GÜZELLİK

2021-22 Sonbahar/ Kış Oje, Manikür ve Nail Art Trendleri

Yaz mevsiminin rengarenk ojelerinden ve nail artlarından sonra soğuk havaların yeni trendlerine ayak uydurmaya hazır olun. 2021-2022 Sonbahar/ Kış sezonunda hangi manikür şekilleri trend olacak? En popüler oje ve nail art uygulamaları hangileri? İşte bilmeniz gereken tüm detaylar!

Kapak fotoğrafı: @isabelmaynails

Özenli şeritler

Sonbaharla birlikte pembe, turuncu, mavi, sarı gibi sıcak ve yazı anımsatan renkler söz konusu manikür olduğunda rafa kalkıyor. Haki, koyu yeşil, bordo, nefti yeşil, lacivert, koyu mor, gül kurusu gibi renklerden ojeler edinerek siz de tırnaklarınızda sakin ve özenli şeritler yaratabilirsiniz. Herhangi bir profesyonel uygulama gerekmeden gerekli materyallerle bu uygulamayı yapmak oldukça kolay. Sadece baz rengi ve şerit rengini belirlemeniz yeterli. Üzerine top coat geçmeyi ise unutmayın!

2021-22 Sonbahar/ Kış Oje, Manikür ve Nail Art Trendleri

Fotoğraf: @betina_goldstein

Temiz doğal tırnak görünümü

Asla popülerliği geçmeyecek bir trend ile karşınızdayız. Kısa kesilmiş tırnaklarınıza daha temiz ve sağlıklı bir görünüm katmak için uçlarına ince bir şerit halinde şeffaf beyaz oje uygulayın. Ardından tırnağınızın tamamına parlatıcı oje sürün. Herkes yeni manikürcünüzün adresini isteyecek!

SONBAHAR NAİL ART, MANİKÜR VE OJE TRENDLERİ

Fotoğraf: @doublemossjewelry

Tırnak uçlarında detaylar

Tırnak uçlarınızda koyu oje renklerini ya da pastel tonlarda renkleri kullanarak tırnak şeklinize uygun şekiller verebilirsiniz. Örneğin badem şeklinde tırnaklara sahipseniz aşağıdaki fotoğraftaki gibi kalp desenli tırnak uçları yaratabilirsiniz. Tırnak uçlarınız yuvarlak bir geçişe sahipse yarım daire desenleri oluşturabilirsiniz. Tamamen yaratıcılığınıza bırakıyoruz!

2021-2022 SONBAHAR KIŞ MANİKÜR VE OJE TRENDLERİ

Fotoğraf: @lissyroddyy

Nazar boncuğu nail art

Sezonun en büyük nail art ve oje trendi ise nazar boncuklu tırnaklar! Bu içeriği oluştururken kaynak olarak kullandığımız Amerika ve Avrupalı tüm nail art sanatçılarının profilinde en az bir adet nazar boncuklu tırnaklara rastladık. Nazar boncuğu simgesi kültürümüzün sınırlarını aşarak küresel çapta bir popülarite kazanıyor ve bu trendi tırnaklara da uygulamamak için hiçbir neden göremiyoruz!

BU SONBAHAR VE KIŞIN EN TREND NAİL ART MODELLERİ

Fotoğraf: @michelleclassnails

Spiritüel veya astrolojik simgeler

Yin yang, lotus çiçeği, el mudraları ve daha pek çok spiritüel simge! Tırnaklarınızda bu trendi denemeye hazır olun. Sizi yansıtan, ihtiyacınız olan ve neredeyse uğurunuz haline gelecek bir simgeyi tırnağınıza iliştirmeyi deneyin. Ayrıca burç simgelerinden oluşan nail art modelleri de oldukça popüler. Bizden söylemesi!

NAİL ART TRENDLERİ 2021 SONBAHAR KIŞ

Fotoğraf: @amyle.nails