Kırmızı Halı

2022 Met Gala Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

Yeni bir yıl, izlenecek yeni bir Met Gala, hakkında konuşulacak kombinler, çeşitli dedikodular… 2022 Met Gala hakkındaki detaylar yavaş yavaş sızmaya başlarken, biz de sizinle bildiklerimizi paylaşıyoruz.

2021 MET Gala’nın Dikkat Çeken Saç ve Makyaj Görünümleri

Tabii aslında 2021 Met Gala üzerinden çok da zaman geçmedi. Covid-19 sebebiyle eylülde yapılan 2021 Met Gala, bu senekine o kadar yakın ki bir senede iki kez aynı heyecanı yaşıyor gibiyiz!

İşte 2022 Met Gala ile alakalı merak edilenler

Bu Senenin Teması Ne Olacak?

Metropolitan Sanat Müzesi, bu yılki temanın “Amerika’da Bir Moda Antolojisi” olacağını doğruladı.

Etkinliğin orijinal Instagram sayfasına göre bu senenin teması aslında geçen yılın temasına çok benzer bir tema.  Daha doğrusu mayıs ayındaki galada Eylül 2021’in temasının devamını izleyeceğiz. İki gösteride de seneler içinde Amerika’nın moda anlayışının evrimi işleniyor diyebiliriz.

2022 Met Gala hangi tarihte gerçekleşecek?

Bu yıl Met Gala, 2021’in büyük etkinliğinden sadece sekiz ay arayla, 2 Mayıs Pazartesi günü yapılacak. Her zaman olduğu gibi, gala en çok konuşulan isimlerle dolu olacak.

Jennifer Lopez

2022 Met Gala’nın Sunucuları Kimler Olacak?

18 Mart’ta etkinliğin resmi ev sahipleri açıklandı. 2022 Met Gala için sunuculuğu Hollywood’un oyunculuk ve yazarlık alanındaki en ünlü isimleri, aktris Regina King, oyuncu ve yazar Lin-Manuel Miranda, Blake Lively ve Ryan Reynolds yapacak.

Geçen yıl Met Gala’ya müzik, sinema, spor ve edebiyat alanlarından dört ilham verici genç isim sunuculuk yapmıştı: Şarkıcı Billie Eilish, aktör Timothée Chalamet, tenisçi Naomi Osaka ve şair Amanda Gorman.

2022 Met Gala’ya kimler katılacak?

Bu aşamada bildiğimiz kadarıyla davetler ya henüz gönderilmedi ya da davetli listesi sıkı bir şekilde saklanıyor. Etkinliğin resmi konuk listesi genellikle gerçekleştiği güne kadar açıklanmıyor olsa da biz muhtemelen Kim Kardashian, Kendall Jenner, Gigi Hadid ve günümüz dünyasını harekete geçiren ve sarsan diğer ünlü kişilikler de dahil olmak üzere düzenli katılımcıların kesinlikle orada olmasını bekleyebiliriz.