GÜZELLİK

2021 Baharına Damga Vuracak Makyaj Trendleri

Bu yıl bahar aylarını beklemek için muhteşem bir motivasyonumuz var: Makyaj trendleri! Hemen her sezonda güzellik trendleri farklılık gösteriyor. 2021 yılının bahar aylarında da bazı tercihler dikkat çekecek. Bu öne çıkacak trendler kış aylarındaki sadeliğe adeta nispet yapacak gibi görünüyor!

Kapak fotoğrafı: @rosiehw

İşte 2021 bahar aylarına damga vuracak makyaj trendleri:

Uzun kuyruklu eyeliner

Zaman zaman vedalaştığımız bu trendi bu sene bahar aylarında yeniden kucaklayacağız. Çoğu kadının favori güzellik görünümleri arasında yer aldığını düşünecek olursak bu haberin mutluluk vereceğini söyleyebiliriz. Bahara kadar bol bol kuyruklu eyeliner pratiği yapacak vaktiniz var.

@katiejanehughes – @lisaeldridgemakeup

Islak cilt görünümü ışıltısı

Uzun kuyruklu eyeliner görünümünde Dua Lipa’nın ışıltılı cildinden de gözünüzü alamadıysanız bir sonraki trend sizin için geliyor! Burun, elmacık kemikleri, kaş çizgileri, dudak üstleri… Bu bahar yüzünüzün öne çıkan her kemikli kısmına highlighter uygulayabilirsiniz. Spordan çıkmış ve hafif terlemiş etkisi yaratan sağlıklı ışıltı görünüm, bu bahar aylarında favori güzellik trendlerinden olacak.

@dinadenoire – @ash_kholm

İlgi çeken baskın rujlar

Fuşya, kiraz rengi, mor, lila, mürdüm! Çekici renkler dudaklarla birleşerek sade makyaj tercihlerinin yıldızı haline gelecek. İster mat, ister gloss rujlar tercih edin; yapı önemli değil. Renk katmanız yeterli! Dudak kalemleriyle birlikte uygulayarak dudaklarınızı olduğundan daha dolgun göstermeyi de ihmal etmeyin.

@aliandreeamakeup

Yoğun ve cesur renklerde göz makyajı

Bahara yakışır renkleri göz kapaklarınızla buluşturmaya hazır olun. Mavi, yeşil, mor, pembe, turuncu, kırmızı… Baskın renkleri yoğun bir şekilde uygulayarak cesur göz makyajları yaratabilirsiniz. Bir trend belirleyici olarak bu uygulamayı nude rujlarla ya da hafif renk verecek balm ürünlerle tamamlamayı deneyin. Sonuçta göz makyajınızdan rol çalmak istemezsiniz, öyle değil mi?

@samchapman – @nikki_makeup

Kalın kaşlar

Bu bahar ayının makyaj trendlerinden en dikkat çekeni uygulamak için bir kaş seti edinmenizde fayda var. Gür, yoğun, kalın kaşlar bu bahar çok trend olacak. Kaşlarınızı farklı yağlarla besleyerek de uzatmayı deneyebilirsiniz. Yukarı doğru taranmış ve doğal bir şekilde doldurulmuş, sabitlenmiş kaşlar gözde modellerin de favori güzellik seçimleri arasında.

@ash_kholm – @hungvanngo

Mermaid efektli makyaj

2021 bahar makyaj trendlerinde deniz kızı ilhamlı göz makyajı enerjiyi, romantizmi ve modernizmi aynı anda yansıtabilmesiyle dikkat çekiyor. Metalik göz farklarınızı makyaj çekmecenizden daha ulaşılabilir yere taşımaya hazır olun. Gri metalik farları renk geçişleriyle birlikte uygulayarak deniz kızı etkisi yaratın!

@walker_ash