ASTROLOJİ

2021 Balık Burcu Sezonu Burçları Nasıl Etkileyecek?

Geçtiğimiz ay tamamen 2021 Kova zekasının enerjisi hakimdi, ancak kozmik sularda artık değişim söz konusu. Çünkü Güneş, eksantrik Kova burcundan ayrıldı ve 20 Şubat ile resmen 2021 Balık sezonunu resmen başladı!

Güneş, su grubunun değişken burcu Balık’ta seyahat ettiğinde; bizi duygularımız, fantezilerimiz ve yaratıcılığımızla daha derinden temasa geçirir. Bu yüzden 2021 Balık Sezonu’nun zodyak burcunuzu daha spesifik olarak nasıl etkileyeceğini bilmek yararlı olacaktır.

Balık burcundaki güneşle birlikte, tüm burçlar duygularının ve fantezilerinin diğer dünyasal alemine daha kolay erişme şansına sahip olacak.

Bu rüya gibi ve nostaljik enerji bazen gerçekliğe odaklanmayı zorlayabilir. Bununla birlikte, Balık mevsimi iç gözlemsel yansıma, duygularınızı yaratıcılık yoluyla ifade etmek veya sadece çok ihtiyaç duyulan zihinsel dinlenmeyi yakalamak için ideal bir zamandır.

Venüs birkaç gün sonra Balık burcuna girecek ve bu da bizi aşk ifadelerimizde daha hayalperest ve romantik yapacak. Sezonun son haftasında Merkür, Balık burcunda Güneş’e ve Venüs’e de katılacak; bu da empati ve sezgiyi mantık duygumuza harmanlıyor. Duyarlılığımız ve psişik gücümüz, 8 Mart’ta güneş ve rüya gibi Neptün’ün Balık burcunda hizalanmasıyla ultra yüksek olacak.

İşte 2021 Balık burcu sezonunun burçlara etkileri…

KOÇ BURÇLARI BALIK BURCU SEZONUNDA İÇ GÖZLEM YAPMALI

Koç

Sınırsız enerjisiyle tanınan Koç burcundan Balık burcu sezonu onlardan yavaşlamasını ve duygularıyla baş başa biraz zaman geçirmesini isteyecek. Hayatınızda olup biten her şeyi işlemek için kendinize gereken sessiz alanı vermezseniz, bazı şeyleri güvenle ilerletmek zor olabilir – bu yüzden iç gözlem için zaman ayırın.

Boğa

Şu anda arkadaş grubunun ya da iş ekibinin duygusal sırdaşı gibi hissedebilirsiniz ve bu kolay bir rol değil. Bununla birlikte, diğer insanların duygularının farkında olmak ve etkilenmek aslında grubunuzun ihtiyaçlarını daha iyi anlamanıza yardımcı olabilir. Duygusal bir sünger olmak yerine, çatışmaları yumuşatmak ve bağlantılar kurmak için hassasiyetinizi kullanın.

İkizler

Şu anki kariyer yolunuz hakkında ne düşünüyorsunuz sevgili İkizler burçları? Balık burcu sezonu bu ay iş hayatınıza ışık tutuyor ve sorumluluklarınızla duygularınızı sentezlemenize yardımcı oluyor. İşiniz söz konusu olduğunda duygularınızı kapıda kontrol etmenize gerek yok – yaratıcı ve hassas taraflarınızın sahne almasına izin verin. Profesyonel katkılarınıza daha da fazla derinlik kazandıracaktır.

YENGEÇ BURÇLARI BALIK BURCU SEZONUNDA YENİ DUYGUSAL BAĞLANTILAR KURABİLİR

Yengeç

Konfor alanınızın sınırlarını zorlamaktan hoşlandığınız yaz sezonuna yaklaşmamızla birlikte, Balık mevsimiyle ilgili bir şey sizi kabuğunuzdan çıkmaya teşvik ediyor. İnsanlarla yeni duygusal bağlantılar kurmak ve kalbinizi hayata yeni bakış açılarıyla açmak istiyorsunuz. Yazarak, okuyarak veya ders alarak anlamlı bir şeyin peşinden koşmak için ideal bir zaman.

Aslan

Balık burcu sezonunun duygusal enerjisi, içe bakmanızı ve en derin ihtiyaç ve arzularınızla iletişime geçmenizi sağlıyor. Kalbinize yakın ve değerli tuttuğunuz samimi duyguları inceliyorsunuz ve duyulmamış ilişki dramını veya duygularla ilgili tutulmayan sözleri hatırlıyorsunuz. Bu ay duygusal olarak temize çıkmaya ve kendinize karşı dürüst olmaya benliğinizi adayın.

BAŞAK BURÇLARI BALIK BURCU SEZONUNDA İLİŞKİLERE DAİR ÇOK DÜŞÜNEBİLİR

Başak

Bu ay aklınız ilişkilerde olacak sevgili Başak burcu; savunmasız kalmamak veya kalbinizi açmak için meydan okuyorsun. Bire bir ortaklıklarınızda kontrol ihtiyacını bırakın ve Balık burcu sezonunun hassasiyetinin sizi sakladığınız duygu seli ile yumuşatmasına izin verin. Duygularınızı paylaşmak sadece bağlantınızı güçlendirecektir.

Terazi

Bu ay size programınızı öz bakıma daha yoğun bir şekilde odaklanarak yeniden yapılandırmak için güzel bir şans getiriyor sevgili Terazi. Başkalarını memnun etmek ve kendi yüksek beklentilerinizi karşılamak için isteklisiniz, ancak kendinize karşı da nazik olmanın önemini unutmayın. Herkesin yaptığı gibi kendinize zaman ayırmaya ve biraz şımartılmaya ihtiyacınız var! Kendinize birkaç gün izin verip, evde spa seansında kendinizi şımartabilirsiniz.

Akrep

Sanatsal imgelemler ve romantik duygular bu ay içinizden dökülüyor sevgili Akrep burçları ve duygularınızı güzel bir şeye dönüştürmenin her türlü yolunu bulacaksınız. Balık burcu sezonu sizin için yaratıcı bir yüksek noktaya işaret ediyor, bu yüzden tutku duyduğunuz projelerinize eğilin ve bir aşk ilişkisinde kaybolmaya izin verin. Size ilham veren şeylere ne kadar derine dalarsanız o kadar iyi.

Yay

Eviniz ve kalbiniz bu ay size sesleniyor sevgili Yay burçları! Bu yüzden bu sorumlulukları beslemek için spot ışıklarından biraz uzaklaşmaktan korkmayın. Bu, aile üyeleriyle duygusal olarak bağlantı kurmak veya sevdiklerinizle evde ekstra zaman geçirmek, geçmiş anıları yansıtmak ve birlikte yenilerini yapmak için harika bir zaman. Nostaljide kaybolmak bazen iyi hissettirir.

Oğlak

Bu ay bir iletişim denizinde yüzüyorsunuz sevgili Oğlak burçları, bu yüzden bildirim ekranınızı dolduran metinler, aramalar ve takvim davetleri tarafından ezilmemeye çalışın. Meşgul kalmak ve bağlantı kurmak iyidir, ancak duygularınızı ihmal etmek için koşuşturmacaya kapılmayın. İşe ek olarak, kendinizi beslemek için zaman ayırın.

Kova

Kendi kimliğinize aşırı odaklanmanızı sağlayan güçlü bir Kova sezonundan sonra, etrafınızdaki fiziksel dünyada kendinizi gerçekten var hissediyorsunuz. Finansal hedeflerinizde ilerlemek; işte veya ilişkilerde daha fazla inisiyatif almak için Balık sezonunun enerjisini kullanın. Şimdi verecek çok şey var sevgili Kova, bu yüzden zamanınız ve enerjinizle cömert olun – ödüllendirileceksiniz!

Balık

Doğum gününüz kutlu olsun sevgili Balık burcu! Güneş mevsiminizin mistik titreşimleri; yaratıcılığınız, duygusal hassasiyetiniz ve keskin sezgi duygunuz gibi sizinle ilgili en iyi şeyleri vurgulamakta. Şimdi tüm bunları dünyanın görmesi için sergilemek için bir şansınız var! Otantik ve açık olarak, başkalarına da daha empatik ve savunmasız olmaları için ilham vereceksiniz.