GÜZELLİK

2022 Bahar ve Yaz Makyajı İçin Cazibesi Yüksek Fikirler

Yaz enerjisi ruhumuzu sararken güneşin etkisini gösterdiği saatler de artıyor. Adım adım içimizi ısıtan sıcak günlere yaklaşırken stil tercihlerimiz kadar güzellik görünümlerimiz de bundan etkileniyor.

Kapak fotoğrafı: @chloelloyd

2022 bahar ve yaz mevsimlerine damga vuracak makyaj önerilerimizden dilediğinizi deneyerek siz de bu sıcak havaların enerjisini güzellik seçimlerinize yansıtabilirsiniz.

İlhamınız güneşten

Far paletleriniz arasında sarı ve turuncu tonlarına ait renkler yoksa mutlaka edinmenizi öneriyoruz. Özellikle sarışın ve açık kumral saçlara sahipseniz bu tonlardan oluşan göz makyajı 2022 bahar makyajınıza nefes kesen bir dokunuş katacak. Gigi Hadid şimdiden bu trendi kucakladı bile!

@patrickta

Kiraz dudaklar

Yazın muhteşem enerjisini içinizde hissederken cildinizin de ışıl ışıl bir görünüme sahip olması oldukça önemli. İyi nemlendirilmiş cildinizi makyajda en iyi şekilde sergilemek içinse ihtiyacınız al yanaklar ve kiraz dudaklar olacak! Maskara dokunuşu ise son noktayı koyacak.

@juliannemoore

Very Peri enerjisi

Yılın rengi Veri Peri’yi makyaj görünümünüze de uyarlamak için gecikmeyin. Bahar ayları bunun için en ideal zaman olacak. Göz makyajınızda mor ve lila tonlarına yer verirken dudaklarınızda nude tonlar tercih edebilirsiniz. Biraz daha iddialı bir makyaja ihtiyaç duyduğunuzda ise kırmızı ruj yardımınıza koşacak.

@marvels.makeup

Yılın Rengi “Veri Peri” İçin Stil ve Güzellik İlhamları

Deniz kızı ışıltısı

Yaz ayları için metalik mavi ve gri tonları ile yaratacağınız deniz kızı ilhamlı bir makyajdan daha iyisini düşünemiyoruz! Özellikle bronz teninizle ve yaz ışıltısıyla nefes kesici bir makyaj seçimi olacak bu görünümü nude rujlarla ve dudak kalemleriyle tamamlamayı ihmal etmeyin.

@katiejanehughes

Bronz cazibe

Her mevsimin kurtarıcısı 2022 bahar ve yaz aylarında da bizlerle! Kahve tonlarında hafif bir göz makyajı, maskara, nude ya da yalnızca parlatıcı sürülmüş dudaklar ve yanaklarda bol bronzer efekti! Özellikle yaz aylarında davet stilinizi bu zarif makyajla tamamlayabilirsiniz.

@brookehogan

Bakır tonlar

Bakır tonları ve altın rengi önümüzdeki mevsimlerde sizlerle olacak. Göz pınarlarınızın çevresini gold ışıltılarla vurgularken, bakır tonlarıyla ister göz kapaklarınızı renklendirin isterseniz de eyeliner gibi kullanarak grafik bir makyaj görünümü elde edin. Karar sizin!

@overglowedit

Bol Işıltı

Zamansız kimliğiyle öne çıkan grafik makyaj uygulamaları, yaz sezonunda gideceğiniz özel davetlerde kurtarıcınız olabilir! Kiremit kırmızısı ile göz altlarınıza hafif vurgu yapabilir, göz pınarları ve göz kapaklarınızda ise altın ışıltılılar kullanarak eşsiz bir güzellik görünümü yakalayabilirsiniz.

@KDEENIHAN

Doğal Görünüm

Evden hızlıca çıkmanız gerekiyor ve makyaj yapmaya vaktiniz yoksa endişelenmeyin, makyajsız görünümler bu yıl bir adım önde. Hafif bir allık, maskara ve dudaklarınızda belirsiz bir ruj; evden çıkmaya hazırsınız!

@NADINELEOPOLD

Al Yanaklar

Tatile gitmenize daha uzun süre var ve siz şimdiden güneşten kızaran yanaklarınızın hayalini kuruyorsanız, birkaç allık hareketiyle istediğiniz görünüme kolayca ulaşabilirsiniz.

@hoskelsa

Kaşlar Geri Planda

Kaşlarınızın rengini saç renginizle oranla istediğiniz kadar açabileceğiniz bu trend, yaz günlerinde sizi bambaşka biri yapabilir.

@KENDALLJENNER

Çarpıcı Görünümlerin Başrolü

Kolay fakat çarpıcı bir görünüm elde etmek istiyorsanız, Hailey Bieber’ın Coachella görünümlerinde kullandığı neon tonlar aradığınız şey olabilir. Gökkuşağından ilhamla birden fazla renk ile göz altlarınızı buluşturabilir, göz pınarlarınızda gümüş bir ışıltı ile en az Hailey kadar çarpıcı bir görünüm elde edebilirsiniz.

@haıleybıeber

Doğal Tonlar

Abartılı bir makyaj istemiyor ve nude tonların hayranıysanız doğal tonlardan ilhamla yapacağınız makyaj tam size göre olabilir. Hafif allık müdahalesi ile görünümünüze hareket katabilir, dudaklarınız ile aynı tonlarda ruj aracılığıyla kusursuz bir görünüm yakalayabilirsiniz.

@DUALIPA