Röportaj

Kun Society’nin eşsiz lezzetlerini Murat Kazancıoğlu ile konuştuk

Kuruçeşme’de yer alan Kun Society geniş mutfağıyla ve konumuyla dikkatleri üstüne çekiyor. Kun Society’nin mutfağını Murat Kazancıoğlu ile kısa bir röportaj eşliğinde yakından tanıdık.

Bize biraz kendinizden bahsedebilir misiniz?

Ben Murat Kazancıoğlu, Miami’de başladığım eğitim hayatıma Londra’da Regents College’da Business bölümünde tamamladım. Mezun olup İstanbula taşındıktan sonra 2019 senesinde Kun society markam Tarabya’da doğdu. Boş zamanlarımda spor aktiviteleri ve seyahat etmekten keyif alıyorum.

Kuruçeşme’deki Kun Society’i açmaya nasıl karar verdiniz? Sizin için nasıl bir süreç oldu?

Bir süredir İstanbul’da Kun Society için doğru lokasyonu arıyorduk. Tüm gün keyifle vakit geçirebilecek bir yaşam alanı yaratmayı hedeflediğimiz için Kuruçeşmede ki yerimizi bulduğumuzda hızlıca kararımızı verip hazırlıklarımıza başladık.

Kun Society’nin iç dekorasyonuna baktığımızda minimal şıklık öne çıkıyor. Sizden dinlemek isteriz, tasarımında nelerden ilham aldınız?

Samimi ve sıcak bir atmosfer olması için dekorasyonumuza karar verirken dostlarımız ve yakın arkadaşlarımızın desteğini aldık. Hep beraber vakit geçirirken keyif alıcağımız bir ortam yarattık.

Gelelim lezzet kısmına! Mutfağınızı nasıl tanımlarsınız? Dünya mutfaklarından hangisine hitap ediyor?

Uzak Doğu mutfağından İtalyan lezzetlerine kadar çok yönlü bir menümüz var. Günün her saatinde keyifle yenilebilecek yemek seçimlerini tercih ettik.

Kun Society’ye ilk defa gelen bir kişiye hangi yemeklerinizi önerirdiniz? Tabii ayırmak zor olucak, ama favorilerinizi duymayı çok isteriz!

Başlangıç olarak istiridye kabuğunda karides ve çıtır kalamarı denemesini öneririm herkese. Özellikle makarnalarımız konusunda gerçekten iddialıyız ve imza tatlımız ruby çikolatalı sıcak cookieyi denemeden gitmeyin derim:)