2003 y?l?nda Ni?anta??’nda aç?lan, daha sonra Ortaköy’e ta??nan Banyan 15 y?ld?r müdavimlerine bo?az?n en güzel manzaralar?n?n birinin e?li?inde hizmet veriyor.  Thailand, Japon, Vietnam ve Malezya mutfaklar?n?n modern sunum ve pi?irme teknikleri ile harmanland??? Asya füzyon mutfa??n? sunan  Banyan’?n bütün yemek reçeteleri yönetici ortak Cem Pasinli ve mutfak ekibi taraf?ndan tasarlanm??.  Banyan’?n en be?enilen yemekleri aras?nda 8 farkl? Asya baharat? ve portakal kabuklar? ile marine edilmi? ‘Orange Beef’, a??zda adeta eriyen Malezya usulü kuzu kaburga, k?rm?z? körili karides ve ‘Caterpillar Roll’ ve ‘Samurai Roll’ gibi sushi çe?itleri var.

Kurucular? Asl? ve Cem Pasinli çifti Soul Group restoran grubundaki dört restoran aras?nda ilk göz a?r?lar? Banyan’?n sektörde bir mihenk ta?? olan 15. y?l?n? tamamlamas?ndan dolay? çok mutlu olduklar?n? ve Banyan’?n 15 y?l içinde 250.000 i yabanc? turist olmak üzere 500.000 ki?iye hizmet verdi?ini söylediler.

Total
0
Shares

Bir cevap yazın