ASTROLOJİ

2021 Başak Burcu Sezonunda Burçları Neler Bekliyor?

Güneş resmen ev burcu olan Aslan’dan ayrılıyor ve 22 Ağustos’ta Başak burcunun topraklarına geçerek 2021 Başak sezonunu başlatıyor. Bu güneş değişimi, Aslan sezonu boyunca bir aylık partilerin ardından kolektif eylemlerimizi temizlememizi isteyecek. Yine de herkes bu astrolojik havayı farklı şekilde deneyimleyecek, bu nedenle 2021 Başak sezonunun burcunuzu nasıl etkileyeceğinin farkında olmak isteyeceksiniz.

Başak, zodyağın “değişken” toprak burcudur ve enerjisi, rutinlerimizi iyileştirmemize ve organize olmaya başlamamıza yardımcı olmakla ilgilidir. Bu pragmatik enerji, işe odaklanmak ve programlarımızın daha sorunsuz akmasını sağlayacak yollar bulmak için mükemmeldir. Sağlıklı yaşamla ilişkilendirilen Başak mevsimi, sağlık hedeflerimizi yeniden gözden geçirmek ve kişisel bakım rutinlerimizi hızlandırmak için harika bir zamandır. Eğlenceli bir egzersiz sınıfına katılın ya da koşuşturma arasında taze ürünler için bir organik markete gidin.

2021 Başak sezonunun ilk haftasında, burcun yönetici gezegeni Merkür burcun bölgesinden geçecek ve güç merkezi gezegen Mars da önümüzdeki ayın çoğunda Başak’ta olacak. Bu gezegensel enerjiler kümesi, Başak burcunun havasını güçlendirecek ve bizi tam olarak o ruha sokacak, Böylece detay odaklı projelerle daha iyi başa çıkabileceğiz. Başak enerjisi, 6 Eylül’deki coşkulu Eylül 2021 yeni ayında zirve yapacak. Bu, gelecek için tohum ekmek ve hayatınızda pratik bir sihir yaratmak için sezonun en iyi anlarından biri olacak.

Başak sezonu 2021 burçlarınız için okumaya devam edin, böylece bu net düşünme havasını en iyi şekilde nasıl kullanacağınızı bilebilirsiniz.

koç burcu hedeflerini gözden geçirebilir

Koç

Organize olma zamanı sevgili Koç! Rutininizi yenilemek ve sizin için çalıştığından ve sağlığınızı desteklediğinden emin olmak için Başak mevsiminin pratik enerjisini kullanın. Takviminizi temizleyin, kendinize yeni bir program belirleyin ve hedeflerinizi kontrol edin. Birkaç hafta gibi kısa bir sürede yeni alışkanlıklar oluşturabilirsiniz, bu nedenle bütünsel ve sağlık odaklı hareketler yapmaya başlayın.

Boğa

Başak mevsiminin dünyevi enerjisi, cilveli ve yaratıcı yönünüzü canlandırıyor sevgili Boğa, bu nedenle tüm ay boyunca ilham ve iyi hislerin akmasını bekleyin. Size neşe getiren eğlenceli şeylerle kendinizi şımartmak için zaman ayırın. Eğlenceli hobiler, romantik arayışlar veya sanatsal çabalar düşünün. Flört sahnesine çıkmak veya eğlenmenize izin veren birkaç zihinsel sağlık günü geçirmek için harika bir zaman.

İkizler

Başak mevsimi İkizler’i işaret ediyor, bu yüzden enerjinizi ev hayatınıza odakladığınızdan emin olun. Alanınızı düzenleyin, dolaplarınızı temizleyin ve her şeyi taze hissettirmek için bazı organizasyon projeleri yapın. Bir partner, aile üyeleri veya oda arkadaşlarınızla yaşıyorsanız, onlarla havayı temizlemek ve karışık duygusal durumları çözmek için de iyi bir zaman.

yengeç burçları için oldukça tempolu bir sezon olacak

Yengeç

Bu ay tam anlamıyla aklınız yanıyor sevgili Yengeç, bu yüzden Başak’ın ayrıntı odaklı enerjisini iş hayatınıza ve günlük iletişiminize kanalize edin. Arkadaşlarınızla bağlantı kurmak ve çevrenizdeki insanlarla etkileşim kurmak için çok fazla enerjiniz olacak ve aynı zamanda lojistik meseleleri yönetme konusunda da hazır olacaksınız. Sosyal hayatınızı güzelleştirmek ve işte ilerlemek için bu üretken havayı kullanın.

Aslan

Doğum günü ayınızın ardından Başak mevsimi, mali durumunuzu temizlemek ve hesaplarınızı en iyi duruma getirmek için ideal bir fırsat sunuyor. Kendinize detaylı bir bütçe yapın ve kazandığınız geliri nasıl harcadığınız konusunda titiz olun. Zam için pazarlık yapmanız veya yeni bir iş bulmanız mı gerekiyor? Bunu yapmak için ideal bir zaman çünkü bu ay değerinizi net bir şekilde görmenize yardımcı oluyor.

Başak

Bu sizin mevsiminiz sevgili Başak! Güneşin burcunuzu yıllık olarak aydınlatması, kişisel arzularınıza ve kendinizi nasıl sunduğunuza ışık tuttuğundan, hayatınıza kişisel bir makyaj yapma zamanı. Bu zamanı, imajınızı süslemek ve gerçek benliğinizi dünyaya yansıtmaya odaklanmak için kullanın, bu ister eğlenceli yeni aksesuarlar ister sosyal medya sayfalarınızın yenilenmesi olsun.

teraziler için kendilerine dönme vakti

Terazi

Bu, sessiz düşünme ve restorasyon zamanı için harika bir ay sevgili Terazi. Kişisel bir dönüşümün eşiğindesiniz, ancak oraya ulaşmak için kendinize iç sesinizi duymak için gereken zamanı ve alanı vermelisiniz. Kendinizle fazladan zaman geçirin ve lüks bir kişisel bakımın keyfini çıkarın. Sıcak köpük banyoları, meditasyon veya en yakın arkadaşlarınızla birkaç aşk sohbeti ruhunuzu rahatlatacaktır.

Akrep

Başak mevsimi size pozitif düşünmenin gücünü hatırlatmak için geldi sevgili Akrep. Önümüzdeki ay, değerlerinizle iletişim kurmak ve hediyelerinizi başkalarına yardım etmek için kullanmanın yollarını bulmak için harika bir zaman. Ruh halinizi yükseltmek veya gönüllü bir etkinliğe kaydolmak için en iyimser ve fedakar arkadaşlarınızla bağlantı kurun. Hemen şimdi geri vererek, aslında kendiniz için çok şey kazanabilirsiniz.

Yay

Profesyonel hayatınız bu ay enerjiyle aydınlanıyor sevgili Yay, o yüzden pes etmeyin ve kariyer hedeflerinizi gerçekleştirmeye başlayın. Gösteriş yapmak veya performansınızı aşırı derecede eleştirmek yerine orta yolu seçin. Sadece çalışkan, iyi organize olmuş ve ayrıntılara dikkatinizi artırarak işte bir adım öne geçebilir ve tüm doğru insanları etkilemeye başlayabilirsiniz.

Oğlak

Dünyanızı genişletmenin zamanı geldi sevgili Oğlak, hem kelimenin tam anlamıyla ve hem de mecazi olarak. Başak mevsimi, vahşi tarafınızı aydınlatıyor ve size hayata çok ihtiyaç duyduğunuz bir bakış açısı sunacak yeni maceralara atılmanızı istiyor. Bu, heyecan verici bir gezinin ayrıntılarını planlamak, ilginç bir kursa kaydolmak veya konfor alanınızın biraz dışında kalan bir şeye evet demek olabilir, her şeyin şimdi tam zamanı.

Kova

Bazı ciddi kişisel gelişim hamlelerinin ortasında olduğunuz için bu ay işler ağır gelebilir sevgili Kova. Ancak Başak mevsiminin pragmatik enerjisini, hayatınızın yüzeyine dalarak ve biraz duygusal temizlik yaparak duygularınızı anlamlandırmak için kullanabilirsiniz. Yakın ilişkilerinizde “bagaj” varsa, bunu ele alın ve net sınırlar belirleyin.

balık burçları için aşk başrolde

Balık

İlişkiler karmaşıktır sevgili Balık, ancak bu ay size işlerinizi temizleme ve daha fazla mevcut olma şansı sunuyor. Bir ilişkiniz varsa, hem sizin hem de ortaklarınızın ihtiyaçlarını kontrol edin ve birbirinize önemli şekillerde yardımcı olduğunuzdan emin olun. Bekarsanız, bir ilişkide ne aradığınızı bir kez daha kontrol edin ve daha azına razı olmayın.