Anaslide

2018 YILINDA BURÇLARI NELER BEKLİYOR?

 

BOĞA (21 Nisan – 20 Mayıs)
2018 yaşamdaki ‘gri’lerinizi kaldırmaya geliyor! Son bir yıldır yaşadığınız sorunlar yüzünden kendinizi sıkışmış hissettiğiniz konulardan kurtuluyorsunuz. 2018 yılında yaşanacak tutulmaların dışında Uranüs yedi yıl boyunca burcunuza misafir olmaya hazırlanıyor. Hayat size masal tadında bir yıl yaşatacak. Hayatınızın her alanında ön plana çıkıp, kendinizi yapmam dediğiniz birçok şeyi yaparken bulacaksınız. Yeni yılda hiçbir şeyin tesadüf olmadığını mucizelere inanarak göreceksiniz.

AŞK
2018 yılının sizin için uyarıları bol olacak. İlişkilerinizle ilgili keskin kararlar almanızı sağlayacak gelişmeler yaşayacaksınız. Belki de ilk defa karşılıklı özveriyi ve dengeyi yakalayabileceksiniz. Evli olan Boğa burçları birliktelikleri konusunda temmuz ayına kadar hassas olmalılar. Bu yılın sizin için ne kadar önemli olduğunu anlatmaya kelimeler yetmez. İlişkinize müdâhil olmaya çalışan üçüncü kişilere karşı ekstra koruma refleksi geliştireceksiniz.

KARİYER VE PARA
2016 yılının ağustos ayından bu yana kafanızda şekillendirdiğiniz konuları hayata geçirebileceksiniz. Kendi ofisinizi, düzeninizi, şirketinizi faaliyete geçirmek için girişimde bulunabilirsiniz. Gökyüzünün size verdiği cesaretle kendi planlarınıza odaklanacaksınız. Kurumsal bir firmada çalışıyorsanız, bulunduğunuz pozisyondan bir üst mevkiye terfi edebilir veya zam alabilirsiniz. 1970 – 1984 yılında doğan Boğa burçları patron ya da yöneticilerinden büyük destek görecekler.

SAĞLIK
2018 yılında eklem ve migren ağrılarınız konusunda sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Kilo konusunda hassas bir Boğa burcuysanız, gökyüzünün en marjinal yılından geçerken, hayatınızın en düzenli diyetlerini bu yıl yapabileceksiniz.

CİNSELLİK
Hiçbir konuda iddiayı sevmediğiniz gibi yok sayılmaktan da nefret eden birisiniz. İlişkinizdeki monotonluktan mayıs ayına kadar tutkulu tartışmalarınızla sıyrılırken, kaybetme korkusuyla birlikte cinsel hayatınızda partnerinizin isteklerine odaklanacaksınız. Sevginizin kölesi olmaktan çekinmeyeceksiniz. Temmuz ayında su burcundaki tutulma sayesinde gözleriniz eski ışıltısına kavuşabilecek.