş ve ihtiyaç listelerimiz de şekilleniyor. Eğer alışverişlerinizi sezon trendlerine göre yapmayı seviyorsanız bu sonbahar ve kış aylarının en trend renklerine göz atmanızı öneririz!

Kapak kareleri: Alessandra Rich ve Etro Sonbahar/ Kış 2021-22

Yüksek modanın izinde, tasarımcıların 2021-22 Sonbahar/Kış koleksiyonlarında yer verdikleri 6 trend rengi sizler için bir araya getirdik. Kıyafetlerinizden aksesuarlarınıza bu renklerde parçalar satın alarak siz de stil ikonu olabilirsiniz!

Güçlü lacivert dokular

Zamansız, zarif ve güçlü… Lacivert özellikle doğru kumaşlarla ve renklerle bir araya getirildiğinde kesinlikle sizi yarı yolda bırakmaz. Farklı desenlerdeki parçalarla da bir araya getirmeyi deneyebilirsiniz. Deneysel kombinler yaratmak için lacivertin zamansızlığına sığının!

SANDRO VE GANNİ SONBAHAR/ KIŞ 2021-22 KOLEKSİYONLARI

Sakin krem etkisi

Tereyağı tonundaki sakin ve uyumlu krem parçalar, kombinlerinizin yıldızı olmaya hazırlanıyor. Krem kumaş pantolonun kurtarıcılığına yıllardır aşinayız. Bu defa krem rengi farklı parçalarda değil, star olarak kullanmayı deneyin. Pişman olmayacaksınız! Ayrıca podyumlar bu renkteki kombinlere mutlaka havalı bir kemer iliştiriyor, bizden söylemesi.

CHLOE VE ISABEL MARANT SONBAHAR/ KIŞ 2021-22 KOLEKSİYONLARI

Kızıl kahvenin elegan şıklığı

Kahverengi 2021-22 Sonbahar/ Kış sezonunda karşımıza olabilecek en havalı tonuyla çıkıyor. Kızıl kahveler soğuk mevsimlerde içimizi ısıtmaya geliyor. Bu renge en iyi uyum sağlayan renk ise kesinlikle bej. Monokrom bir görünüm yaratmak isteyenler ise kızıl kahve takımlara yönelebilir!

ACNE STUDİOS, JOHANNA ORTİZ VE GABRİELA HEARST SONBAHAR/ KIŞ 2021-22 KOLEKSİYONLARI

Lila romantizmi

Yaz mevsimlerinde aşina olduğumuz lila, kalp ısıtan enerjisini soğuk mevsimlere taşıyor. Bu sezonun özel davetlerinde lila elbiselere şans vermek isteyeceksiniz. Öte yandan yumuşak dokulu lila bir hırka ya da kazak havalı kış stilinizi taçlandırabilir. Lila bir atkı edinerek sezonun bu trend rengini aksesuarlarınıza da taşıyabilirsiniz!

GİVENCHY VE SALVATORE FERRAGAMO SONBAHAR/ KIŞ 2021-22 KOLEKSİYONLARI

Feminen ve çarpıcı fuşya

Kabanlar, ceketler, kazaklar, tulumlar hatta çantalar! Fuşya, 2021’in en trend renkleri arasında yerini alıyor. Beyaz ve siyah ile birlikte kullanarak fuşyayı çok daha çarpıcı bir hale getirebilirsiniz. Renk oyunlarını seviyorsanız iddialı renklerle birlikte kullanarak imzanızı atabilirsiniz.

CHANEL VE GUCCİ SONBAHAR/ KIŞ 2021-22 KOLEKSİYONLARI

Kurtarıcı militer yeşil

Yılların vazgeçilmezi asker yeşili 2021-22 Sonbahar/ Kış sezonunda da dolaplardaki yerini alıyor. Militer yeşil takımlar, tulumlar, kabanlar, montlar, ceketler, botlar ve çizmeler bu sezonun en iddialı parçaları arasında. Size en uygun olanı bulun ve gold takılarla bu kombinleri tamamlayın.

BALMAİN VE MAX MARA SONBAHAR/ KIŞ 2021-22 KOLEKSİYONLARI