GÜZELLİK

2021 Emmy Ödülleri’nden İlham Veren Güzellik Görünümleri

2021 Emmy Ödülleri, kırmızı halı seçimleriyle olduğu kadar saç ve makyaj tercihleriyle de risk alınmayan görünümlere imza attı. Tıpkı kapak karesinde görebileceğiniz Kaley Cuoco gibi. Cuoco, çabasız bir şekilde toplanmış izlenimi veren kaküllü saçlarında bir at kuyruğu tercih etti. Makyajında ise aydınlık bir ten, çarpıcı bakışlar ve nude dudaklar dikkat çekti. Genel olarak klasik seçimlerin yapıldığı gecede, farklı görünümler de yok değil! İşte 2021 Emmy Ödülleri’nin ilham veren güzellik görünümleri!

2021 Emmy Ödülleri’nden İlham Veren Güzellik Görünümleri

Ödül töreninin en iddialı ismi şüphesiz ki genç yetenek Emma Corrin oldu. Corrin, elbise tercihini fütüristik detaylarla taçlandırarak fark yarattı. Makyajında sağlıklı bir cilt görünümüne altın rengi göz makyajı eşlik ederken, tırnaklarını nail art sanatçısı Simone Cummings‘e emanet etti.

2021 EMMY ÖDÜLLERİ GÜZELLİK GÖRÜNÜMLERİ

Kaley Cuoco gibi saçlarını kakül ve at kuyruğu ile şekillendiren bir diğer isim ise Mandy Moore oldu. Moore aydınlık göz makyajını elbisesiyle uyumlu kırmızı bir ruj ile tamamladı.

Geceden bir başka at kuyruğu ise The Queen’s Gambit oyuncusu Moses Ingram‘a aitti. Ancak diğerlerine göre çok daha farklı ve modern bir seçim yaptı genç oyuncu. Ingram, düz saçlarında bol miktarda zincir kullanarak saçlarına hareket kattı.

2021 EMMY ÖDÜLLERİ SAÇ VE MAKYAJ TERCİHLERİ

Anya Taylor-Joy gecenin cazibesi en yüksek isimlerinden biriydi. Eski Hollywood asaletini yansıtan kırmızı ruj makyajında ön plandayken, yüksek topuzu ise saç tasarımcısı Gregory Russell‘ın hünerlerine emanet edildi.

Eski Hollywood’u kırmızı halıya taşıyan bir diğer isim de Elizabeth Olsen oldu. Olsen, yandan ayırıp nostaljik bir kıvrım kattığı bob kesim saçlarına hafif dalgalar ekledi. Makyajında ise kahverenginin tonları yer aldı.

2021 EMMY ÖDÜLLERİ SAÇ VE MAKYAJ GÖRÜNÜMLERİ

Gecenin topuz seçimlerine baktığımızda ise öne çıkan kişi Yara Shahidi oluyor. Shahidi, ense topuzunu elbisesiyle uyumlu zümrüt yeşili göz makyajı ve kuyruklu eyeliner ile tamamladı. Dudaklarında ise iddianın dozunu düşürerek nude renk parlak bir lip gloss kullandı.

Issa Rae ise örgülerle hareketlendirilmiş bir topuz seçimi yaptı. Göz makyajında lila tonları hakimken dudaklarda parlak yansımalar tercih edildi.

GÜZELLİK GÖRÜNÜMLERİ: 2021 EMMY ÖDÜLLERİ

Taraji P. Henson sık buklelerini yüksek bir topuz ile şekillendirip makyajında kızıl kahve tonları tercih etti. Böylece Henson, tüm ilgiyi elbisesine ve taşlarla süslü nail art tasarımına çekti!

Hemen her kırmızı halının bir prenses görünümü vardır! Bu defa asil sadeliği tercih eden kişi Sophia Bush oldu. Bush ortadan ayırdığı düz saçlarını ve pembe elbisesini kırmızı bir ruj ile tamamlayarak zarif bir dokunuş yaptı.