GÜZELLİK

2021 Oscar Ödül Töreninden En İyi Güzellik Görünümleri

2021 Oscar Ödülleri’nin öne çıkan güzellik görünümlerine gelin yakından bakalım! Kapak fotoğrafında yer verdiğimiz Zendaya ve Margot Robbie güzellik görünümü açısından çoğu kişinin favori isimleri arasındaydı.

Zendaya bohem bir güzellik kodu benimseyerek uzun saçlarında plaj dalgaları kullandı. Bu görünüme eşlik eden makyaj ise kızıl kahve tonlarında göz farı ve pembe dudaklar oldu. Margot Robbie ise kırmızı halı makyajında kendisini yine Pati Dubroff’un ellerine bıraktı ve Chanel ürünleriyle bu görünüme ulaşıldı. Makyajda güneşin sıcaklığı hissedilirken, kahkül ve perçemlerin öne çıktığı ensede oluşturulmuş kuyruk Bryce Scarlett tarafından şekillendirildi.

Gecenin ortadan ayrılmış topuz modellerine baktığımızda karşımıza Carey Mulligan ve Vanessa Kirby çıkıyor. Carey Mulligan tamamı Chanel ürünleriyle oluşturulmuş makyajında nude tonları tercih ediyor ve başrolü altın sarısı pullu elbisesine veriyor.

Vanessa Kirby ise modern topuz yorumunu imzası haline gelmiş ruj görünümüyle tamamlıyor. Bordo dudakların etkisi elmacık kemiklerine uygulanan yoğun allık ile daha da artırılıyor.

Emerald Fennell, kırmızı halıya adeta baharı getirdi! Rengarenk elbisenin bahar tonlarını desteklemek isteyen makyaj artisti Lilly Keys gözlerde leylak rengi tercih ederken, yanaklarda pembe allık kullanımıyla baharın neşesini yansıttı.

Reese Witherspoon‘un güzellik görünümünün ardındaki isim Tracey Levy, makyajı Armani Beauty ürünleriyle oluşturdu. Gözleri bakır rengiyle çerçevelerken dudaklarda kendi renginde bir ruj kullanmayı tercih etti.

Makyaj sanatçısı Jorge Monroy, Halle Berry için toprak tonlarında sade bir makyaj tercih etti. Berry’nin en dikkat çeken güzellik görünümü ise şüphesiz ki asimetrik bir şekilde kesilmiş saçlarıydı. Mikro kahkül seçimi ise oldukça beğeni topladı.

Amanda Seyfried kırmızı halıda klasik Hollywood ışıltısından ilham aldı. Kırmızı elbisesini şarap rengi rujuyla ve zarif topuzuyla tamamladı. Dudak makyajı Lancome L’absolu Rouge serisinden birkaç renk karıştırılarak yaratıldı. Makyaj artisti Genevieve Herr oyuncunun gözlerine bakır renk ışıltılar uygulamayı seçti.