GÜZELLİK

2022 SAG Ödülleri: Öne Çıkan Saç ve Makyaj Görünümleri

28. SAG Ödülleri, pek çok ünlü ismin katılımıyla dün akşam gerçekleşti. Geçtiğimiz yıl pandemi nedeniyle dijital bir şekilde düzenlenen tören, bu yıl kusursuz görünümlere imza atan ünlü isimlerin varlığıyla kırmızı halı özlemini gidermiş oldu. Aday isimler, tasarım kıyafetlerini zarif ve havalı saç-makyaj görünümleriyle tamamladılar.

Kırmızı halının en beğeni toplayan isimlerinin başında kapak karemizde karşılaştığınız Selena Gomez geliyor. Gomez, ortadan ayırdığı ve sıkı bir şekilde ensede bir araya getirdiği topuzuna siyah kurdele saç aksesuarı ekleyerek elbisesinin enerjisini destekledi. Makyaj görünümünde ise bronz bir ten ve nude dudaklar öne çıktı.

2022 SAG Ödülleri: En Şık Kırmızı Halı Tercihleri

Reese Witherspoon- Elle Fanning- Cate Blanchett

Törenin öne çıkan üç sarışın kadını, ışıl ışıl ciltleri ve nude tonlardaki makyajlarıyla dikkatleri üzerine çekti. Reese Witherspoon‘un iri dalgalar şeklinde hareketlendirdiği saçlarına, şeftali tonlarında yanak ve dudak makyajı eşlik etti. Genç yetenek Elle Fanning ise saçlarını daha az özenli bir şekilde açık bırakmayı tercih ederken, makyajında ince siyah eyeliner, allık ve nude mat dudak seçimiyle öne çıktı. Cate Blanchett lob kesim saçlarında ahenkli dalgalar kullanırken, solgun makyajındaki tek dikkat çeken detay parlak nude dudaklar oldu.

Jessica Chastain- Lady Gaga

Ödül töreninde tüm iddiayı göz makyajında toplayan iki isim vardı. Jessica Chastain siyah ve grinin gölgelendirmeleriyle yaratılan göz makyajıyla çarpıcı bakışlara imza attı. Lady Gaga ise kalın siyah kuyruklu eyeliner makyajını beyaz göz farıyla bir araya getirdi. Her iki yıldız da dudaklarında nude bir görünüm kullandı. Saçlarda ise sakin doğal dalgalar yıldızlara eşlik etti.

Nicole Kidman- Alexandra Daddario

Havalı dalgalar ve koyu renk dudak makyajıyla öne çıkan yıldızlar ise Nicole Kidman ve Alexandra Daddario oldu. Nicole Kidman uzun sarı saçlarında hacimli doğal dalgalara giderken, dudaklarında kan kırmızısı bir ruj kullandı. Son dönemin yükselen ismi Alexandra Daddario ise eski Hollywood dalgalarını bordo bir ruj ile tamamladı.

Vanessa Hudgens- HoYeon Jung

Vanessa Hudgens bob kesim saçlarını düz bir şekilde kullanırken kedi göz makyajıyla öne çıktı. Squid Game’in yıldızı HoYeon Jung ise örgü saçları ve parlak cilt görünümüyle minimal bir güzellik görünümü benimsemeyi tercih etti.

Helen Mirren- Rosario Dawson

Pembeler içerisindeki Helen Mirren elbise ve takılarıyla uyumlu bir şekilde topladığı saçlarında pembe bir taç kullanarak görünümünü aksesuarlarla desteklemiş oldu. Pembe dudak ve yanaklar da Mirren’in görünümünü destekledi. Rosario Dawson ise toprak tonlarındaki makyajını tepeden topladığı saçlarıyla tamamlayarak modern bir görünüm elde etti.