ASTROLOJİ

2021 Koç Burcu Sezonu Burçları Nasıl Etkileyecek?

Gözyaşlarınızı kurutma ve bir şeyleri ısıtmaya hazırlanma zamanı, çünkü Güneş 21 Mart itibariyle sulu Balık burcu denizlerinden ayrılıp Koç burcuna girdi bile! Bu güneş değişimi aynı zamanda ilkbaharın ilk resmi gününe denk geliyor. Koç enerjisi hepimizin içindeki cesur maytapları ortaya çıkarır bu yüzden 2021 Koç sezonunun burcunuzu nasıl etkileyeceğini bilmek, önümüzdeki heyecan verici titreşimlerden en iyi mesajı almanıza yardımcı olabilir.

Ateş grubu burçlarının lideri Koç; enerjisinde liderlik, tutku ve kontrolü ele alma anlamları taşır. Güneş Koç burcunda seyahat ettiğinde, hepimiz cesur hareketler yapmak ve harekete geçmek için ilham alacağız, çünkü bu titreşim tamamen istediğiniz şeyin peşinden koşmaktan ibarettir. Rekabetçi yanımız Koç sezonunda ortaya çıkıp oyunu oynamak ister, bu nedenle sınırsız enerjinizi üretken bir şeye yönlendirin – yeni bir egzersiz rutinine başlamak, arkadaşlar arasında hafif bir çekişme başlatmak veya yeni bir hedef için plan ortaya koymak gibi.

Korkusuz Koç burcu, zodyağın ilk burcu olarak kabul edilir – yani yepyeni bir sezonda yer almanın yanı sıra, güneşin Koç burcuna girişi de yeni bir astrolojik yılın başlangıcını işaret eder. Bu taze enerjiyi kucaklarken gücünüze de adım atın ve 2021 Koç burcu sezonunun size ne getireceğini öğrenmek için okumaya devam edin.

koç burçlarını oldukça keyifli bir dönem bekliyor

Koç

Doğum günün kutlu olsun sevgili Koç! Önümüzdeki ay, spot ışığına adım atmak, pusulanızı hayatta istediğiniz şeye ayarlamak ve ciddi bir eylemde bulunmanın güçlü bir zamanı olacak. Hem özgüveniniz hem de enerji seviyeleriniz, hedeflerinize ulaşmak için sizi nereye gitmeniz gerekiyorsa oraya götürecek kadar yüksek, bu yüzden bulunduğunuz yerden memnun olana kadar durmayın!

Boğa

Bu sezon sizin için daha sessiz ve daha az sosyal bir döneme işaret ediyor sevgili Boğa. Bu yüzden iç gözlem yapacağınız, yalnız zamanlara öncelik verin. Odak noktanız sosyal takviminiz yerine iç manzaranıza sabitlenmiş olacak. Dinlenmek, hayal kurmak ve iç benliğinizle iletişim kurmak için ekstra zaman ayırarak maneviyatınızla bağlantı kurmanıza ve pillerinizi şarj etmenize izin verin.

İkizler

Burçların sosyal kelebeklerinden birisiniz sevgili İkizler burcu, ama Koç mevsimi kanatlarınızı daha da açacak ve başkalarıyla tamamen yeni şekillerde bağlantı kurmanızı sağlayacaktır. Profesyonel hayatınızda bazı işbirlikçi projeler düzenleyerek veya topluluğunuzda eğlenceli bir gruba katılarak içinizdeki liderin parlamasına izin verin.

yengeç burçlarını kariyer alanında yükseliş bekliyor

Yengeç

Güneş şu anda kariyerinizin tam üzerinde parlıyor sevgili Yengeç! Bu yüzden cesur hamleler yapmanın ve liderlik yeteneklerinizi göstermenin zamanı geldi. Bu ay iş yerinde daha büyük bir projede yer alacak spot ışıklarını yakalayacak veya patronunuzla bir toplantı planlayıp arzularınızı ifade ederek zam için inisiyatif alacaksınız. Şimdi işte kendi kornanızı çalma zamanı.

Aslan

Duygusal olarak ağır bir Balık sezonundan sonra, güneşin bir ateş burcunun bölgesinde bulunması, motorlarınızı heyecan verici bir şekilde revize edecektir. Gelecekle ilgili imgelemleriniz ve arzularınız konusunda cesur olun sevgili Aslan, çünkü tırmanılamayacak kadar uzun bir dağ ve yüzmek için çok derin bir okyanus aslında yok. Maceraya ve bilgiye olan susuzluğunuzu takip etmek ufkunuzu genişletecektir.

Başak

Ruhunuzda bahar temizliği yapmanın zamanı geldi sevgili Başak! Bu ay sizi içe doğru bir yolculuğa çıkaracak ve korkularınızla yüzleşmenizi, ilişkilerinizde sınırlar belirlemeye başlamanızı isteyecek. Herhangi bir sır veya söylenmemiş kırgınlıklarla yüzleşin ve herhangi bir borcu veya kalan vaatleri gözden geçirin. Eğer kontrolü ele alırsanız, enerji olarak geçmişinizi temizleme şansınız olur.

Terazi

İnsanların memnuniyetini düşünen biri olarak tanınıyor olabilirsin sevgili Terazi, ancak Koç burcu sezonu sizden en yakın kişisel ilişkilerinizde daha cesur bir duruş sergilemenizi istiyor. Aşka bağlanmaya hazırsanız veya sınırlayıcı bir dinamikten çıkmak istiyorsanız; şimdi gerçeğinizi söylemenin ve başkalarından tam olarak ne istediğinizi belirtmenin zamanı. Eğer dürüstseniz, ruh eşiniz sizi takip edecektir.

akrep burçları için ilham ve fiziksel enerji zamanı!

Akrep

Bu yeni sezonun başlangıcı, yapılacaklar listenizi ele almanız için size ilham verecek bir sürü fiziksel enerji getiriyor sevgili Akrep. Rutininize yeni bir bakış atıyorsunuz ve programınızı yenilemenin yollarını buluyorsunuz. Rutininize egzersiz eklemeye veya hedeflerinize daha fazla zaman tanımak için günlerinizi yeniden yapılandırmaya çalışıyorsanız, şimdi bunun için harika bir zaman.

Yay

Ateş burcundaki güneş bu sezon romantizm ve yaratıcılık duygunuzu aydınlatıyor sevgili Yay burcu. İster kalbinizi tutkulu projelere dökerek, ister flört ederek veya boş zaman yaratmak için sorumluluklarınızı geçici olarak bir kenara iterek; eğlenme konusunda cesur ve talepkar olma zamanı.

Oğlak

Eviniz sizin güvenli sığınağınız sevgili Oğlak ve bu sezon gerçekten bir sığınak gibi hissettirdiğinden emin olmak için biraz zaman harcamanızı istiyor. Biraz bahar temizliği yapın ve evinizi % 100 kendi eviniz gibi hissettirmek için yeniden dekore edin. Ve ev hayatınızdaki herhangi bir duygusal dramayı da temizlemeyi görev edin -aile kavgaları veya oda arkadaşı sorunlarını çözmeye çalışmak gibi…-

kova burçları tüm iletişim yeteneklerini bu süreçte kullanacak

Kova

Sosyal hayatınız bu sezon pırıl pırıl sevgili Kova, bu yüzden bu enerjiyi kendi yararınıza kullanın. Bu yüzden Koç burcu sezonu sizin için iletişim ağlarını genişletmek, arkadaşlarınızla veya iş arkadaşlarınızla bağlantıları yenilemek ya da sosyal medyada daha aktif olmak için harika bir zaman. Fikirlerinizi ifade etmek artık size daha kolay geliyor ve tüm doğru insanları dinliyorsunuz. Bu yüzden tam olarak ne istiyorsanız onu konuşun.

Balık

Para konularıyla ilgilenmenin zamanı geldi sevgili Balık. Rüya gibi bir doğum günü ayından sonra, gerçekliğe geri dönüyorsunuz ve somut varlıklarınıza odaklanıyorsunuz. Kendi işinizi özgürce yapabilmeniz için ne gerekiyorsa yapın. Zam için çalışmak veya yeni bir tasarruf planı yapmak sizi tekrar rayına oturtabilir ve güveninizi artırabilir.