GÜZELLİK

2021 CFDA Moda Ödülleri’ne Damga Vuran Güzellik Görünümleri

2021 CFDA Moda Ödülleri dün akşam sahiplerini buldu. Etkinlikte ünlü isimler tercih ettikleri kıyafetler kadar saç ve makyaj görünümleriyle de büyüleyici anlara imza attı. İddialı görünümler kadar zarif sadeliğin de göz doldurduğu davete damga vuran 8 güzellik görünümüne yakından bakmaya ne dersiniz?

İçeriğin kapak karesinde bizleri son dönemin iki dev yıldızı karşılıyor: Zendaya ve HoYeon Jung! Zendaya‘nın kusursuz örgüleri, nail-art seçimi ve sıklıkla tercih ettiği nude tonlardaki makyajı kırmızı kıyafetiyle eşsiz bir uyum yakalıyor. Squid Game’in yıldızı HoYeon Jung ise sıkı bir topuz seçimiyle saçının ön kısmındaki bebek saçlarını modern bir görünümle şekillendiriyor. Makyajda ise make-up artist Nina Park oyuncu için koyu kırmızı dudakları tercih ediyor.

Anya Taylor-Joy ve Dove Cameron

Davetten ödülle ayrılan Anya Taylor-Joy‘un ise aksesuar kullanmayı ne kadar sevdiğini artık biliyoruz! Nostaljik Hollywood dalgası saçlarında leopar desenli tül duvaklı bir bere kullanan başarılı oyuncu, makyaj görünümünü eyeliner ve bordo ruj ile tamamlıyor.

Dove Cameron ise gecenin en iddialı göz makyajına sahip ismi! Yeşil gözlerini siyah bir makyajla çerçevelendiren genç yıldız, görünümü pembe allıkla destekleyerek tüm dikkatleri gözlerine çekiyor. At kuyruğu saçlarından ön kısımlarda perçemler bırakarak yüz hatlarını daha da keskin bir şekilde belli ediyor.

Karlie Kloss ve Drew Barrymore

Sıra gecenin en minimal güzellik görünümlerinde. Karlie Kloss doğal tonlarda makyajında allık ve aydınlatıcıyı ön plana çıkarıyor. Hafif doğal kıvrımlarla hareketlendirdiği sarı saçları ise adeta sağlıkla ışıldıyor!

Drew Barrymore da ünlü model gibi doğal tonlarda bir makyaj tercih ediyor. Hafif kahverengi tonlarla gözlerini renklendiren oyuncu, saçında ise zarif bir topuz tercih ediyor.

Emily Blunt ve Cara Delevingne

Etkinliğin ev sahipliğini üstlenen Emily Blunt turuncular içerisindeki kıyafetine uygun bir göz makyajı ve yoğun eyeliner uygulamasıyla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Blunt, saçlarını ise geriye doğru dalgalandırmayı tercih ediyor.

Ünlü model Cara Delevingne ise dudaklarına hiçbir makyaj uygulaması yapmadan tüm odağı gözlerine çekiyor. Kızıl kahve tonlarında göz makyajıyla gözlerini çerçevelendiren Delevingne, kullandığı takıları vurgulamak adına saçlarını sıkı bir şekilde topluyor.