Burçlara Özel

2023 Ağustos – Eylül Merkür Retrosu’ndan en çok etkilenecek 3 burç

Büyük olasılıkla kimsenin dört gözle beklemediği, senenin o zamanı geldi! 23 Ağustos itibariyle merkür gezegeni gerilemeye başlıyor. Bu da demek oluyor ki, 14 Eylül tarihine kadar iletilmeyen mesajlara, ertelenen uçuşlara ve aniden bozulabilecek teknolojik cihazlara karşı hazırlıklı olmalısınız.

Her ne kadar merkür gerilemesi tüm insanlığın başına talihsizlikler getiren bir astrolojik olay olarak bilinse de, bu kez üç burç retronun etkilerini daha derinden hissedecek. 

İşte 2023 Ağustos – Eylül Merkür Retrosundan en çok etkilenecek 3 burç:

@blakelıvely

Başak

Retronun etkilerini en sert yaşayacak kişilerin başak burçları olacağını üzülerek dile getiriyoruz. Retronun başak burcunda gerçekleşmesi bunun sebeplerinden biri olsa da iletişim süreçlerindeki kopukluklar ve yanlış anlaşılmaların bu derece mükemmeliyetçi bir burç için pek de iyi olmaması olumsuz etkilerin asıl nedeni. Kendileri de kabul edecektir ki başak burcu olmak başlı başına zorken merkür gerilemesinde bu stres seviyesi daha da yükseliyor.

@heıdıklum

İkizler

İletişim burcu olan ikizler için merkür retronun her zaman gergin geçtiğini biliyoruz. Ancak bu sefer karşı tarafa ulaşmayan WhatsApp mesajları veya uzay boşluğunda kaybolan elektronik postalar ikizler burçlarının tek derdi olmayacak gibi görünüyor. Ev arkadaşlarıyla yaşanan tartışmalar, ödemeyi unutulan kiralar gibi ev yaşantısında oluşabilecek aksilikler de bu dönemde ikizler burçlarının başını ağrıtabilir. 

@mıleycyrus

Yay

Düzen bozuculuğuyla başakları, iletişim problemleriyle ikizler burçlarını vurduktan sonra sıra olası seyahat sorunlarıyla yayları etkilemekte. Merkür retronun seyahatleri kabusa dönüştürebilme ihtimali, özellikle seyahat etme ve keşfetme eylemleri ile yakın ilişki içinde olan yay burçlarına ve onların maceracı tarafına bu yönden darbe vurabilir.

Astrolojide iletişim, seyahat ve teknolojiyle ilgili her şeyi yöneten merkür gezegeni bu retroda da bizi yine bu konularda zorlayacak. Bu üç burca dahil olun veya olmayın, önümüzdeki üç hafta boyunca kendinize yüklenmemenizi önermeyi görev biliriz! Yılın ikinci yarısına denk gelen bu retro öncesi 2023’ün şanslı günlerini öğrenmek de hasarları azaltmaya yardımcı olabilir.