Genel

2021 Mum Rehberi: Kokularıyla Sizi Büyüleyecek 9 Mum

Pandemiyle birlikte artık sadece kendimizin değil evimizin stiline de önem verdiğimiz bir gerçek. Kendi dünyamızı kurduğumuz bu mabedi ise hem görsel hem koku hem de atmosfer olarak değiştirebilen parça, kuşkusuz ki mumlar!

Meditasyonlarınızı daha da derinleştirecek, sizi rahatlatacak, ortamın kokusunu değiştirecek 2021’in en iyi mumlarını bu listede sizin için bir araya getirdik.

İşte kokularıyla sizi büyüleyecek 9 mum önerisi eşliğinde 2021’in en iyi mumları!

*Kapak Karesi: Instagram/casschung

IKEA Osynlig Serisi 

IKEA Osynlig Serisi 

Dünyaca ünlü koku markası Byredo’nun kurucusu Ben Gorham ile IKEA güçlerini birleştirdi desek sizin için yeterli olur diye düşünüyoruz! Bu rüya gibi kokulara sahip sınırlı sayıdaki mum koleksiyonundan favorilerimiz ise kesinlikle elma ve sedir ağacı kokusunu birleştiren parça! 

Üstelik mum bitince kalemlik olarak da kullanabileceğiniz eşsiz kaplara sahipler.

H&M Sandalwood ve Firewood Fig 

H&M Sandalwood ve Firewood Fig 

Tatlı, balzamik ve odunsu kokuların birleşimini sevenler Sandalwood, toprak ve hava kokularının zen atmosferi yaratmasına ihtiyaç duyanlar ise Firewood Fig mumu tercih edebilirler. 

Yankee Candle Pink Sands 

Yankee Candle Pink Sands 

Egzotik bir adaya kaçmaya ne dersiniz? Narenciye, kavun, dut, osmanthus çiçeği, baharatlı vanilya, misk ve odunsu notalar barındıran bu leziz mum ile bu hissi yaşamanız mümkün! 

Bath And Body Works Mahogany Teakwood 

Bath And Body Works Mahogany Teakwood 

Zengin Maun, siyah teakwood, koyu meşe ve buzlu lavantayı bir araya getiren bu koku; evde oldukça seksi bir atmosfer yaratmanızı sağlayacak! 

Atelier Rebul Hemp Leaves 

Atelier Rebul Hemp Leaves 

Kenevir yapraklarının zengin tütsü ve ud notalarıyla buluşmasından ortaya çıkan bu benzersiz mum; doğada yağmur sonrasını sevenler için harika bir seçenek. 

Marks & Spencer Calm Mum 

Marks & Spencer Calm Mum 

Tatlı portakal, taze lavanta, adaçayı ve dünyevi sedir ağacı esansiyel yağlarının karışımı olan bu mum; meditasyon anlarınız için ideal. 

Byredo Tree House 

Byredo Tree House 

Çocukluğunuzda orman hayali kurdunuz mu? Şimdi rüyalarınıza erişmenin tam sırası. Bu unutulmuş maceralara açılan pencere; kırmızı biber, bambu, saman, labdanum, sarı sedir ağacı, guaiac ağacı, sandal ağacı ve deri notalarıyla sizi paralize etmeye hazır. 

Jo Malone London English Pear & Freesia 

Jo Malone London English Pear & Freesia 

Armudun, meyveler arasında en enerji veren notalardan biri olduğu bir gerçek. İçeriğindeki armut, frezya, amber ve paçuli ile yaktığınız anda size enerji verecek bir koku. 

Candle+Friends No.2 Red Iris Teneke Mum 

Candle+Friends No.2 Red Iris Teneke Mum 

Eski maya kültüründeki In Lak’ech yani “Sen başka bir bensin.” ideolojisinden ilham alınarak yaratılan bu mum; bergamot, menekşe, iris ve gül notalarını birleştiriyor ve totalde tatlı bir his bırakıyor.