Anaslide

2018 YILINDA BURÇLARI NELER BEKLİYOR?

KOÇ(21 Mart – 20 Nisan)
Hayatınızın en önemli yılına hazır mısınız? 2018 yılı, son yedi yıldır yaşadığınız iniş, çıkışların üstesinden gelmenizi sağlayacak. Bazı konularda kaderiniz olduğunu düşündüğünüz zorlukların değiştiğini göreceksiniz. Hayat size büyük sürprizler hazırlıyor. 2018 yılının ilk aylarındaki tutulmalar, aile ve çevre konusunda büyük değişimler yaşamanızı sağlayacak. Heyecanınızın hiç eksik olmayacağı yeni yılda, yeni bir hayata başlayacaksınız.

AŞK
Yılın ilk aylarında gönül ilişkilerinizde şans sizden yana! Gökyüzü; uzun süreli bir ilişki için size şans getirecek. 2018 yılının en önemli tutulması, şubat ayında gerçekleşirken, ilişki evinizde büyük etkileri olacak. Aradığınız aşkı yılın ilk aylarında bulabilir ve mutluluğa “evet” diyebilirsiniz. İlişki kriterlerinizi yeniden gözden geçirirken, beklentilerinizin değiştiğini fark edeceksiniz. Mart–nisan aylarında bekâr Koç burçlarının apar topar evlenmeleri söz konusu olabilir.

KARİYER VE PARA
2018 yılında baharın gelmesiyle birlikte gök kubbe maddi alanlarınızı yönetmenizi sağlayacak. Çalıştığınız kurumda değişiklikler olurken, siz de önlem alabilir, kendinizi korumak isteyebilirsiniz. Yedi yıldır aynı yerde çalışan bir Koç burcuysanız, emeklerinizin karşılığını 2018 yılından itibaren yapacağınız köklü yatırımlar sayesinde alacaksınız. Özellikle sosyal hayatı olan bir Koç burcuysanız; düzenli yaptığınız aktiviteleriniz varsa bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.

SAĞLIK
Yılın ikinci yarısında Uranüs’ün geri hareketi ile midenize ve cildinize daha çok özen göstermeniz gerekebilir. Hayatınıza yeni alışkanlıklar katarken, beslenme alışkanlıklarınızı da düzene sokmanız gerekebilir.

CİNSELLİK
Yönetici gezegeninizin Mars olması adrenalinin ve tutkuların insanı olduğunuzu anlatıyor. Son yedi yıldır süregelen cinsel hayatınızdaki rutinden kurtulacaksınız. Mayıs ayında ilişkinizdeki sınırları kaldıracaksınız. 2018 yılında yaşanacak Mars retrosu kurallarınızı yıkarken, kendinizi yeniden keşfedecek, dokunmanın sizin için ne kadar önemli olduğunu fark edeceksiniz.