YAŞAM

2022 Yılbaşı Hediye Önerileri

Yeni yılı karşılarken 2022’de sevdikleriniz ve kendiniz için tercih edebileceğiniz hediye önerilerimize kulak verin!

Doğaya, gezegene, tüm canlılara saygılı yılbaşı hediyeleri LoaVerde.com’da

Aralık ayı, geçip giden senenin muhasebesinin yapıldığı, farkındalıkların ruha ve zihne işlendiği çok özel bir ay. Bu ayın ikinci yarısından sonra ise artık yeni umutları, yeni planları, beklentileri ve dilekleri konuşur oluyoruz. Ülke gündemi her ne olursa olsun ışıkları yanan vitrinlere, süslenen ağaçlara, kırmızılara, yeşillere ve ışıl ışıl hediyelere kayıtsız kalamıyoruz. Kalmamalıyız da! Çünkü hepimizin iyi hissetmeye, yeni dilekler dilemeye, umut etmeye ihtiyacı var. Hem de eskisinden daha çok!

Daha çok ihtiyaç duyduğumuz bir diğer konu ise farkındalık sahibi seçimler yapmak… Yeni yıl hediyesi seçerken hem hediye sahibinin sağlığını hem doğayı hem de gezegenin geleceğini korumak örneğin. Ya da ekonomik kriz nedeniyle zorlu süreçlerden geçen ülke insanını, yerli üreticiyi, emekçiyi, kadın girişimleri desteklemek… Bu şekilde hem kaynağından, üretim süreçlerinden emin olunan ürünleri almak hem de uygun fiyatlı seçimler yapmak…

Sağlıklı, doğal ve organik hediyelerin adresi LoaVerde

LoaVerde olarak çoğu kadın girişimi olan doğal kozmetik, aromaterapi ve iyi yaşam markasının ürünlerini bir araya getiriyoruz. Sizinle buluşturacağımız markaları seçerken bir sağlıklı yaşam platformu olmanın sorumluluğunu taşıyoruz. 2021’le vedalaşıp 2022’ye hazırlanırken de her biri yerel üretim, sürdürülebilir, %100 doğal ve organik ürünleri sizlerle buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz. Siz de sevdiklerinize yeni yılda sağlıklı, farkındalık sahibi, sürdürülebilir hediyeler vermek istiyorsanız onlarca çeşit hediye setinin ve LoaVerde hediye çekinin online mağazamızda sizi beklediğini hatırlatalım.

Yüz temizleme jelleri, tonikler, kremler, bitki suları, serumlardan oluşan yüz bakım ürünlerimiz; doğal ovmalar, doğal vücut yağları, doğal deodorant ve parfümlerden oluşan vücut bakım ürünlerimiz; vegan şampuanlar, saç kremleri, onarıcı maske ve serumlardan oluşan saç bakım ürünlerimiz; duyulara hitap eden, rahatlatan, canlandıran, iyi hissettiren aromaterapi ürünlerimiz; mis kokularıyla dinginleştirirken çok şık da bir dekorasyon objesi olan soya mumlarımız ve çok daha fazlası LoaVerde.com’da sizi bekleyen seçenekler arasında…

Yeni yılda umudu, sevgiyi, iyiliği çoğaltmak, dayanışmak ve birlikte büyümek dileğiyle…

LoaVerde.com

GELENEKSEL PAZAR HEDİYELERİ YENİ YIL’A İYİ GELECEK!

Hakiki gıda ve doğayla dost ürünlerin adresi Geleneksel Pazar, her zevke, her bütçeye uygun Yeni Yıl hediye paketleri sunuyor! 

İyi gelecek” sözünü tutarak hem insan hem çevre sağlığını gözeten, tüm ürünlerini en doğal yollarla tarladan sofraya getiren Geleneksel Pazar, yeni yıla sağlıkla girmeye hazır! 

Geleneksel Pazar güvencesiyle üretilen şifalı, tertemiz ürünler göz alıcı kutu ve sepetlerle, ip ve tül detaylarıyla yeni yıla özel hediye paketlerini oluşturuyor. İşe yarar, nitelikli hediye arayışında olanlar farklı seçenekler arasından seçebiliyor. “Kişiye özel” dokunuşlar katmak isteyenler içinse arzu edilen ürünler kolaylıkla eklenip çıkarılıyor.

Paketler SaffBahçe etiketli temiz ve gerçek gıda, SaffHayat ekolojik temizlik ve kişisel bakım ürünleri ve SaffHane sürdürülebilir ev ve yaşam ürünlerini içeriyor. 

Antioksidanlar Demliğe!

Vücudumuzu zararlı maddelerden temizleyen antioksidanları almak için en iyi kaynaklardan biri bitki çayları… Kendinize ve sevdiklerinize iyi bakmak için minik ama etkili yollardan olan çaylar en doğal halleriyle Geleneksel Pazar’ın DemlikOrta DemlikBüyük Demlik hediye paketlerinde yer alıyor.

Hediyeniz Şifalı Olsun…

Kışın evde salep keyfi için en kaliteli saf salep ve toz tarçın ikilisi özel kavanozu ve hediye sepetiyle Keyif” paketini oluşturuyor. Geleneksel Pazar tarihinin en çok sevilen üç ürünü bir arada… Yoğun lezzetli Bozkır tahini, üzüm pekmezi ve keçiboynuzu pekmezli fındık ezmesi kırmızı kutusuyla “Geleneksel” paketiyle karşımızda! Organik polen, çam balı ve saf saleple bağışıklık güçlendirici ürünler “Şifa” paketinde yer alıyor. “Kıymet” paketinde özel üretim lezzetlerin dördü bir arada; Bozkır tahini, dut pekmezi, pekmezli fındık ezmesi ve Mut erken hasat zeytinyağı. “Kuvvet” paketi Bingöl yayla çiçek balı, organik polen ve dut pekmeziyle direnci artırmaya birebir. Bozkır tahini, keçiboynuzu pekmezli fındık ezmesi ve organik zeytinyağıyla her eve, her zevke uygun kuvvet verici gıda paketi… “Lezzet”; en doğal, en lezzetli kuruyemişlerden oluşan sağlıklı atıştırma paketi. Hurma, çiğ badem, çiğ fındık içi, dut kurusu, Antep fıstığı, patlatmalık mısırla istediğiniz yerde, işte, okulda, yolculukta en güzel şekilde beslenin. Dünyanın en büyük nimetlerinden zeytin meyvesinin Mut yöresinden erken hasat ve olgun hasat sızma zeytinyağları “Nimet” paketinde. 

Evi Yuva Yapan Minik Detaylar…

Ekolojik ayak izini küçültmek isteyenler için “Pür-i Pak” temizlik seti: kabak lifinden yüz pedi ve banyo lifi, saplı temizlik fırçası, topuzlu temizlik fırçası, amber cam sıvı sabunluk, amber cam spreyden oluşuyor. Yaşam alanlarını dekoratif objelerle renklendirmek isteyenler için “Billur 1” paketinde özel tasarım mavi cam 3’lü vazo seti bulunuyor. “Billur 2” paketinde ise özel tasarım dore şeritli cam 3’lü vazo seti yer alıyor. Toprak bardak içinde %100 saf soya mumu “Işık” paketinde. Ham pamuk fitilli, bitkisel içerikli, el yapımı, 50 saat yanış süreli soya mumu yatıştırıcı ve dinlendirici etkisiyle yaşam alanlarına huzur katıyor. “Buhur” paketi seramik buhurdanlık, limon esansiyel yağı ve özel tasarım mavi cam 3’lü vazo ihtiva ediyor. Antimikrobiyal özellikli, enerji yükseltici limon yağı her eve lazım!

YENİ YILDA SEVDİKLERİNE PANDORA HEDİYE ET

Pandora Timeless ve Moments koleksiyonları yeni yılın büyüsünü, özel hissettiren ışıl ışıl hediye seçenekleri ile kutluyor!

Bu yıl sevdiklerimizle birlikte olmayı, onlara bizim için ne kadar önemli olduklarını anlatan hediyeler ile kutluyoruz.  Yeni yıl heyecanına ışıltılı bir dokunuş için, Pandora Moments ve Pandora Timeless koleksiyonlarının zarif ve ilham verici mücevherleri ile sevgini göster!

YENİ YIL IŞILTISI TÜM YIL SENİNLE

Modern tasarımları ve ışıltılı taşları ile Pandora Timeless koleksiyonu, yeni yılı kutlarken sevdiklerine kendilerini özel hissettirecek hediye seçenekleri sunuyor. Yenilikçi tasarımların, mavi, yeşil ve pembe taşların en canlı tonlarının bir arada olduğu Pandora Timeless koleksiyonu klasik ve zarif dokunuşları bir araya getiriyor. 

Işıltılı Yuvarlak ve Kare Sallantılı Küpe ile Yüksek Taşlı Işıltılı Klips tepeden tırnağa göz alırken, Işıltılı Büyük Taşlı Kolye, Yüzük ve Küpeler ise mavi ve gümüşün birlikteliği ile sade ve şık bir tasarıma sahip. Üç Taşlı Vintage Yüzükler ise koleksiyonun ikonik mücevherlerinden.

Klasikten vazgeçemeyenler için ise Işıltılı Kalp Bilezik ve Işıltılı Pavé Tenis Bileklikleri mükemmel birer hediye alternatifi. Pandora Timeless koleksiyonu, yılbaşı ruhunu en iyi şekilde yansıtan tasarımları ile sevdiklerinle doyasıya bir kutlama keyfi yaşatıyor.

Bu yıl da kendini ve sevdiklerini, sizi en iyi anlatan Pandora mücevherleri ile mutlu et, yeni yıl heyecanını tüm yıl üzerinde taşı!

SEVDİKLERİNE YILDIZLARI HEDİYE ET

Gökyüzünün büyüleyiciliğinden ilham alan Pandora Moments koleksiyonu beklenmedik ve özgün dokunuşlar ile yeni yıl kutlamalarının daha da parlamasını sağlayacak…

Yıldız detaylarının bulunduğu hediye setleri, umutların, hayallerin ve özel buluşmaların büyüsünü temsil ederken, koleksiyona eklenen yepyeni klipsler ve güvenlik zincirleri bilekliklerine ışıltı katan favori mücevherlerin haline gelecek. El işçiliği ile tamamlanan Yıldızlar ve Galaksi Klips ve Yıldızlar ve Galaksi Güvenlik Zinciri yılbaşı gecesinin en göz alıcı detayları olmaya aday. 

İster kendini şımart, ister sevdiğin birine hediye et; Pandora Moments koleksiyonu ile yeni yılda gökyüzünün büyüsüne kapılmaya hazır ol!

#MomentsWithPandora

#PandoraTimeless

Cildin ve Saçın için Yeni Yıla Güçlü Bir Başlangıç

Yeni yıla yenilenip tazelenerek güçlü bir başlangıç yapmanın şimdi tam sırası! Kış mevsiminin kendini hissettirdiği bu dönemde Vichy’nin uzman cilt ve saç bakım ürünleri dolgunluğun, canlılığın ve sağlığın anahtarını sunuyor. Bilimden ilham alan ve her yaştan, her cilt ve saç tipine uygun formülleriyle Vichy, yeni yıla güçlü ve sağlıklı görünümünüzle damga vurmanızı sağlıyor.

Liftactiv Kırışıklık Karşıtı Dolgunlaştırıcı Serum, genç ve dolgun bir cildin sırrını veriyor

Vichy’nin yaşlanma karşıtı bakımda en etkin sonucu sağlayan Liftactiv Kırışıklık Karşıtı Dolgunlaştırıcı Serumu, %1.5 Saf Hyalüronik Asit, Cg Vitamini ve Vichy Volkanik Suyu içeriğiyle kırışıklıkları ve ince çizgileri dolduruyor. Cilt yapısı desteğinin bozulması ve Hyalüronik Asit kaybının neden olduğu yaşlanma belirtilerinin görünümünü düzeltmek için aşamalı dolgu etkisi sağlayan saf Hyalüronik Asit ile güçlendirilen serum, cilde genç ve dolgun bir görünüm katıyor.

Vichy Liftactiv Kırışıklık Karşıtı Dolgunlaştırıcı Serum; kırışıklık karşıtı bakımda yüksek oranda saf Hyalüronik Asit, Cg Vitamini ve Vichy Volkanik Suyu’nun güçlü ve benzersiz birleşimi sayesinde günlük epidermal Hyalüronik Asit kaybını cilde %100 geri kazandırıyor. Klinik olarak kanıtlanmış etkinliğe sahip Vichy Liftactiv Kırışıklık Karşıtı Dolgunlaştırıcı Serum, 6 haftada kırışıklık görünümünü %47*, ince çizgi görünümünü ise %60 azaltıyor*. Liftactiv Kırışıklık Karşıtı Dolgunlaştırıcı Serumu, göz çevresi için de uygun olup, özel bir bakım sağlamanıza yardımcı oluyor.

Cildinizdeki kolajen kaybına Liftactiv Collagen Specialist Gündüz Bakım Kremi ile meydan okuyun

Aktif bileşenlerle zenginleştirilmiş yaşlanma karşıtı etkinlik sunan Vichy Liftactiv Collagen Specialist Gündüz Bakım Kremi, ciltteki kolajen kaybı nedeniyle oluşan yaşlanma belirtilerinin görünümünü azaltıyor. Peptitler, C Vitamini ve Vichy Volkanik Suyu içeren formülüyle cildi nemlendiren ürün, yaşlanma belirtilerine karşı savaşıyor ve cilde genç bir görünüm kazandırıyor. Ciltteki kırışıklık ve leke görünümlerinde etkili bir azalma görülüyor. Eşit cilt tonu sunan Liftactiv Collagen Specialist, anında %52 oranında** daha elastik bir cilt görünümü sağlıyor. Deneyenlerin*** %87’si formülün hızlıca emildiğini ve cildini daha elastik hissettiğini, %77’si formülün ciltte yapışkan his bırakmadığını belirtmiştir.

Mineral 89 Hyalüronik Asit İçeren Günlük Nemlendirici ve Cildi Güçlendirici Serum ile dolgun ve ışıltı bir cilt

Doğal kaynaklı Hyalüronik Asit ile %89 oranında Vichy Mineralli Termal Suyu’nun gücünü bir araya getiren Mineral 89 Günlük Nemlendirici Serum, cildi gün boyu nemlendirirken cilt bariyerini güçlendiriyor ve cilde canlı bir görünüm kazandırıyor. Tüm cilt tipleri için uygun olan nem bakımı; hava kirliliği, stres gibi çevresel faktörlere karşı cildin daha dayanıklı olmasına yardımcı oluyor. Daha dolgun bir görünüme sahip olan cilt, günden güne sağlıklı bir ışıltıya kavuşuyor. Deneyen kadınların %100’ü**** ürünü beğendiğini belirtmiştir. Hassas ciltlerin kullanımına uygun olan Mineral 89 Günlük Nemlendirici Serumu’nu sabah veya akşam, cilt temizliğinden sonra cilt bakım rutininizin ilk adımı olarak 2 damla uygulayabilirsiniz.

Vichy Dercos Energisant Şampuan

Saç dökülmesiyle mücadele eden patentli Aminexil molekülü içeren Vichy Dercos Energisant Şampuan, koparak saç dökülmelerine karşı etkili çözüm sunuyor. Saç köklerinin erken zayıflamasından kaynaklanan, kolajenlerin sertleşme süreçlerine karşı olan Aminexil, saç dökülmesi tedavilerinde destekleyici görevi görüyor. İçeriğinde Aminexil molekülü bulunan Vichy Dercos Energisant Şampuan, saçları güçlendirip kökten uca canlılık katarken, saçların güçlü ve canlı hissedilmesini sağlıyor. Vichy Dercos Energisant Şampuan; hipoalerjenik formülü ile başlangıç ve ileri seviye saç dökülmesi sorunu yaşayan kadınlar ve erkekler için sık kullanıma uygundur.

YENİ YILI DOĞALLIĞIN GÜCÜYLE KARŞILAYIN

Sağlığı odak noktasına alarak; kansere neden olabilecek kimyasal bileşenlerden uzak, katkısız ve doğal içerikleriyle beğeni toplayan Radika, yeni yılı iki özel koleksiyonla karşılıyor: Christmas Eve & Kış Masalı… Yeni yıl yaklaşırken sevdiklerine düşünülmüş, özenli hediye seçenekleri arayanlara ve evinde yılbaşı coşkusunu doyasıya yaşamak isteyenlere özel doğal mum seçenekleri de sunan Radika, özel koleksiyonları ve mum seçkileriyle hediye arayışınıza son verecek.

Yeni yıla sayılı günler kala hediye seçme telaşları da başladı. Radika, sevdiklerine özgün, değerli bir yeni yıl armağanı almak ve yaşadığı ortamı yeni yıl ruhuna hazırlamak isteyenlere özel seçkin ve doğal özlerden hazırlanan iki özel koleksiyon sunuyor.

Yeni yıl ruhunu evine taşımak isteyenler ve sevdiklerini yeni yıl temalı hediye seçenekleriyle mutlu etmek isteyenlere özel hazırlanan Christmas Eve ve Kış Masalı koleksiyonlarında, tamamen katkısız, doğal, saf uçucu yağlardan hazırlanan bir adet oda spreyi, uçucu yağ ve katkısız mumlar yer alıyor.  

Yeni yıl dileklerine eşlik edecek, aile kadar sıcak, dostlar gibi sevgi dolu ve sofistike izler bırakacak deneyimler sunan Christmas Eve ve Kış Masalı uçucu yağları buhurdanlık ya da difüzörle kullanılılabiliyor. Ayrıca Kış Masalı’nda bulunan uçucu yağ harmanı çam kozalağına damlatılarak da uygulanabiliyor. Christmas Eve’de vanilya, zencefil, karanfil, tarçın ve portakal organik uçucu yağlarının benzersiz buluşması ortamlara dinamiklik katarken, Kış Masalı’nda odunsu kokulardan hoşlananlara paçuli, sedir, servi, akgünlük, mür, limon, bergamot ve lavanta organik uçucu yağlarının şifa dağıtıyor.

Tüm koku zevklerine hitap eden organik mum seçenekleri…

Ortamlara dekoratif şıklık ve kokularıyla benzersiz atmosfer kazandıran mumlar da yeni yıl hediyelerinde sıklıkla tercih ediliyor. Radika ise mum severlere yeni yıla özel organik ve konsept mumlar sunuyor. Lavanta ve paçuli uçucu yağından hazırlanan İyilik&Sağlık, ylang ylang uçucu ve sedir uçucu yağından hazırlanan Aşk&Meşk, günlük ve mür uçucu yağlarından hazırlanan Bolluk&Bereket ve soya yağından hazırlanan Baş Harfler Mumları şık görünümleriyle yeni yıl coşkusunu taçlandıracak seçeneklerin başında geliyor.

POLAAR’DAN YILBAŞINA ÖZEL HEDİYE SETLERİ

Kuzey Kutbu’nda bulunan arktik bitkilerin sert iklim koşullarında hayatta kalabilme yeteneğinden ilham alarak üretilen Polaar, vegan ve doğa dostu ürünleriyle hazırladığı yılbaşı setleriyle çevreye duyarlı hediye arayanların da ilk tercihi oluyor.

Laponya kadınlarının geleneksel güzellik ritüellerinden ilham alan Fransız doğal güzellik markası Polaar, yılbaşına özel hazırladığı hediye setleriyle yeni yılda cildinize kutuplardan gelen kusursuz doğallığı sunuyor. Polaar, yılbaşında sevdiklerine, doğa ve hayvan dostu, doğal ve vegan hediye arayanların da ilk tercihi oluyor.

Doğal içeriğe sahip ürünleriyle dikkatleri üzerine çeken Polaar,  paraben, mineral yağ ve alkol içermeyen formüllere sahip, ürünler hayvanlar üzerinde test edilmiyor ve doğayı korumaya özen gösteriyor. 

Polaar The Genuine Lapland sersinde yer alan ürünler doğal içerikleri ile kış bakımının da vazgeçilmezi oluyor. 

Fransız kozmetik deneyiminden yararlanılarak Fransa’da üretilen Polaar, Türkiye’de sadece www.makyajtrendi.com ‘da satışa sunuluyor.

BEYMEN CLUB’TAN SEVDİKLERİNİZİ MUTLU EDECEK HEDİYELER

DNA’sındaki keşfetme ruhundan hareketle 2021 Sonbahar Kış sezonunda “Şimdi Nereye?” sloganı ile modaseverleri yepyeni bir yolculuğa davet eden BEYMEN Club, yılbaşı için sevdiklerinizi mutlu edecek yüzlerce hediye seçeneği sunuyor.

Cesur renkleri, konforlu ve güncel tasarımları, dinamik form ve kalıplarıyla BEYMEN Club kadınının enerjisini yansıtan 2021 Sonbahar Kış Kadın Koleksiyonu, örgü teknikleri ve desenlerle zenginleşen trikolardan puff montlara, ışıltılı bomber ceketlerden tül eteklere, yün berelerden nakış detaylı sweatshirtlere ve doğa dostu denimlere uzanan hediye seçenekleriyle yeni yıl heyecanınıza ortak oluyor. Markanın ikonik kaz logosu, el portföylerinden atkılara ve sweatshirtlere pek çok üründe karşımıza çıkıyor.  

Farklı doku ve renkleriyle casual giyime yeni bir yorum katan BEYMEN CLUB 2020 Sonbahar Kış Erkek Koleksiyonu, jakarlı trikolardan nakış ve farklı baskılarla zenginleşen gömleklere, mikro detaylı sweatshirtlerden çift taraflı ceketlere, konforlu eşofman takımları ve jogger pantolonlardan dış giyim alternatifleriyle yılbaşı alışverişlerinin favorisi olmaya aday.

Sevdikleriniz için en özel yılbaşı hediyeleri BEYMEN Club mağazalarında ve www.beymenclub.com adresinde sizleri bekliyor. 

Yenilenmiş Bir Cildin Sırrı Luminesce Serum

Yenilikçi cilt bakım ürünleri ile cildinizin en iyi haline ulaşmasına destek olan Jeunesse, yeni yılda yeni bir cilt için Luminesce Serum’u öneriyor. İçerisindeki kök hücre teknolojisiyle geliştirilen APT-200 büyüme faktörü ile cildinizde oluşan çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü azaltmaya yardımcı olan ve cilt dokusunu ve elastikiyetini geliştirmeye katkıda bulunan Luminesce Serum, cildin pürüzsüzlüğünü arttırarak sıkılaşmasına yardım ediyor.

Yenilenmiş Bir Cildin Sırrı Luminesce Serum

Luminesce ailesinin mucidi, yaşlanmayı önleme ve kozmetik cerrahi konusunda dünyanın önde gelen isimlerinden Dr. Nathan Newman tarafından geliştirilen Luminesce Serum, içerdiği antioksidanlar ve vitaminler ile cildinizin yeniden canlanmasını desteklerken, daha eşit görünümlü bir cilt tonu da sağlamaya yardımcı oluyor.

Onur Öner

Yeni yılda kendinize yeni bir cilt hediye edin

Geçen yılların ciltte bıraktığı olumsuz etkileri iyileştirmeye yardımcı olmak için üretilen Luminesce Serum, çizgiler, kırışıklıklar, yaşlılık lekeleri ve cilt sertliği gibi birçok sorun için çözüm üretiyor. Özellikle yaşlılık lekelerinin görünümünü azaltmaya yardımcı olan ürün, cilt dokusunu ve elastikiyetini geliştirmeye katkıda bulunurken cildin sertliğini azaltarak sıkılaşmaya da yardımcı oluyor.

Yeni Yıla Girerken Cildinize Hak Ettiği Bakımı CeraVe ile Verin!

Yılbaşı yaklaşırken tazelenmek ve yeni başlangıçlara adım atmak cildimize ve ruhumuza iyi geliyor. Tertemiz ve yumuşacık bir ciltle yeni yıla ‘merhaba’ demeyi kim istemez? CeraVe’nin derinlemesine temizleyen Köpüren Temizleyicisi ve cildi nemlendirerek cilt bariyerini onarmaya yardımcı olan Nemlendirici Kremin 340 gramlık kavanoz seçeneği, tüm yıl kuruyan ve sertleşen ciltlere ihtiyacı olan temizliği ve bakımı sunuyor. CeraVe’nin güçlü formülleri yeni yılda da cildinizi koruyor!

Tüm yılın yorgunluğu uzman bir cilt bakım rutiniyle rahatça atılıyor. CeraVe’nin Köpüren Temizleyicisi cildi derinlemesine arındırırken cildin koruyucu bariyerine zarar vermiyor. CeraVe Nemlendirici Krem ise kuruyan ve yıpranan ciltleri nemlendiriyor, cilt bariyerinin onarılmasına yardımcı oluyor. CeraVe ile yeni yıla sağlıkla ışıldayan cildinizle girmeye hazırsınız!

CeraVe Köpüren Temizleyici ile yeni yılda da taze bir cilt sizinle!

CeraVe Köpüren Temizleyici, normal ve yağlıya dönük ciltlerin ihtiyacı olan doğal tazelik hissini sağlıyor. İçeriğindeki cilt için gerekli 3 temel seramid, niasinamid (Vitamin B3) ve hyalüronik asit ile cildin koruyucu bariyerine zarar vermiyor. Köpüren jel kıvamındaki formülü sayesinde cildi fazla yağdan ve kirden arındırıyor, derinlemesine temizliyor. Cildin nem dengesinin korunmasına yardımcı oluyor. Hem yüz hem vücut için kullanıma uygun olan köpüren temizleyici, parfüm içermeyen formülü ile hassas ciltlerde de etkili oluyor. Yeni yıla girerken temiz ve sağlıklı bir cilt için CeraVe Köpüren Temizleyici, arınmış bir cildin sırrını veriyor.

CeraVe Nemlendirici Krem ile cildiniz yeni yılda nemli ve yumuşacık

Kuru ve çok kuru cilt tiplerine uygun CeraVe Nemlendirici Krem; ihtiyacı olan nemi cilde geri kazandırıyor. Dermatologlar* ile geliştirilen özel formülü, cilt için gerekli 3 temel seramid ve hyalüronik asit içeriyor. Cildi derinlemesine nemlendirerek, cildin koruyucu bariyerinin onarılmasına yardımcı oluyor. Çok fazlı yapıya sahip Kontrollü Salınım Teknolojisi, aktif bileşenlerin uzun süre cilt üzerinde kalmasını sağlıyor, bu sayede nemlendirme etkisi ciltte 24 saat** boyunca sürüyor.

CeraVe Nemlendirici Kremin yoğun kıvamlı krem dokusu, ciltte yağlı bir his bırakmadan kolayca emiliyor. Yüz ve vücut kullanımına uygun olan ve parfüm içermeyen formülü ile her yaştan hassas ve kurumuş ciltlere onarıcı bir nemlendirme etkisi sunuyor. CeraVe Nemlendirici Krem; daha yumuşak bir cilt sağlarken, çok kuru cilt görünümünün azalmasına da destek oluyor.

* Ürün, dermatologlar tarafından belirtilen bilgi ve ihtiyaçlar esas alınarak geliştirilmiştir.

YENİ YILDA SEVDİKLERİNİZİ VE KENDİNİZİ LÜKS CİLT BAKIM SETLERİYLE ŞIMARTIN 

Bilimin ve lüksün bir araya geldiği özel içerikleriyle güzellik tutkunlarının vazgeçilmez markası haline gelen Christian Breton, avantajlı setleriyle yılbaşı hediye alternatifleri içerisinde kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. 

Her ürünüyle güzellik tutkunlarına memnuniyet dolu deneyimler sunan marka, patentli içerikleriyle öne çıkıyor. Temel bir antiaging bakan sunan De Luxe Gold Serisi avantajlı fiyatlarıyla daha genç ve aydınlık görünüm vaad ediyor. 

YENİ YILDA SEVDİKLERİNİZİ VE KENDİNİZİ LÜKS CİLT BAKIM SETLERİYLE ŞIMARTIN 

Bilimin ve lüksün bir araya geldiği ikonik Altın ve Havyar Özlü Krem (De Luxe Gold Krem) ile hediye edilen Altın ve Havyar Özlü Göz Kremi ( Precious Gold Eye Cream) lüks bir birliktelik içinde GOLD CAVIAR Kofre Setinde bir araya geliyor. 

Işıltılı yapısı ile ciltte parlak ve sağlıklı bir bitiş sunan Altın ve Havyar Özlü De Luxe Serum (De Luxe Gold Serum) ile hediye edilen Altın ve Havyar Özlü Göz Kremi(Precious Gold Eye Cream) lüks bir cilt bakım deneyimi sunuyor.

L’Occitane’ın büyülü yılbaşı kutuları açılıyor!

L’Occitane’ın yılbaşı  koleksiyonunda, herkes için  uygun olabilecek rengarenk ve eğlenceli, birbirinden özel farklı hediye seçenekleri bulunuyor. L’Occitane hediye fabrikasından çıkan onlarca hediye fikri aralık ayında  L’Occitane mağazalarında ve loccitane.com.tr’de keşfedilmeyi bekliyor.

Shea Yılbaşı Özel Koleksiyonları – Sınırlı Sayıda..

Bu  yılbaşında marka iki farklı shea koleksiyonu ile karşınızda.. 

Winter Warm serisi sizi incir, mandalina ağaçları ve zeytinliklerin lezzetli kokularıyla dolu küçük bir cennet bahçesi olan Porquerolles adasına götürmek için hazırlandı. 

Delicate Shea ise gül ve yasemin çiçeklerinin kokusunu, pirincin toz kokusuyla birleştiriyor. 

Parfüm koleksiyonlarımızdaki sürprizler ise klasik Rose serisi, ikonikleşmiş Yasemin kokusuyla buluşuyor. En sevilen parfüm serisi Neroli & Orchidee ise vanilya ile daha da vazgeçilmez oluyor. 

Klasik Shea 

Tristan Bonnemain tarafından çizilmiş tasarımıyla renklenen klasik shea koleksiyonu, yeni yıl özel ambalajında bu kış hepimize sıcaklık vadediyor. Besleyici ve nemlendirici özelliği ile bilinen klasik shea koleksiyonu ile aynı özellikleri taşıyan yılbaşı serisi, aynı organik shea fındığı,  aynı biyoçeşitlilik taahhüdü ve aynı adil ticaret desteğini sağlıyor. 

Shea Winter Walk
Bu serinin yeşil ve turuncu renkleri, içeriğindeki incir ve mandalina notalarından ilham alıyor. Winter Walk’un kokusu tüm duyularınızı harekete geçirmek ve shea yağının koruyucu özelliğini teninizde hissetmeniz için tasarlandı.

Delicate Shea
Hiç riz-au-lait ( sütlü pirinç tatlısı)  yediniz mi? Bu geleneksel Fransız tatlısı , bir tutam vanilya ile büyük annelerimizin içerisine koyduğu gizemli malzemelerle beraber sütün içinde kaynatılarak yapılıyor. Bu seri ise bizi riz-au-lait  tatlısının o  yumuşacık, keyifli ve sevgi dolu anlarına götürüyor.

Neroli & Orchidée Eau Intense
Turunç tazeliği, rahatlatıcı çiçeklerin yumuşaklığı ve vanilyanın gizemli, bağımlılık yapan notalarının karışımı. Neroli & Orchidée’nin bu sınırlı sayıda üretilen versiyonu, soğuk kış günlerinde kendini sarıp sarmalayacak ve ısıtacak bir parfüm arayan kadınlar için.  İçeriğindeki “Vanilla planifolia” kasım ayından aralık ayına kadar ortaya çıkan orkidenin meyvesidir, ayrıca “parfümcülerin paletinin kraliçesi” olarak da adlandırılır. 

Rose Jasmin
Klasik gül kokumuzu Yaseminle birleştirme sebebimiz; Provence’da Grasse’den gelen ikonik Gül yaprakları sabahın çok erken saatlerinde özenle elle toplanırken, Yasemin çiçeklerinin hasadı ise şafakta, çiçekler açılıp en güzel kokularını saldığında gerçekleşir. Şafağın alacakaranlıkla buluştuğu yerde, bu sınırlı sayıda üretilen kokunun hikayesi son derece büyüleyici. 1 gr. yasemin 8.500 çiçekten damıtılır, 1 gr. gül yağı ise en az 40 gülde çıkarılır.  

IGNIS DIAMOND’DAN YENİ YILA ÖZEL HEDİYE SEÇENEĞİ

Yenilikçi ve estetik tasarımlarıyla göz dolduran Ignis Diamond, yeni yıl ruhunu yansıtan şık ve zarif pırlanta yüzükleri, özenle hazırlanan paketlemeleri ve kişiselleştirilmiş detayları ile hediyeyi bir sanat gibi sunuyor.

Yılbaşı gecesinde ve yeni yılda stilini öne çıkartmak isteyen kadınlara birbirinden göz kamaştırıcı pırlanta seçeneklerini yılbaşına özel fiyatlarla sunan Ignis Diamond, klasikler arasına girecek yeni bir soluk olan ‘Double Diamond’ koleksiyonu ile klasik pırlanta ruhundan kopmak istemeyenleri modern çizgilerle günümüze taşıyor. Biri sizi, diğeri aşkı temsil eden iki değerli pırlantanın büyülü hikâyesinden yola çıkarak tasarlanan ‘Double D’ pırlanta yüzükler, zarif formunun tam ortasında değerli iki eşsiz tek taş pırlanta bulunduruyor. 

IGNIS DIAMOND’DAN YENİ YILA ÖZEL HEDİYE SEÇENEĞİ

Zamansız tasarımlara imza atan Ignis Diamond markasının kurucusu ve tasarımcısı Hazel Evin’in yılbaşına özel olarak en ince işçilik detayları ile yorumladığı ve özel olarak tasarladığı pırlantalı yüzükler, www.ignisdiamond.com adresinden sertifikalı olarak satışa sunuyor.

Hem sade hem de özgün tasarımlarıyla dikkat çeken Ignis Diamond, modasını kaybetmeden her dönem kullanılabilir yüzük modelleri ile yeni yılı daha fazla mutluluk, ışıltı ve heyecan ile karşılıyor.