Genel

2022 İlkbahar/Yaz: En Trend Renkler

Kışın kasvetinden yavaşça sıyrılmaya ve mart ayını karşılamaya hazırlandığımız şu günlerde dolabınızda yeniliklere yer açmayı seviyorsanız doğru yerdesiniz! Peki bu sezon gardırobunuza gereken taze dokunuşu renklerle gerçekleştirmeye ne dersiniz?

Kapak fotoğrafı: @Monique Lhuillier S/S 2022 

Geçtiğimiz yıl gerçekleşen moda haftalarını inceledik ve modaevlerinin ışığında 2022 İlkbahar/Yaz sezonuna damga vuracak renk trendlerini sizlerle buluşturduk! Sezon alışverişine başlamadan önce bu içerik adeta bir rehber görevi görecek, bizden söylemesi.

Çekici şarap kırmızısı

Sonbahar ve kışın vazgeçilmez gücü kırmızı, şarap tonlarındaki etkisiyle 2022 ilkbahar ve yaz aylarının yıldızı olmaya geliyor. Şarap kırmızısı elbiseler, tulumlar, bluzlar, etekler, ince ceketler hem günlük stilde hem de yaz aylarında katılacağınız davetlerde bir numaralı destekçiniz olacak.

Valentino S/S 2022 – Saint Laurent S/S 2022

Sakin pastel sarı

Geçtiğimiz yıllarda ön planda olan lilanın yerini bu yaz pastel sarı alıyor! Her kumaş ve dokuya kusursuz bir şekilde uyum sağlayan pastel sarı tonları, hem gündüz hem de gece stilinizde etkileyici bir görünüme ulaşmanızı sağlayacak.

Etro S/S 2022 – Chanel S/S 2022

Gri mavinin büyüsü

Bu yazın romantik rengi gri mavi ya da buz mavisi tonları diyebiliriz. Açık gri mavi tonlarını anımsatan ama genel olarak buz mavisi olarak da tanımlayabileceğimiz bu renk nahif ve bir o kadar şık bir görünüm yaratmak için dolabınıza dahil olmayı bekliyor.

Lanvin S/S 2022 – Gucci S/S 2022

Zeytin yeşili tonları

Bohem stilin öne çıkan tonlarından zeytin yeşili, farklı koyu ya da daha açık tonlarda 2022 yazında karşımıza çıkacak. Bronz ten, sağlıkla ışıldayan cilt, güneşten rengi açılmış saçlar ve zeytin yeşili… Kusursuz bir betim olduğu kesin! Bu tonları kahverengi sandaletlerle bir araya getirmek ise tamamlayıcı bir dokunuş olacak.

Stella McCartney S/S 2022 – Alberta Ferretti S/S 2022

Turkuaz etkisi

Bronz tene de beyaz tene de oldukça yakışan bu renk, ilkbaharın başından yazın son demlerine kadar size eşlik edecek. Etek- ceketler, şort- crop takımlar ve dökümlü elbiseler turkuaz rengin kusursuz bir şekilde ön plana çıktığı modeller oluyor. Turkuaz rengi monokrom bir görünümle sergileyebileceğiniz gibi, en iyi eşlikçisi beyaz ile de bir araya getirmeyi ihmal etmeyin. Ayrıca bu renge takılarınızda da yer verebilirsiniz.

Prabal Gurung S/S 2022 – Alberta Ferretti S/S 2022

Fuşya enerjisi

Enerjik, çekici, neşeli ve havalı. Elbette fuşyadan söz ediyoruz! Dilediğiniz her ürün çeşidinde fuşya tonlarına yer açabilirsiniz. Kıyafetler kadar çanta ve ayakkabı, şapka ve fular modellerinde de fuşya rengine sıkça rastlayacağız.

Valentino S/S 2022 – Alexander McQueen S/S 2022