Genel

2020-2021 Sonbahar / Kış Sezonun En Trend Parçaları

2020 – 2021 Sonbahar / Kış sezonu iddiasıyla geliyor. Yeni sezonda neler giyeceğiz? Olmazsa olmaz parçalarımız hangileri olacak? Farklı, şık ve dikkat çekici trendlerle sezona dair ayrıntılar sizi bekliyor.

Baştan Aşağı Deri

ZADIG & VOLTAIRE // MIU MIU

Yılların eskitemediği ve vazgeçilmez trendi deri parçalar bu sezon da ön planda. Hem de çok daha dikkat çekici… Özellikle baştan aşağı deri giyerek iddialı olmaya ne dersiniz? Gardıropların olmazsa olmazı deri ceket ve eteklere ek olarak bu sene elbiseler, tulumlar ve gömlekler de ekleniyor. Peki, bu sezon da derinin büyüsüne kapılmaya hazır mısınız?

Yalın Kadife

DRIES VAN NOTEN // ZADIG & VOLTAIRE

Kadifenin sıcacık dokusunu bu sezon da hep üstünüzde hissedin! Kadife parçalarla hem klasik hem de spor kombinler ortaya çıkarmak mümkün. Elbiselerden ceketlere, pantolonlardan bluzlara birçok şekilde karşımıza çıkan kadife, aksesuarlarda da hâkimiyetini sürdürüyor.

Pelerin Elbise

GIVENCHY // ELIE SAAB

Abiye elbiselerde bu sezon yükselen trend, pelerin detaylı parçalar. Bu parçalar özellikle gece davetlerinin vazgeçilmez modelleri olacak. İddialı, farklı ama aynı zamanda zarif bir elbise modeli arıyorsanız kesinlikle bu parçalara bir göz atın.

Omuz Dekoltesi

PORTS 1961 // BALENCIAGA

Yaz sezonunda olduğu gibi kışın da omuzları açıkta bırakan parçalar bizi bekliyor. Günlük parçalardan gece kıyafetlerine kadar pek çok şekilde bu dekolteyi görmek mümkün. Omuz dekoltesi bazen cesur, bazen kararında ama bu kış favori dekoltelerimiz arasında yerini alacak gibi görünüyor.

Seksi Lateks

SAINT LAURENT // BALMAIN

Bir yıldız misali parlamaya hazır mısınız? Vücudunuzun bütün hatlarını ortaya çıkaran lateks parçalarla girdiğiniz her ortamda dikkat çekmeniz garanti. Özellikle bu kumaşa sahip taytlar sezonun yükselen yıldızı diyebiliriz.

Oversized Palto

MAXMARA

Üstümüze bir, iki beden büyükmüş gibi görünen paltoların hâkim olduğu bir kış sezonu bizi bekliyor. Kullanımı oldukça rahat olan bu parçalar fazlasıyla modern bir görünüme sahip.

Aksesuarlar & Çanta ve Ayakkabılar

2020-2021 Sonbahar / Kış sezonunda hangi ayakkabı modelleri popüler? Farklı, iddialı ve renkli tasarımlara bir göz atmak için “2021 Sonbahar / Kış ayakkabı trendleri” yazımıza göz atmayı unutmayın.

Mikro Çantalar

TOM FORD // VERSACE

Çantalar gitgide küçülüyor. Taşıması kolay; ama içlerine ne sığdırabilirsiniz orası meçhul. Mikro çantalar bu sezon her yanımızı saracak gibi… Dilerseniz boynunuza, dilerseniz süs niyetine farklı bir çantanın fermuarına asın.

Kaba Bot Modası

VALENTINO // DIOR

Kalın tabanlı kaba botlar bu kışın vazgeçilmezi olacak gibi görünüyor. Rahat ve konforlu görünen bu parçalar, her kombine farklı bir dokunuş katacak.

Dev Zincirler

BOTTEGA VENETA // OFF-WHITE

Sezonda stilinizin gücünü büyük ve iddialı modellere sahip aksesuarlar belirleyecek. Özellikle kocaman zincir kolyeler, bilezikler ve kemerler ikonik kombinlere imza atmanızı sağlayacak. Yalın kombinlerinizi bu parçalarla hareketlendirebilirsiniz. Minimal aksesuarlardan sıkıldıysanız bu tarz parçalar tam da size göre.

Büyülü İnci

CHANEL // SIMONE ROCHA

Zarafet, şıklık, asalet… İnciler hepsini içinde barındıyor. Daha zarif bir görünüm elde etmek isteyenlerin tercihi olan inciler sokak modasını da etkisi altına alıyor. İncili aksesuarlar, sezonda mücevher kutunuza dâhil etmeniz gerekenler arasında yer alıyor.