ASTROLOJİ

2021 Terazi Burcu Sezonu Burçlara Ne Getirecek?

Belki geçtiğimiz ayları yaz hayallerinizi düşünerek geçirdiniz ya da belki biraz aşırı ısınmış hissediyorsunuz ve sonbaharın daha serin, daha canlı ve balkabağı baharatlı günlerine hazırsınız. Her iki durumda da Güneş, 22 Eylül’de erdemli Başak’tan ayrıldı ve kozmik bir temiz hava soluğu gibi hissettiren büyüleyici Terazi burcuna girdi.

Güneş’in Terazi’ye girişi aynı zamanda sonbahar ekinoksunu (diğer bir deyişle sonbaharın ilk günü) işaret eder, bu nedenle aynı anda yeni bir astrolojik ve meteorolojik mevsime giriyoruz. Bu kozmik değişimler hepimiz için uyumlu yeni başlangıçlar getirecek, bu nedenle 2021 Terazi sezonunun burcunuzu nasıl etkileyeceğini tam olarak bilmek isteyeceksiniz.

Terazi, Hava elementinin lider burcudur; barışsever ve diplomatik havası, romantik ilişkilerimizi geliştirmek, sosyal bağlantılarımızın gelişmesine izin vermek ve günlük yaşamlarımıza daha fazla denge getirmek için harikadır. Yazdan sonbahara geçiş (ve beraberinde gelen daha kısa günler) baş döndürücü olabilir, ancak Terazi burcu enerjisi dengemizi bulmamıza ve başkalarıyla daha uyumlu çalışmamıza yardımcı olur.

Güneşin yanında, her ikisi de sezon boyunca Terazi’de seyahat edecek olan, alıngan Mars (eylem gezegeni) ve konuşkan Merkür (düşünme ve iletişim gezegeni) olacak. Ancak Terazi titreşimleri tamamen bağlantı ve işbirliği ile ilgili olsa da, yoğun sosyal programlarımız ve eğlenceli sohbetlerimiz bu ay istediğimiz kadar sorunsuz gitmeyebilir. Bunun nedeni, 2021 Sonbahar Merkür Retrosu‘nın Terazi sezonunun ilk haftasında başlaması.

Merkür gerilemesi, genellikle melodik Terazi mevsimi akışımıza bazı pürüzler ekleyebilirken, aynı zamanda kaosu dengeleyen bazı kozmik kutsamalar da gönderecek.

Plüton Retrosu 2021, 6 Ekim’de (Terazi’deki uğurlu bir yeni ay ile aynı gün) sona eriyor ve Jüpiter Retrosu 2021, 18 Ekim’de (Merkür istasyonlarının da yönlendirdiği zaman) aynı rotayı takip ediyor. Son olarak, 20 Ekim’de Koç burcundaki alıngan ve sürtünme dolu dolunay, Terazi sezonunu bir patlama ile tamamlayacak.

Şu anda evrende çok şey oluyor, ancak 2021 Terazi burcunuz size biraz rehberlik edebilir.

KOç burçları terazi sezonunda diplomatik ve kararlı olmalı

Koç

Son zamanlarda partnerinizden veya en yakın arkadaşlarınızdan kopuk hissediyorsanız, bu ay bir araya gelme ve inisiyatif alma zamanı. Bire bir ortaklıklarınızda neyi taahhüt etmek istediğinizi ve neyi yapmadığınızı anlıyorsunuz – ve yönetici gezegeniniz Mars’ın tüm ay Terazi’de olması, bu sezonun kararsızlığının bir kısmını sağlam adımlarla dengeleyecektir. Diplomatik ama kararlı olun, ilişki dinamiklerinizle ilgili konuşmaların sorunsuz yürümesini sağlayın.

Boğa

Terazi mevsimi bizi sonbahara taşıyor, bu yüzden bu enerjik değişimi takviminizi yenilemek ve rutininizde sağlıklı ayarlamalar yapmak için bir bahane olarak kullanın. İş-yaşam dengenizin dinamiklerini kontrol edin ve sosyalleşmek, stres atmak ve kişisel bakım uygulamak için bolca zaman ayırdığınızdan emin olun. Sağlığı bir öncelik haline getirirseniz daha üretken olursunuz.

İkizler

Güneş, sizin gibi bir hava burcu olan Terazi’deyken başarılı olacaksınız – ve yönetici gezegeniniz Merkür’ün gerileme dönemi bile sizi aşağı çekemez! Yaratıcılığınız yüksek seviyede, bu yüzden sizi hayata dair neşeli ve iyimser hissettiren faaliyetlere yönlendirin. Tutku projelerine öncelik vermek, kalbinizi romantizme ve flört etmeye açmak veya hobilerinizin tadını çıkarmak için fazladan zaman harcamak için harika bir zaman.

yengeç burçları için kendilerini kariyerlerine bırakma zamanı

Yengeç

Resmi olarak geride kalan yaz ve önümüzdeki sonbaharın berrak günleri ile Terazi mevsimi, projelerinize ve kariyerinize yönelmeye başlamanız için harika bir zaman. Bu yoğun tempoda dinlenebilmek için evinizi, iş günlerinizden veya sosyal aktivitelerinizden huzur içinde geçirebileceğiniz rahat ve konforlu bir sığınak haline getirmek için zaman ayırın. Ürkütücü film gecesi için arkadaşlarınızı ağırlayarak yaşam alanınıza biraz hayat getirmenin tam zamanı.

Aslan

Gelen kutunuz doluyor ve telefonun çalmaya devam ediyor; nedeni ise Terazi mevsiminin grafiğindeki en sosyal aktif sektörlerden birini aydınlatması. Merkür gerilemesi iletişimde bazı çatışmalara neden olabilirken, etrafınızdaki insanlarla anlamlı bir şekilde bağlantı kurmanıza ve artan popülerliğinizi benimsemenize engel olmasına izin vermeyin. Gündelik konuşmalar bile yeni kapılar açabilir ve dinlemeye ve etkileşime girmeye istekli olduğunuz sürece size yardımcı bakış açıları sunabilir.

Başak

Terazi mevsimi tamamen denge ile ilgilidir, bu yüzden bu havayı finansal durumunuza yönlendirmeye çalışın. Doğum gününüz boyunca kendinizi normalden daha fazla lükse savurganlık yaparken bulduysanız, şimdi toparlanmanın ve harcama ile tasarruf arasında daha istikrarlı bir denge bulmanın tam zamanı. Merkür gerilemesi, herhangi büyük bir getiriyi zorlaştırabilir, ancak parayla ilgili günlük alışkanlıkları değiştirmek sizi doğru yola sokacaktır.

Terazi

Doğum gününüz kutlu olsun sevgili Terazi! Burcunuzdaki güneş, hayatta mümkün olduğunca gerçekçi ve görünür bir şekilde ortaya çıkmanızı istiyor. Burcunuz doğal olarak ortaklıklarla ilişkili, bu nedenle diğer insanları ilk sıraya koymamak ve sürekli onların ihtiyaçlarını karşılamamaya çalışmak zor olabilir – peki ya siz ne istiyorsunuz? Gerçeğinize, hedeflerinize ve arzularınıza öncelik vermek şu anda son derece önemli, bu nedenle yer kaplamaktan ve ışığınızın parlamasına izin vermekten korkmayın.

Akrep

Günlerin resmi olarak kısalması ve gün batımının daha erken gelmesiyle, önümüzdeki ay kendinizi biraz kış uykusuna yatmak için can atıyor bulabilirsiniz – ve inanın sorun değil. Yazın koşuşturmacasından sonra stres atmak ve yalnız başına kaliteli zaman geçirmek, öğrendiğiniz dersleri işlemeniz ve ruhsal yönünüzle temas kurmanız için size zaman tanıyacaktır. Yeniden şarj olma arzunuzu onurlandırın.

Yay

Yaz bitmiş olabilirancak Terazi sezonu arkadaşlıklarınızı öne çıkarıyor ve sonbahar eğlencesi için ekibinizle bağlantı kurmanız için size ilham veriyor. Sosyal çevrenizde dramaya neden olan bazı iletişim çatışmaları varsa (teşekkürler, Merkür gerilemesi), şimdi harekete geçmenin ve duruma biraz barış getirmenin tam zamanı. Yüksek fikirli bakış açınız ve iyimser tavrınız, çatışmaları yumuşatmanıza ve grup dinamiğinize daha iyi bir uyum getirmenize yardımcı olacaktır.

Oğlak

Terazi sezonu haritanızın kariyer sektörünü vurgularken ve sizi profesyonel hedeflerinize daha fazla ulaşmanız için motive ederken; Merkür retrosunun türlü pürüzlerine rağmen iş hayatınız söz konusu olduğunda hala ışıl ışıl parlıyor ve tüm doğru insanların dikkatini çekiyor olacaksınız. İvmenizi sürdürün ve patronlarınız, iş arkadaşlarınız ve müşterilerinizle daha fazla kişisel bağlantı kurmak için çaba gösterin.

kova burçları zihinsel enerji akışı etkisinde olacak

Kova

Güneş bu ay diğer hava burcu Terazi’de ve bu zihinsel enerji akışı, en vizyoner ilgi alanlarınızı vurguluyor ve size sağlam bir yolculuk tutkusu veriyor. Yeni fikirler keşfetmek, yeni şeyler denemek ve hayata bakış açınızı genişleten yeni yerler görmek için can atıyorsunuz. Bu sezon bunu yapmanın en iyi yolu ne mi? Size ilham veren insanlarla bağlantı kurun. Akıl hocası olduğunu düşündüğünüz biriyle tanışın ve mentor olarak seçin. Eşsiz bakış açıları, size çiğnemek için bazı uyarıcı manevi veya felsefi kavramlar verebilir.

Balık

Güneş artık daha erken batıyor, bu da size rüya gibi bir gece iç gözlemine dalmak için ekstra zaman veriyor. Terazi mevsimi, odak noktamızı ortaklıklara kaydırdığı için, mevcut ilişki sınırlarınızı değerlendirmeniz ve dengesiz görünen enerji alışverişlerine biraz denge getirmeniz için size yararlı bir fırsat sunuyor. Sizi tüketen biriyle bağlarınızı kesmeniz veya birbirinize neler sunabileceğiniz konusunda daha net olmanız gerekiyorsa, şimdi bu konuşmalarla ilerlemek için harika bir zaman.