ASTROLOJİ

2021 Boğa Burcu Sezonu Burçları Nasıl Etkileyecek?

Koç mevsiminin ateşli enerjisiyle bahara atladık, bu da ekstra güçlü bir enerji içeceğinin astrolojik eşdeğeri gibi hissettirmiş olabilir.

Ancak kozmik kafein çöküşlerini hissetmeye başladıysanız endişelenmeyin, çünkü girdiğimiz Boğa burcu sezonu daha yavaş hareket eden ve sakin bir aya yol açacak. Boğa mevsimi, yavaşlama ve çiçekleri koklama zamanıdır!

Toprak elementinin sabit burcu Boğa; çalışkan ama yavaş tabiatlı bir burçtur. Bu dönemde burçlar daha ayakları yere sağlam basan bir hisse sahip olacak. Aceleci zihniyeti arkanızda bırakın; çünkü şu anda hedeflerinize doğru yavaş ama istikrarlı bir şekilde çalışmak daha etkili olacaktır. Ayrıca Boğa burcu lüksü sever, bu yüzden kendinize zaman ayırmayı unutmayın!

İşte 2021 Boğa burcu sezonunun burcunuza getirecekleri…

koç burçları finansal konularda öne çıkıyor

Koç

Bu ay Boğa sezonunun dünyevi ve pragmatik enerjisini gerçekten hissediyorsunuz sevgili Koç burcu; bu da maddi konulara ve somut hedeflere odaklanmak için harika bir zaman. Finansal durumunuzu düzene sokup servetinizi değerlendirin. Ayrıca sezonun şehvetli havası vücudunuzla daha fazla temas halinde olacak, bu yüzden zevkli hissettiren şeylerle kendinizi şımartın.

Boğa

Doğum gününüz kutlu olsun sevgili Boğa burçları! Kendinizi ön plana çıkarmanın ve arzularınıza, planlarınıza ve zevklerinize öncelik vermenin zamanı geldi. Gerçeğinizi onurlandırmak ve dünyaya özgünlükle ifade etmekten daha önemli çok az şey var. Ayrıca kutlama yapmayı ihmal etmeyin, bunu hakettiniz.

İkizler

İyi ki Boğa sezonunda hepimiz tempomuzu yavaşlatıyoruz, çünkü bu ay biraz enerjisiz hissedebilirsiniz. Gevşeme ve yalnızlık ruhsal evriminiz için bir gerekliliktir. Büyümenin eşiğindesiniz sevgili İkizler burcu. Önümüzdeki haftalarda solo zamana öncelik verin; hayallerinize ve fantezilerinize özel önem verin. Ara sıra geri çekilebileceğiniz bir hayal dünyanız olduğunda gerçeklikle başa çıkmak çok daha kolay olacaktır.

yengeçler sosyalleşecek

Yengeç

Kabuğunuzdan çıkmanın zamanı geldi sevgili Yengeç! Çünkü Boğa burcu sezonu kendinizle yeniden bağlantı kurmanıza yardımcı oluyor. İster ağ kurmak ister sadece eğlenme amaçlı sosyalleşmek için olsun; başkalarıyla bağlantı kurmak bu ay sizin için kapılar açacak.Aynı zamanda gönüllü çalışma yapmak ve enerjinizi değerli bir amaca adamak için harika bir zaman bu yüzden bazı arkadaşlarınızı alın ve topluluğunuz için iyi bir şey yapın.

Aslan

Bu sezon kariyer grafiğinizde güneş parlıyor sevgili Aslan burçları. Yetenekleriniz ilgi görüyor bu yüzden bir terfi için çalışmak veya yeni bir iş kapmak için harika bir zaman. Önemli olan tüm alanlarda kendinizi kanıtladığınız için, kimsenin dikkatini çekmek için acele etmeye veya gösterişli bir şey yapmaya gerek yok. Şu anda profesyonel hayatınızda yavaş ama istikrarlı, nicelik üzerinde kaliteli bir yaklaşımla devam edin; sonuçları göreceksiniz.

Başak

Dallanma zamanı sevgili Başak! Boğa sezonunun çalışkan titreşimleri, kendinizi geliştirme arayışınızda bir macera duygusunu benimsemeniz için size ilham veriyor. Bazı iyi kitaplarda kaybolmak veya çevrimiçi bir atölyeye katılmak size bazı yeni beceriler sunarken aynı zamanda hayal gücünüzle iletişime geçmenize yardımcı olabilir – bunların hepsi heyecan verici yeni fırsat ve büyüme kapıları açacaktır.

Terazi

Boğa sezonu duygularınızın özüne dalmanızı sağlayacak sevgili Terazi. Bu yüzden işleri yoluna sokmak için günlük planınızda biraz daha fazla alana ihtiyacınız olursa şaşırmayın. İlişkilerinizi ve taahhütlerinizi yeni bir perspektiften analiz ediyor ve sağlıklı bir enerji alışverişi olup olmadığı konusunda kendinizle gerçekleşiyorsunuz. Eğer bir şeyler ters giderse, görmezden gelmeyin. Sınırları belirleme ve arzularınız hakkında başkalarına açık olma konusunda rahat olun.

akrep burçları için derin ilişkiler zamanı!

Akrep

Güneş, bu sezon ilişki dinamiklerinizin giriş ve çıkışlarını vurguluyor sevgili Akrep burcu ve bu durum ortaklıklarınıza büyük bir keyif getirebilir. Eşinizle olan bağlantınızı derinleştirmenize yardımcı olmak için duygusallığa eğilin. Bununla birlikte, Boğa enerjisinin bizi inatçı hissettirebileceğini unutmayın, bu yüzden onlara adil bir atış yapmadan önce başkalarının fikirlerine kapanmaktan sakının. İlişkiler uzlaşma ve esneklik gerektirir, bu yüzden açık kalmak için kendinize meydan okuyun.

Yay

Yapılacaklar listeniz kontrolden çıkıyorsa sevgili Yay’lar, Boğa sezonu organize olmanıza yardımcı olmak için yanınızda. Hedeflerinizde istikrarlı bir ilerleme kaydedebilirsiniz, sıradan ama gerekli görevleri yerine getirmek söz konusu olduğunda yenilenmiş bir kararlılık ve pragmatizm hissedeceksiniz. Ev işlerini takip ederek, takviminizi temizleyerek ve iş yükünüzün üstünde kalarak enerjinizi; günlük “eziyetlerinizi” kontrol etmeye odaklayın.

Oğlak

Bu ay özellikle şehvetli ve zevke açık hissediyorsunuz sevgili Oğlak burçları. Şu anda, kararlılığınızın bir kısmını tutkulu olduğunuz projelerinize ve size neşe getiren şeylere odaklayın – bu yaratıcı bir çaba veya flörtöz bir kaçamak olabilir… Sanatsal ilham ve romantik titreşimlerle dolup taşıyorsunuz, bu yüzden eğlenceli şeylere öncelik verin ve kalbinizin arzularının sizi bir sonraki maceranıza yönlendirmesine izin verin.

Kova

Boğa sezonu; ev ve aile hayatınıza ışık tutuyor sevgili Kova burcu, iç dünyanızın mahremiyetinde yavaşlamak ve tadını çıkarmak için iyi bir zaman. Duygularınızın ve özel hayatınızın iç manzarasına odaklanmak için işe ve sosyalleşmeye ara verin. Yaşam alanınızı düzenleyin, aile üyeleri ile bağlantı kurun ve kendinizi şımartın.

Balık

Boğa enerjisi yavaş ve istikrarlı gitmekle ilgilidir, ama bu aslında sizin için geveze ve yüksek enerjili bir ay olacak sevgili Balık burcu. İş yerinde bağlantılar, arkadaşlarınızla konuşmalar ve mahallenizdeki insanlarla samimi günlük alışverişler arasında; fikirlerle dolup taşdığınızı ve sosyal bir çözüm aradığınızı göreceksiniz. Bu enerjiyi yapıcı bir şeye yönlendirin, somut bir hedefe doğru çalışmak veya son zamanlarda konuşmadığınız arkadaşlarınızla yeniden bağlantı kurmak gibi…