Anaslide

2018 YILINDA BURÇLARI NELER BEKLİYOR?

 

İKİZLER (21 Mayıs – 21 Haziran)

Yeni yıldan itibaren tam 14 yıl boyunca disiplin gezegeni ile bir daha karşı karşıya gelmeyeceksiniz. Size her konuda çelme takan Satürn’den kurtulurken, yüreğinizdeki kara bulutları dağıtacak bir çevreye gireceksiniz. Daha fazla konuşulacak, daha fazla seyahat edeceksiniz. 2018 yılı size gençlik aşısı gibi gelecek. Eğer evli bir İkizler burcuysanız, bazı aile bireylerini, çekirdek ailenizden uzaklaştıracaksınız. Yılın ortalarında şehir veya ülke değiştirebilirsiniz.

AŞK
2017 yılında aranıza mesafe koyduğunuz insanlara yeniden şans verebilirsiniz. Kendinizi yenilemek ve değiştirmek istediğiniz bir yıldasınız. Bahar aylarının gelmesiyle birlikte bekârlara gökyüzü şans getirecek. Bulunduğunuz ortamlarda görüştüğünüz birinden etkilenebilirsiniz. 2016 yılından beri aklınızdan çıkaramadığınız biri varsa ilkbaharda karşılaşabilirsiniz. Bunca zaman sonra yeniden aklınızı karıştırması, ilişkiye başlamanızı sağlayabilir.

KARİYER VE PARA
Eğer kendi işinizi yapıyorsanız ve ortaklı bir işletmeniz varsa; 2016 yılından bu yana mücadele ettiğiniz konuları düzenleyeceksiniz. İddialı kararlar alırken, benliğinize dört elle sahip çıkacaksınız. Duygusal anlamda sizi kullanmaya çalışan kişilerle aranıza mesafe koyabilirsiniz. Aile içinde oluşan borç ve ödemelerin bir kısmını paylaşmak zorunda kalabilirsiniz. Yılın bazı dönemlerinde vergi ya da buna benzer sürpriz ödemeleri bütçenizi aşarak yönetmeniz gerekebilir.

SAĞLIK
2018 yılında görünüşünüze çok özen gösterecek, uzak olduğunuz estetik ve küçük operasyonlara sıcak bakacaksınız. Temmuz ve ağustos aylarındaki tutulmalar burcunuzu yakından ilgilendirirken küçük ev kazalarına dikkat etmenizde fayda var.

CİNSELLİK
Herkesin sevilmek istediği bir yıla adım atarken, sizi kendi kabuğunuzdan çıkaracak bir ilişki yaşayacaksınız. Bildiklerinizi unutacağınız ve âdeta ezberinizi bozacak bir cinsel hayatınız olacak. İlişkiniz için neler yapabileceğinizi size göstermeye çalışan bu yeni yılda, siz bile kendinize inanmayacaksınız. Ne denli duygusal olduğunuzu, seks hayatınızda da derinden hissedeceksiniz.