GÜZELLİK

2021 Venedik Film Festivali’nin İlham Veren Güzellik Görünümleri

Geçtiğimiz Temmuz ayında gerçekleşen Cannes Film Festivali’nin ardından eylüle Venedik Film Festivali damga vuruyor. 2021 Venedik Festivali boyunca önemli yapımların gösterimleri gerçekleşirken ünlü isimler de kırmızı halıda tüm ihtişamlarıyla boy gösteriyor. Bize de tüm bu özenli hazırlıklardan ilham almak kalıyor!

2021 Venedik Film Festivali’nin kırmızı halısında büyük beğeni toplayan güzellik görünümlerini sizler için derledik. Kapak karesinde okuyucularımızı Barbara Palvin‘in hareketli topuzu ve grafik göz farı karşılıyor! Sonbaharda bu görünümlerden birkaçını uygulamak isteyeceğinize eminiz!

Zendaya – Greta Ferro

Zendaya günlerce konuşulan elbise seçimi kadar saçı ve makyajıyla da beğeni topladı. Islak görünümlü doğal bukleli saçlarına kızıl tonlarda bir göz makyajı ve nude ruj eşlik etti. Dudaklar ise koyu kahverengi dudak kalemi ile çerçevelendirildi.

İtalyan model ve oyuncu Greta Ferro ise dağınık ve çabasız lob kesim saçları ve kakülleriyle tam anlamıyla ilham veren bir sonbahar görünümüne imza attı. Tüm bu doğallığı ise kırmızı bir rujla destekleyerek kırmızı halıda zarafetiyle ışıldadı.

Barbara Palvin – Anya Taylor-Joy

Barbara Palvin Venedik Film Festivali’nin bir başka gününde ise toplanmış saçlarında upuzun bir örgü tercih etti. “2021-22 Sonbahar/ Kış Aylarına Damga Vuracak Saç Modelleri” başlıklı yazımızda bu saç modelinin ne kadar büyük bir sükse yakalayacağının sinyallerini vermiştik!

Anya Taylor-Joy ise pembe elbisesine uyumlu bir saç aksesuarıyla festivalde boy gösterdi. Romantizm rüzgarları estiren görünümünde sakin bir şekilde açık bıraktığı saçlarını doğal tonlarda makyajla tamamladı. Böylece tüm dikkatler Anya Taylor-Joy’un kombinine yöneldi.

Jessica Chastain – Elisa Maino

Jessica Chastain, ikonik bir kızıl güzel olarak her defasında kırmızı halıda göz kamaştırmaya devam ediyor. Chastain kırmızı elbisesine uygun bir şekilde kırmızı bir ruj tercih etti ve gözlerinde duman tonlarından esinlendi. Ortadan ayırdığı düz saçlarını ise açık bırakarak kırmızı halıyla uyumlu bir görünüme ulaştı.

Elisa Maino da tıpkı Jessica Chastain gibi düz bir şekilde açık bıraktığı saçlarını tam ortadan ayırmayı tercih etti. Maino, kalın kaşlarını şekillendirme tarzıyla ve kuyruklu eyeliner uygulamasıyla ilham veren bir görünüm yakaladı.

Beatrice Vendramin – Sara Sampaio

Beatrice Vendramin kırmızı halıda beğeni toplayan güzellik görünümlerinden birine sahipti. Hareketli bir şekilde şekillendirilmiş abartısız sarı saçlarına, kırmızı bir ruj eşlik etti ve böylece Vendramin’in görünümü herkesin günlük hayatta da kolaylıkla uygulayabileceği bir ilhama dönüştü.

Sara Sampaio da hareketli elbisesinden rol çalmamak adına güzellik görünümünü sade tutan isimler arasındaydı. Ünlü model düz kullandığı saçlarında klasik bir at kuyruğu uyguladı. Makyajında ise odak noktası siyah bir kalemle çerçevelediği gözleri oldu.