GÜZELLİK

2021 MTV VMAs İlham Veren Güzellik Görünümleri

2021 MTV Video Müzik Ödülleri’nin saç ve makyaj görünümleriyle kırmızı halıda tüm dikkatleri üzerine çeken isimlerini sizler için bir araya getirdik. Kimi oldukça iddialı, kimi sadelikten yana! Her ne şekilde olursa olsun ilham verdikleri ise kesin.

İçeriğimizin kapak karesinde görebileceğiniz gecenin sunucusu Doja Cat için makyaj artisti Ernesto Casillas galaktik bir göz makyajı oluşturdu. Bu cesur göz makyajında mavi, mor ve pembe tonları karıştırılarak etkileyici bir görünüm elde edildi. Dudaklarda ise koyu kahverengi bir çerçevenin ardından nude ruj uygulaması yapıldı.

Megan Fox- Lil Nas X

Gecenin en çok beğenilen iki ismiyle başlamak istiyoruz! Megan Fox‘un ıslak uzun saçları geceye damga vuran güzellik görünümü oldu. Fox, saçlarından ve kıyafetinden rol çalmak istemeyerek makyajını olabildiğince sade tercih etti. Güçlü bir eyeliner uygulamasına nude dudaklar eşlik etti.

Lil Nas X ise lila taşlı takımının yanı sıra kıvırcık saçlarındaki mullet saç kesimi ile ilgi odağı oldu. Sonbaharda farklı ve cesur bir saç modeli denemek istiyorsanız bu neden mullet olmasın ki?

Madison Beer- Billie Eilish

Madison Beer parlak göz makyajı, pembe yanakları ve ıslak görünümlü dudaklarıyla kendisinde görmeye alışık olduğumuz makyaj tarzını sürdürdü. Risk almayan şarkıcı, saçlarında da hacimli dalgalara yer verdi.

Billie Eilish platin bob kesim saçları ve kakülü ile kırmızı halıya adeta sonbaharı getirdi. Bu çabasız zarafeti yansıtan saçlara ışıl ışıl bir cilt ve parlak nude ruj eşlik etti. Billie Eilish kırmızı halıya sadelikten yana bir görünümle adım attı.

Kacey Musgraves- Rita Ora

Makyaj sanatçısı Moani Lee, Kacey Musgraves için mor kıyafetine uyumlu bir makyaj görünümü hazırladı. Musgraves’in gözlerinde mor ışıltılara kuyruklu bir eyeliner eşlik etti. Dudaklarda ise nude ruj kullanıldı. Düz kullandığı saçlarında ise tüylü bir aksesuar yer aldı.

Rita Ora siyah elbisesine uyumlu olarak yoğun siyah göz farının hakim olduğu bir makyaj uygulaması tercih etti. Bronzer ile desteklediği makyajında dudaklarını ise es geçti. Saçlarına baktığımızda ise burgu şeklindeki bir model ve ona eşlik eden aksesuar dikkat çekti.

Olivia Rodrigo- Camila Cabello

Kırmızı halıda pembeler içerisindeki elbiseleriyle öne çıkan iki isim vardı ve ikisi de bambaşka güzellik görünümleri denediler. Olivia Rodrigo makyajında kirpiklerini ön plana çıkardı ve elbisesiyle uyumlu bir lip gloss tercih etti.

Camila Cabello ise makyaj artisti Patrick Ta’nın imzasıyla gözlerinde pembe pullar görünümünde bir makyaj tercih etti. Nude ruj uyguladığı dudaklarının yanı sıra makyajını pembe allıkla aydınlattığı yanaklarla tamamladı.

Paris Hilton- Kim Petras

Paris Hilton gür platin sarı saçlarıyla tepeden bir at kuyruğu uyguladı ve saçının ön kısmını yana doğru ayırarak bir hareketlilik kattı. Makyajında ise klasik Paris Hilton dokunuşları mevcuttu.

Kim Petras gecenin en ilginç kombinini ve güzellik görünümünü yansıtan isim oldu. Siyah parlak lateks bir maskeyle yüzünü kapatan Kim Petras, saçlarında tepeden bir at kuyruğu uyguladı.