Anaslide

2018 YILINDA BURÇLARI NELER BEKLİYOR?

ASLAN (23 Temmuz – 22 Ağustos)
31 Ocak – 14 Şubat tarihlerinde gerçekleşecek tutulmalar burcunuzda etkili olacak. Bu demektir ki, gökyüzü bu yıl size şoklar yaşatmak yerine ruhunuzu okşayacak birçok haber getirecek. 2018 yılı sizi baştan aşağı yenilemeye, değiştirmeye, yeni kararlar almaya itebilir. Konuşmaktan, düşüncelerinizi dile getirmekten eskisi gibi sakınmayacak, çevrenizdekileri şaşırtacaksınız. 2018’in en çok dikkat çeken burçlarından birisi olmaya adaysınız.

AŞK
Aşk ilişkilerinizde şans sizden yana. Sevdiklerinize karşı daha hoşgörülü olduğunuzu fark edeceksiniz. İlişkilerde toparlayıcı olmanız daha güçlü olmanızı sağlayacak. Kendi iç dünyanıza ayırdığınız vakit kadar ailenizle birlikte zaman geçirmeye de özen göstereceksiniz. Eğer yalnızsanız, bu yıl bekâr kalmayacaksınız. Yapınıza, düşüncelerinize, yaşam stilinize uygun birinden etkilenip, yuva kurabilirsiniz. Ortak aile çevresi sayesinde tanıyacağınız kişi ile aranızda güzel bir etkileşim başlayabilir. Geçmişte yaşanan ilişkilere şans vermek istemeyen bir Aslan burcuysanız, sizden etkilenen, hayatınıza girmek isteyen yeni kişileri de olabildiğince zorlayacaksınız.

KARİYER VE PARA
Kişisel yatırımlarınız ön plana çıkarken, birikimlerinizi geleceğe dönük planlayacaksınız. Yurt dışında eğitim görmeyi düşünebilir, bu konuyla ilgili ciddi araştırmalar yapabilirsiniz. Tutulmalar son bir buçuk yılınızı şekillendiriyor. İletişim adına hareketli, bir o kadar da sabırsız olacağınız gelişmeler sizi bekliyor. Hobilerinizi işe çevirmenizi sağlatacak beş tutulmaya şahitlik edeceksiniz. Tutulmalar yeni yılda burcunuzda etkili olurken, hayatı asla bekletmeyeceksiniz.

SAĞLIK
Eğer yılın başında küçük operasyonlar yaptırmanız gerekirse, tutulma tarihlerine denk getirmemeye çalışın. Yeni yılda bel bölgeniz her zamankinden daha önemli olacak. Bu yıl, göz nezlesi gibi alerjik rahatsızlıklarla karşılaşabilirsiniz.

CİNSELLİK
Cesur kararlarınızla, her zamankinden daha çok duygularınızın peşinden gideceksiniz. 2018 yılında büyülü bakışlarınız ve cinsel enerjinizle partnerinizin başını döndüreceksiniz.