Genel

2021-22 Sonbahar/Kış Sezonunun Öne Çıkan Çanta Trendleri

Karşıladığınız her yeni mevsimde trend parçaları stilinize adapte etmeyi seviyorsanız bu çantaları çok seveceksiniz! Küçük çantalardan hoşlananların da, büyük çantalarla daha rahat edenlerin de zevklerine göre seçim yapabileceği son çanta trendleri yalnızca bu sezona ait olmakla kalmayarak dolabınızda zamansız parçalar arasına katılmayı da hak edecek gibi görünüyor!

Kapak fotoğrafları: @emilisindlev, @ninasandbech

2021-2022 sonbahar ve kış aylarında sıklıkla rastlayacağımız trend çanta modellerini sizler için araştırdık.

Çok formlu çantalar

Çantanızda dakikalarca ruj, kredi kartı ya da anahtar arıyorsanız trendler tam da size uygun bir şekilde işliyor diyebiliriz! Tek bir çantada çoklu cep tasarımlarının artık vadesi doldu. Bu yeni çanta trendi, farklı formlarla birden fazla küçük çanta hissi yaratıyor ve eşyalarınızın çok daha düzenli bir şekilde taşınmasını sağlıyor.

2021-22 Sonbahar/Kış Sezonunun Öne Çıkan Çanta Trendleri

Taşlı çanta modelleri

Disco ruhundan nasıl vazgeçebiliriz ki? İster gece ister gündüz, ufak ebatlarıyla stilinizi bambaşka bir noktaya taşıyacak taşlı çanta modellerini dolabınıza eklemekte daha fazla gecikmemenizi öneririz! Özellikle deri kaban ve ceketlerinizi bu parçalarla tamamlayarak bir trend belirleyici olabilirsiniz.

Öne Çıkan Çanta Trendleri

Kapitone etkisi

Zamansız kapitone çantalar bu sezon da bizleri yalnız bırakmıyor. Klasik bir çanta ile tüm sezonu geçirmek istiyorsanız siyah, taba veya krem rengi kapitone çantalar aradığınız etkiyi sağlayacak. Ancak işin içine biraz renkler de girsin istiyorsanız önerimiz mavi, pembe ve yeşilden yana olacak.

En Trend Çanta Modelleri

Dokuma çantalar

Büyük çantalardan vazgeçemiyorsanız deri çantalarla ya da shopper çantalarla kendinizi sınırlandırmayın. Bu sezon, büyük dokuma çantalar stilinizi hareketlendirmeye geliyor. Özellikle monokrom bir görünüm tercih ettiğinizde tek bir dokunuşla görünümünüzü daha da şık bir hale getirebilmeniz mümkün.

2021-22 Sonbahar Kış Çanta Modelleri

Tüylü/ suni kürk çantalar

Yumuşak dokuları kış aylarında yalnızca dış giyimde tercih ediyorsanız bu çantalara da mutlaka şans vermelisiniz! Moda markaları 2021-22 Sonbahar/ Kış koleksiyonlarına farklı renk ve desenlerde tüylü ya da suni kürk çantaları eklemeye başladı bile! Siz sadece tarzınıza en uygun olanı bulun ve tarzınızla görenleri büyüleyin.

Sonbahar ve Kış Çanta Trendleri