YAŞAM

Hafta Sonları Feriye’nin Açık Büfe Kahvaltısı İle Tatlanıyor

Boğaziçi’nin kalbinde yer alan Feriye, her pazar 09.00-13.00 arası açık büfe kahvaltı lezzeti sunuyor.

Feriye’nin açık büfe kahvaltı menüsü, hafta sonlarını mutlu anların paylaşıldığı eşsiz anılara dönüştürüyor. Menüde Türk damak tadına uygun olarak hazırlanmış kahvaltılık lezzetlerin yanı sıra, dünya mutfağından tatlar, damaklarda iz bırakan peynir çeşitleri, ev yapımı poğaçalar, sandviç ve börek çeşitleri, mevsimlik sebze ve meyveler ile reçel çeşitleri yer alıyor.

Feriye’nin açık büfe kahvaltısında tatlı severler için de seçenekler yer alıyor. Pancake, lor, karadut marmeladı, mini brownie’ler ve tarçınlı muffin’ler, her pazar misafirlere sunuluyor.

İkonik İstanbul manzarası ile kahvaltılara zevk katan Feriye, sınırsız çay ve kahve ile sunulan lezzetleriyle sofraları keyfe dönüştürüyor.

Her pazar – Açık büfe kahvaltı büfesi

(09.00-13.00)

Peynir tahtası: Tulum pate, beyaz peynir, Kars gravyeri, dil peyniri

Dip tahtası: Muhammara, humus, havuç ezme, uzun grissiniler, marine zeytinler

Ev yapımı poğaçalar

Eski kaşarlı, domates pestolu simit sandviçler

Yaz domatesleri, salatalık söğuş

Izgara sebzeler

Biberiyeli brioche üzeri avokado ezmesi

Rozbif, biberiyeli patatesler

Füme hindi

Somon füme

Falafel, eski kaşar, zeytinyağlı sarma, bol otlu tabuleh

Kabaklı, kırmızıbiberli frittata (İspanyol omlet)

Ispanaklı beyaz peynirli tart

Reçel çeşitleri,

Ev yapımı fındık kreması

Granola, meyveli yoğurt

Taze mevsim meyveleri

Otlu omlet

Lavaş üstü tek göz yumurta

Menemen

Otlu minik pideler

Sucuk, humus

Pişi, hellim

Mercimekli mini börekler

Tatlı

Pancake, lor, karadut marmeladı

Mini brownieler

Tarçınlı muffinler