GÜZELLİK

2024’ün makyaj trendleri

Güzellik trendleri, her yıl dikkatimizi çeken farklı görünümlerle ortaya çıkmaya devam ediyor. Özellikle TikTok ve Instagram’da ortaya çıkarak popüler hale gelen makyaj trendleri, 2024 yılı için de birbirinden göz alıcı ve sofistike görünümler vadediyor. 

Peki bu yıl hangi makyaj teknikleri ve görünümleri ön planda olacak? İşte 2024 yılında öne çıkacak makyaj trendleri…

Dramatik Etki

Mavi far, eyeliner ve göz kalemi üçlüsü bu yıl yeniden bir arada! Hem kahve hem de renkli gözleri ortaya çıkaracak bu tonlarla, tüm bakışları üzerinizde toplamaya hazır olun!

Kahve ve Toprak Hakimiyeti

Kahve rengi ve toprak tonları, geçtiğimiz yıl özellikle “Latte makyaj” trendiyle ön plandaydı. Hem dudak hem de göz makyajlarında öne çıkan bu tonlar, en çok ışıltılı dokunuşlarla ortaya çıkıyor. 2024’ün makyaj trendleri arasında yer alan bu makyaj stili, dudaklarda, gözlerde ve hatta yanaklarda ön planda olacak!

Işıltılı Yansıma

Aydınlık ve ışıltılı dokunuşlar, geçmişten günümüze makyajın olmazsa olmazları arasında. Bu görünümü elde etmek için ışıltılı bir baz, krem formüllü highlighter ya da metalik bitişli ürünlerden destek alabilirsiniz.

Pembe Tonlar

Geçtiğimiz yıl öne çıkan Barbiecore trendi ve Barbie pembesi yükselişi, bu yıl da karşımızda! Pembe yanaklar, dudaklar ve bakışlarla içinizi ısıtacak bir görünüme hazır olun!

Renk Cümbüşü

Sade ten makyajınızı metalik tonlarda bir göz makyajıyla tamamlayarak, bu yılın en trend makyaj görünümlerinden birini elde edebilirsiniz. Özellikle baskın renklerin yoğunlukta olduğu göz makyajlarında pastel tonlarında rujlar kullanarak daha dengeli bir görünüm sağlayabilirsiniz.

Keskin Bakışlar

Keskin ve yoğun pigmentli göz makyajları, eyeliner ve yoğun kirpiklerle birleşerek bu trendi ortaya çıkarıyor. Gri tonlu farlar, pembe yanaklar ve pastel rujlar, yoğun makyajlar için birebir.

Üç Boyutlu Eyeliner’lar

Klasik eyeliner’ların yerini bu yıl da maksimalist ve üç boyutlu eyeliner’lar alıyor. Göz yapınıza uygun formda bir eyeliner kullanarak, dikkat çekici göz makyajları elde etmeye hazır olun!

( Kapak Karesi ve Diğer Görseller: @nikki_makeup )