GÜZELLİK

2022 Sonbaharında Denemeniz Gereken Saç Renkleri

Yeşilden sarıya dönen yapraklar, hafif esen rüzgârlar ve kavuşmak için gün saydığımız trençkot, kazak ve şapkalar…  Yaz ayları ile vedalaşmaya her ne kadar hazır hissetmesek de en az yaz kadar romantik bir mevsimi yaşayacak olmanın verdiği heyecan tarif edilemez.

Yaklaşan yeni sezon beraberinde yepyeni trendler ile gelse de keskin güzellik dönüşümleri yakın zamanda planlarınız dâhilinde olmayabilir. Yine de yepyeni bir mevsimi, yeni bir görünüm ile karşılamak kulağa pek de kötü gelmiyor, ne dersiniz?

Kapak fotoğrafı: @hoskelsa

Bakır

Sonbaharın ana renk grubu arasında yerini alan bakır tonlar, 2022 sonbaharında hiç olmadığı kadar iddialı. İhtişamlı kırmızı halı görünümlerinden, milyonlarca takipçiye sahip it-girl’lere kadar herkesi etkisi altına alan zarif saç rengi; sonbaharın soğuk günlerine sıcak bir giriş yapmanıza olanak sağlayabilir.

KENDALL JENNER
JESSİCA CHASTAİN

Karamel

Yaz mevsiminin yükselen rengi platin, sonbaharda yerini sıcak sarı ve karamel tonlara bırakıyor. Tek tonlu esmer veya sarışın saç renklerinin geçmişte kaldığı tartışmasız bir gerçek. Saç renginizde yapacağınız değişiklikten tam olarak emin olamıyor, görünümünüzü büyük ölçüde değiştirmek istemiyor ve yaptığınız kombinler ile uyumlu bir saç rengi hayal ediyorsanız, karamel tonlar sizin için biçilmiş kaftan.

JENNİFER LOPEZ
BEYONCE

Saf Siyah

Saçlarınızı uzun süre sarı açık tonlarda kullanmış ve bu durumdan sıkılmışsanız, bu sonbaharda ihtiyacınız keskin bir geçiş olabilir! Saç renginiz aracılığıyla acımasız ve seksi bir görünüm elde etmek isterseniz, saf siyah ilham kaynağınız olabilir. Bize güvenin, sonbahar aylarında tüm gözler üzerinizde olacak!

RİHANNA
KATY PERRY

Koyu Kestane

Koyu kestane, geçen yıl olduğu gibi trend gündeminin liderliğini kaptırmamaya kararlı. Sonbahar güncellemesi için parlak sarı saçlarını, koyu kestane ile takas eden Nicola Peltz-Beckham ise en uygun ilham kaynağı.

NİCOLA PELTZ-BECKHAM
LUCY HALE

Kontrast Sarı

2022 yılının sonbahar mevsiminde platin vurgularla saçı aydınlatmak yerine farklı tonlar aracılığıyla derinlik ve kontrast yaratmaya ne dersiniz? Cevabınız evet ise doğru yerdesiniz! Saçınızı özellikle koyulaştırmak istiyor fakat saç renginizi tamamen değiştirme konusunda çekingen davranıyorsanız, açık renkli saçlarınızın aralarına ‘bebek’ vurgular ile altın tonları yerleştirebilir; bu sayede de saçınızı çok fazla yormadan kademeli olarak koyulaştırabilirsiniz.

ROSİE HUNTİNGTON-WHİTELEY
CLAİRE ROSE CLİTEUR