Dövme Modelleri

2021 Yılının En Popüler 5 Dövme Modeli

Yeni bir dövme mi yaptırmak istiyorsunuz? Yoksa 2021 ilk dövmenize kavuşacağınız yıl mı olacak? Amacınız hangisi olursa olsun, 2021 yılının dövme trendlerine baktığımızda tüm dünyada, hemen her dövme sanatçısının profilinde bu beş dövme modeline rastlıyoruz!

Kapak fotoğrafı: @___chaehwa___

Zarif, modern, minimal ve zamansız bir dövme sahibi olmak istiyorsanız önerdiğimiz 5 trendden dilediğinize şans verebilirsiniz. İşte 2021’e damga vuran ve en çok tercih edilen dövme modelleri!

Ay’ın evreleri dövmesi

Ay’ın evreleri, özellikle bu yıl en popüler dövme modellerinden! Yeni Ay’dan Dolunay’a geçişi evreleriyle betimleyen bu dövme modellerinde dilerseniz renkli dövme, dilerseniz de klasik siyah dövme tercih edebilirsiniz. Aralara birkaç ufak yıldız dokundurmayı da düşünebilirsiniz!

@saegeemtattoo- @winterstone

Ay’ın evrelerinin yanı sıra yine Ay’ın şekillerinden esinlenilerek dik bir şekilde oluşturulmuş bu yazı da, rastladığımız orijinal ve havalı fikirlerden!

@tattooist_arar

Dalga dövme modelleri

Şöyle bir denize karşı nefes almayı kim istemez ki! Minimal dalga dövmeleri sanıyoruz ki herkes için iyi bir seçenek, çünkü denizi herkes çok sever! Dilerseniz minimal dalga dövmenize ay ve güneş izleri de ekleyebilirsiniz.

@zaya- @sop_tattoo

Sanatçı bir ruha sahipseniz Kanagawa Oki Nami Ura eserinden ilham alan dalga dövmelerinin de trend olduğunu hatırlatalım!

@playground_tat2

Kelebek dövmeleri

Bulundukları yere ve çizim şekline göre kelebek dövmeleri hem çekici hem de romantik bir havaya sahip olabiliyor! Bu zamansız dövme modelini, siz de ruhunuzu en iyi yansıtacak şekilde bedeninize katabilirsiniz.

@unotattoonyc- @___chaehwa___

Kelebekleri, doğayla iç içe bir şekilde betimlemek için çiçeklerle de tamamlayabilirsiniz.

@bora_tattooer

Yaprak dövmesi modelleri

Yılların değişmez dövme modeli yapraklar, 2021 yılının dövme trendlerinde de karşımıza çıkıyor. Ebatını, yoğunluğunu ve gölgelendirme şeklini belirleyerek sizi en iyi yansıtan yaprak dövmesine kavuşun.

@siyeon_tattoo- @renan.sampaio

Unutmayın: Kollar ve bilekler, yaprak dövmeleri için en ideal dövme yerleri!

@laramaju

Minimal kadın silüeti dövmesi

Son zamanlarda en dikkat çeken dövme modelleri ise silüetler. Yüzünüzün karşıdan ya da yan profilden hatlarını farklı detaylarla birleştirerek minimal bir dövmeye sahip olabilirsiniz.

@jakenowicz- @studiobysol

Yüz silüeti dövmenizi sevdiğiniz detaylarla birleştirerek daha da kişiselleştirebilirsiniz.

@bangbangnyc