Genel

2021-22 Sonbahar/Kış Sezonunun Aksesuar Trendleri

Sezon trendlerini sizlerle buluşturmaya hız kesmeden devam ediyoruz. Aksesuar kullanmayı ve kombinlerinizi bu şekilde hareketlendirmeyi seviyorsanız 2021-22 Sonbahar/Kış sezonu tam size göre trendler sunuyor!

Kapak kareleri: Max Mara, Versace 2021-22 Sonbahar/Kış koleksiyonları

İşte bu sonbahar ve kış aylarında dikkatleri üzerinize çekecek ve şıklık dozunuzu artıracak aksesuar trendleri!

Uzun eldivenler

Özellikle bir kış aksesuarı olan eldivenler, 2021-22 Sonbahar/ Kış sezonunda karşımıza hiç olmadıkları kadar iddialı bir şekilde çıkıyor. Öncelikle uzun olmaları şart! Neredeyse dirseğe kadar uzanan eldivenlerde ister yün ister deri dokular tercih edebilirsiniz. Ayrıca eldivenler bu kış çok daha renkli olacak. Turuncular, kobalt maviler, yeşiller şans verebileceğiniz seçenekler arasında!

PRADA- RAF SİMONS

Fular trendi

Fularlar ve bandanalar sıcak mevsimlerle ilişkilendirilen saç aksesuarlarından. Ancak 2021-22 Sonbahar/ Kış sezonu bu kalıbın dışına çıkarak sizi soğuk mevsimlerde de bu aksesuarlara şans vermeye davet ediyor. Özellikle koyu renklerdeki fularları saçlarınızda rüzgardan uçuşmamaları amacıyla kullanabilirsiniz. Bandanalarda ise daha özgür bir renk seçimine gitmenizi öneriyoruz. Dior, Versace, Max Mara ve Roksanda 2021-22 Sonbahar/ Kış koleksiyonlarında bu trende yön veren tasarımcılardan yalnızca birkaçı! Fularları klasik kullanımda stilinize dahil etmeyi de unutmayın!

VERSACE- MAX MARA

İddialı tayt çoraplar

Bu sezonun sanıyoruz ki en iddialı ve moda dozu en yüksek parçaları tayt çoraplar. Külotlu çoraplara ve tayt çoraplara Sonbahar/ Kış 2021-22 sezonunda yüksek bir talep doğuyor. Tasarımcılar koleksiyonlarını yaratırken bu parçalara olabilecek en iddialı desenleri ve renkleri tanımlıyor. Soğuk mevsim kombinlerinize bir göz atın ve ardından kıyafetlerinizle en iyi uyumu yakalayacak tayt çorapları edinin! İşte kışa hazırsınız!

DSQUARED2- PRABAL GURUNG

Işıltılı avize küpeler

Sonbahar ve kışın en iddialı aksesuarlarından biri de ışıltılı avize küpe formundaki takılar. Oversize yumuşak kazaklarınızla da, çekici elbiselerinizle de enfes bir uyum yakalayacak bu takılar, sezon boyunca baş ucunuzda olarak kurtarıcınız olacak.

ETRO

Sallantılı zincir kolye

Zincir kolyelerin sarsılmaz saltanatına aşinayız. Bu defa biraz daha hareketli bir tasarımla karşımıza çıkıyor zincir kolyeler. Choker kolyeler ya da uzun kolyelerde tek sıra bir sallantı kısmı, görünümünüzü çok daha modern bir hale getirerek sokak stilinizi en üst seviyeye taşıyacak.

ULLA JOHNSON