GÜZELLİK

2023 İlkbaharında Denemeniz Gereken Saç Renkleri

Yeni sezona yepyeni bir saç rengiyle girmek kulağa pek de fena gelmiyor, ne dersiniz?

Geçmiş yılların aksine bu sezon büyük ters köşe ve sürprizler yok, sayılır! 90’lar ve Y2K bu sezonun saç renklerine öncülük ederken, Barbiecore’dan ilhamla pembe tonlar zirveye adım adım yükseliyor.

Yeni sezona yepyeni bir saç rengiyle girmek kulağa pek de fena gelmiyor, ne dersiniz?

Kapak karesi: @haileybieber

İlhamımız Y2K

Cesur bir saç rengi mi istiyorsunuz? Cevabınız evet ise kesinlikle doğru yerdesiniz. 2000’li yıllarda Rihanna ile bütünleşen kızıl saç rengi, ışıltılı ve cesur duruşuyla şimdiden gönülleri fethetmeye hazır.

Sarışınlar Geri Geliyor

Saç rengi trendleri hakkında konuşurken listede sarışınlara yer vermeyeceğimizi düşünmediniz değil mi? İlhamını ay ışığından alan bu ton, geleneksel sarı saç kadar ‘duygun’ bir görüntü yaratmamasıyla dikkat çekiyor.

Modern Dokunuşlar

Geçmiş yıllara duyduğunuz özlemi dindirmeye kararlı olan bu trend, 90’lı yıllar ile günümüz arasında köprü görevi görüyor. Saçınıza ince tutamlar aracılığıyla kontrastı yüksek bir renk getirebilir ve güneşin tüm ışıltısını saçlarınıza taşıyabilirsiniz.

Sarının 50 Tonu

Gördüğünüz tüm sarı renklerden daha ‘yumuşak’ bir görünüm sunan saç rengi arayışındaysanız, doğanın sakinleştirici kimliğinden ilham alan sarı rengin bu tonuna bir şans verebilirsiniz. Bambu sarısı olarak da bilinen bu ton, ilkbahar aylarının yükselen yıldızı.

Barbiecore, Yeniden!

Hatırlarsanız geçtiğimiz yıl barbiecore trendi aracılığıyla gardıroplarımızı baştan aşağı yenilemiştik. Yeni sezon ile birlikte saç rengi konusunda da bir hayli iddialı olan barbiecore, pastel ve şeker pembe gibi romantik tonları denemenizi öneriyor.

Kahve Sevdası

Hindistan cevizinin ilham verdiği bu renk, kahve tonlarını sevenler için biçilmiş kaftan. Özellikle yüz hatlarınızı öne çıkarmak istiyorsanız, yüz çevresinden başlayarak kahverenginin açık tonlarını kullanabilir ve bahar aylarına ‘taze’ bir giriş yapabilirsiniz.